Jasně, chápu, ale v tom případě chci aby tam byla restaurace, bar a kuřárna, jinak nehraju :) Ví někdo, jak je ten Světozor řešenej? Nikdy jsem tam nebyl a z fotek toho moc nevykoukám,
Vedle sálu je kavárna. Restaurace pokud vím, tak ne. Nápoje si lidi nosili i do sálu a nikdo ze zaměstnanců kina neprotestoval. Ale pár desítek metrů od kina je KFC a bageterie.
Ty jo... Lákavé :-) Před lety jsem ve Slovanském domě absolvoval maraton filmového Pána prstenů (extended verze) - začínalo to myslím o půlnoci a končilo další den po poledni... Když jsme se pak valili z kina, všichni dezorientovaní, vrávorající a s rudýma očima, matky před námi schovávaly své děti...
Zdar, pokud vam nevadi psi v baraku, morce v pokoji (ne v posteli:)) a nehodlate se opit do nemoty, nabizim mimoprazskym gauc pro 2 lidi k prespani po maratonu. Kontaktni email: reaver.man@gmail.com
No já si teda nejsem jistej, že to bude otevřený od půlnoci, přátelé. Ale třeba ano, fakt nevím... Sledujte http://www.facebook.com/hraotruny - případně se ptejte tam, tam to budete mít z první ruky.
Mám dvě otázky: 1. Je možné registraci zrušit v případě, že se mi nepovede sehnat odvoz? 2. Myslíte, že mám šanci se zaregistrovat, když teď půjdu psát a zaregistrovat se budu chtít až ráno?
Já tam vidím jen info okolo, ale žádnou možnost registrace. Jen uprostřed mi svítí čtvreček, kde se píše "tento obsah nelze zobrazit". Jste na tom někdo lépe?
Komentáře
1. Je možné registraci zrušit v případě, že se mi nepovede sehnat odvoz?
2. Myslíte, že mám šanci se zaregistrovat, když teď půjdu psát a zaregistrovat se budu chtít až ráno?