Kinomaraton Hry o trůny v Praze

upraveno 27. března 2012 v Novinky
Na 31. března 2012 si nic nechystejte, pokud se nacházíte v okolí Prahy.

HBO na tento víkend chystá maraton první série Hry o trůny. Maraton bude zakončen premiérovým odvysíláním prvních dvou dílů druhé řady Hry o trůny.

imageČíst celý článek zde
1246712

Komentáře

• upraveno 25. března 2012
    Jasně, chápu, ale v tom případě chci aby tam byla restaurace, bar a kuřárna, jinak nehraju :) Ví někdo, jak je ten Světozor řešenej? Nikdy jsem tam nebyl a z fotek toho moc nevykoukám,
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 25. března 2012
    Vedle sálu je kavárna. Restaurace pokud vím, tak ne. Nápoje si lidi nosili i do sálu a nikdo ze zaměstnanců kina neprotestoval. Ale pár desítek metrů od kina je KFC a bageterie.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 25. března 2012
    Kdepak, jak je něco zadarmo, tak se pindá daleko víc :)
    tak tak :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 25. března 2012
    Já tam moci jet, tak v kině klidně budu spát a živit se kulturnímy zážitky a případně dětskou výživou brčkem (abych nenakydala) :)
    Alek: Nezoberiem stolovku? Za tých prvých 10 dielov to aj stihneme dohrať ;D.
    überkiller napsal(a):

Jasně, chápu, ale v tom případě chci aby tam byla restaurace, bar a kuřárna, jinak nehraju :) Ví někdo, jak je ten Světozor řešenej? Nikdy jsem tam nebyl a z fotek toho moc nevykoukám,

Pokuď si dobře pamatuju, tak hned vedle sálu něco jako bar bylo, alspoň během Jednoho světa:)
    Zapper napsal(a):

Já se chci dívat, změrně jsem si to dlouho nepouštěl :-) O stolovce jsem přemýšlel právě potom - protože mi jinak nezbude než někde zevlovat do rána, kdy mi jede bus domu. Akorát nevim kde a jestli by byl zájem...
    Alek napsal(a):

Zapper napsal(a):

Já se chci dívat, změrně jsem si to dlouho nepouštěl :-) O stolovce jsem přemýšlel právě potom - protože mi jinak nezbude než někde zevlovat do rána, kdy mi jede bus domu. Akorát nevim kde a jestli by byl zájem...
    Pokud máš něco, co se dá pochopit v polospánku, ráda si zahraju. :) Když se mi povede zaregistrovat, měla bych jet a čekat taky až do rána.
    Zapper napsal(a):

Katika, Miss Utahraptor: Ak potrebujete prespať v Prahe, tak môžete u mňa na internáte("koleji"), cez víkendy chodia obaja spolubývajúci domov, takže mám 2 voľné lôžka. Pokiaľ chcete nejakú referenciu na moju osobu, tak napíšte Alekovi, ten má pozná osobne :).

Díky, netřeba. Už mám povolení k pohybu po noční Praze. (reakce maminky: "Mně je to jedno, je ti jednadvacet. Kam máme volat, když se v neděli nevrátíš? Ne policii?" :)
    Ty jo... Lákavé :-) Před lety jsem ve Slovanském domě absolvoval maraton filmového Pána prstenů (extended verze) - začínalo to myslím o půlnoci a končilo další den po poledni... Když jsme se pak valili z kina, všichni dezorientovaní, vrávorající a s rudýma očima, matky před námi schovávaly své děti...
    barbarossa: Až takhle?:D Doufal jsem v nějakou příjemnou víkendovou změnu. A ne že to zase bude, jako když vylézám s kámošema z baru:)
    Zdar, pokud vam nevadi psi v baraku, morce v pokoji (ne v posteli:)) a nehodlate se opit do nemoty, nabizim mimoprazskym gauc pro 2 lidi k prespani po maratonu. Kontaktni email: reaver.man@gmail.com
    Tak co? Kdo zůstáváte vzhůru a berete první místa? :)
    ja určitě. jelikož jsem bez práce =( a doma tak si klidně počkám. ráno stejně nevstávám.
    No já si teda nejsem jistej, že to bude otevřený od půlnoci, přátelé. Ale třeba ano, fakt nevím... Sledujte http://www.facebook.com/hraotruny - případně se ptejte tam, tam to budete mít z první ruky.
    barbarossa napsal(a):

Ty jo... Lákavé :-) Před lety jsem ve Slovanském domě absolvoval maraton filmového Pána prstenů (extended verze) - začínalo to myslím o půlnoci a končilo další den po poledni... Když jsme se pak valili z kina, všichni dezorientovaní, vrávorající a s rudýma očima, matky před námi schovávaly své děti...

Jojo, také jsem byla. A musím přiznat, že mi to přišlo lepší být dezorientovaná v poledne, dát oběd a nějak se se slunečními brýlemi na očích dovalit domů než se někde štrachat ve 2 ráno.. Škoda té hodiny, ale doprava se ještě dovyřeší, hlavně se tam dostat :)
    Mám dvě otázky:
    1. Je možné registraci zrušit v případě, že se mi nepovede sehnat odvoz?
    2. Myslíte, že mám šanci se zaregistrovat, když teď půjdu psát a zaregistrovat se budu chtít až ráno?
    1. Už to vidím, pardon.
    Rezervaci lze zrušit tuším do 29.3.
    flanker.27 napsal(a):

Hmm, to abych si vzal teplé prádlo. Totiž chci říct volno v práci.
    Edit: teda blbost, ona je to sobota. Já jsem bez hodinek a kalendáře jak slepej.

Trenky a ručník bude stačit...
    Arutha2321 napsal(a):

2. Myslíte, že mám šanci se zaregistrovat, když teď půjdu psát a zaregistrovat se budu chtít až ráno?

Podle mě určitě. Kapacita je 336 míst, takže šance je slušná :)
    Navíc, nikde není řečeno, že se rezervace spustí hned po půlnoci. Třeba to bde až v poledne.
    Tak jo, pokud se mi podaří chytit místo, tak jedu. Autobus Student Agency Brno-Praha za 210 Kč, to mi to za to stojí. :)
    tak to vypadá, že po půlnoci se nic nespustilo... třeba jedou podle britskýho času:D
    tak za půl hoďky lidičky.
    austin napsal(a):

tak to vypadá, že po půlnoci se nic nespustilo... třeba jedou podle britskýho času:D

No, další hodinu čekat nehodlám. Tak to zkusím zase ráno a ne že mi to jedno místečko zaberete! ;D
    Je to tam lidi!!!
    No a kde tam je tlacitko pro registraci?
    nějak mi to nejede, ve firefoxu nic není a v exploreru dám přijdu, ale už se mě to na nic nezaptá a naskočí, že obsah nelze zobrazit
    Já tam vidím jen info okolo, ale žádnou možnost registrace. Jen uprostřed mi svítí čtvreček, kde se píše "tento obsah nelze zobrazit". Jste na tom někdo lépe?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.