No, kinomaraton naprosto bezva - jediné co asi naštve je vědět, že nekteří to zabalili po prvních dvou dílech - zrovna na vedlejších sedačkách byla taková trojice... no, ale alespoň jsem se pak nemačkal :o)... Takže z organizačního hlediska bych navrhoval pro příště uvažovat rezervní účastníky... místo tam bylo. Ano, navrhoval bych i jiné časování (třeba 18.00-6.00), ale to je na nich, každopádně by to mohli dát k diskuzi. Ale jde o detaily a návrhy k vylepšení, takže celkové vyznění má být "výborná akce a HBO velký dík".
Staré díly fajn, všiml jsem si detailů, které mi dříve unikly (např. Unsullied rozestavění za magistrem při zásnubách a svatbě Danny), překvapily mě titulky, všiml jsem si tam pár chyb(hodím to do "chyb v seriálu") a velikost plátna mě uchvátila (z druhé řady bomba)... Co se nových dvou dílů týká, já si nemůžu pomoct, ale líbily se mi... až na tu neprosto zbytečnou a nesmyslnou scénku s Mel a Stannisem - a tam pořád žiji v naivním přesvědčení, že se jednalo o scénu v aprílovém vydání druhého dílu a ve finálním sestřihu to nebude... A zlovlčátka nám vyrostla do velikosti matinky z prvního dílu... mooooc hezký.
Jinak na afterparty jsem jednoho člověka z icefire našel, leč spíše náhodou... (to já se snad podle avatara dal najít lépe)
Jsem zvědavá, jestli první sérii v zápalu budoucí popularity někdo vykostí ještě víc a někdy v roce 2020 z ní udělá celovečerák... To by pak šel cca v roce 2030 maraton sedmi tříhodinových filmů za sebou. To by byl teprve nářez :)
Někteří z vás se mě v nedávné minulosti začali ptát, jestli bude letos maraton HBO. Tak prý bude, nejsou zcela jasné detaily, ale HBO potvrdilo jeho konání. Mělo by jít jen o druhou řadu a doufejme, že s nějakým tím bonusem.
Půjdete? Těšíte se? Jak se vám to minule líbilo? Změnili byste něco? Napište, HBO bude rádo za feedback a návrhy na vylepšení.
Pokud by na konci promítali jeden, dva díly ze třetí řady, tak půjdu. Ale nemusím v tom sále sedět celých 10 hodin, že ne? Během některých epizod bych radši seděla na baru. :) Ale Blackwater v kině by mohla být super!
Komentáře
Takže z organizačního hlediska bych navrhoval pro příště uvažovat rezervní účastníky... místo tam bylo. Ano, navrhoval bych i jiné časování (třeba 18.00-6.00), ale to je na nich, každopádně by to mohli dát k diskuzi.
Ale jde o detaily a návrhy k vylepšení, takže celkové vyznění má být "výborná akce a HBO velký dík".
Staré díly fajn, všiml jsem si detailů, které mi dříve unikly (např. Unsullied rozestavění za magistrem při zásnubách a svatbě Danny), překvapily mě titulky, všiml jsem si tam pár chyb(hodím to do "chyb v seriálu") a velikost plátna mě uchvátila (z druhé řady bomba)...
Co se nových dvou dílů týká, já si nemůžu pomoct, ale líbily se mi... až na tu neprosto zbytečnou a nesmyslnou scénku s Mel a Stannisem - a tam pořád žiji v naivním přesvědčení, že se jednalo o scénu v aprílovém vydání druhého dílu a ve finálním sestřihu to nebude...
A zlovlčátka nám vyrostla do velikosti matinky z prvního dílu... mooooc hezký.
Jinak na afterparty jsem jednoho člověka z icefire našel, leč spíše náhodou... (to já se snad podle avatara dal najít lépe)
A hlavně Alekovi ještě jednou díky za místo.
Půjdete? Těšíte se? Jak se vám to minule líbilo? Změnili byste něco? Napište, HBO bude rádo za feedback a návrhy na vylepšení.
Ale Blackwater v kině by mohla být super!
:-)