Jasně, chápu, ale v tom případě chci aby tam byla restaurace, bar a kuřárna, jinak nehraju :) Ví někdo, jak je ten Světozor řešenej? Nikdy jsem tam nebyl a z fotek toho moc nevykoukám,
Vedle sálu je kavárna. Restaurace pokud vím, tak ne. Nápoje si lidi nosili i do sálu a nikdo ze zaměstnanců kina neprotestoval. Ale pár desítek metrů od kina je KFC a bageterie.
Jasně, chápu, ale v tom případě chci aby tam byla restaurace, bar a kuřárna, jinak nehraju :) Ví někdo, jak je ten Světozor řešenej? Nikdy jsem tam nebyl a z fotek toho moc nevykoukám,
Pokuď si dobře pamatuju, tak hned vedle sálu něco jako bar bylo, alspoň během Jednoho světa:)
Alek: Nezoberiem stolovku? Za tých prvých 10 dielov to aj stihneme dohrať ;D.
Já se chci dívat, změrně jsem si to dlouho nepouštěl :-) O stolovce jsem přemýšlel právě potom - protože mi jinak nezbude než někde zevlovat do rána, kdy mi jede bus domu. Akorát nevim kde a jestli by byl zájem...
Alek: Nezoberiem stolovku? Za tých prvých 10 dielov to aj stihneme dohrať ;D.
Já se chci dívat, změrně jsem si to dlouho nepouštěl :-) O stolovce jsem přemýšlel právě potom - protože mi jinak nezbude než někde zevlovat do rána, kdy mi jede bus domu. Akorát nevim kde a jestli by byl zájem...
Pokud máš něco, co se dá pochopit v polospánku, ráda si zahraju. :) Když se mi povede zaregistrovat, měla bych jet a čekat taky až do rána.
Katika, Miss Utahraptor: Ak potrebujete prespať v Prahe, tak môžete u mňa na internáte("koleji"), cez víkendy chodia obaja spolubývajúci domov, takže mám 2 voľné lôžka. Pokiaľ chcete nejakú referenciu na moju osobu, tak napíšte Alekovi, ten má pozná osobne :).
Díky, netřeba. Už mám povolení k pohybu po noční Praze. (reakce maminky: "Mně je to jedno, je ti jednadvacet. Kam máme volat, když se v neděli nevrátíš? Ne policii?" :)
Ty jo... Lákavé :-) Před lety jsem ve Slovanském domě absolvoval maraton filmového Pána prstenů (extended verze) - začínalo to myslím o půlnoci a končilo další den po poledni... Když jsme se pak valili z kina, všichni dezorientovaní, vrávorající a s rudýma očima, matky před námi schovávaly své děti...
Zdar, pokud vam nevadi psi v baraku, morce v pokoji (ne v posteli:)) a nehodlate se opit do nemoty, nabizim mimoprazskym gauc pro 2 lidi k prespani po maratonu. Kontaktni email: reaver.man@gmail.com
No já si teda nejsem jistej, že to bude otevřený od půlnoci, přátelé. Ale třeba ano, fakt nevím... Sledujte http://www.facebook.com/hraotruny - případně se ptejte tam, tam to budete mít z první ruky.
Ty jo... Lákavé :-) Před lety jsem ve Slovanském domě absolvoval maraton filmového Pána prstenů (extended verze) - začínalo to myslím o půlnoci a končilo další den po poledni... Když jsme se pak valili z kina, všichni dezorientovaní, vrávorající a s rudýma očima, matky před námi schovávaly své děti...
Jojo, také jsem byla. A musím přiznat, že mi to přišlo lepší být dezorientovaná v poledne, dát oběd a nějak se se slunečními brýlemi na očích dovalit domů než se někde štrachat ve 2 ráno.. Škoda té hodiny, ale doprava se ještě dovyřeší, hlavně se tam dostat :)
Mám dvě otázky: 1. Je možné registraci zrušit v případě, že se mi nepovede sehnat odvoz? 2. Myslíte, že mám šanci se zaregistrovat, když teď půjdu psát a zaregistrovat se budu chtít až ráno?
Já tam vidím jen info okolo, ale žádnou možnost registrace. Jen uprostřed mi svítí čtvreček, kde se píše "tento obsah nelze zobrazit". Jste na tom někdo lépe?
Komentáře
1. Je možné registraci zrušit v případě, že se mi nepovede sehnat odvoz?
2. Myslíte, že mám šanci se zaregistrovat, když teď půjdu psát a zaregistrovat se budu chtít až ráno?