Tanec - diskuse
Prostor pro ty, kteří už knihu dočetli. Ostatní rychle pryč :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Psala jsem to ze dvou důvodů:
a.) To, že musí umřít spolu je Cerseiina utkvělá představa. Stejně tak i to, že bude zabita vlastním bratrem (i když tady pořád podezřívá jen Tyriona)
b.) Vzpomněla jsem si na ten obrázek k téhle teorii- strašně se mi líbí. :)
Targaryeni asi moc bastardů neměli. :-)
A kdoví, jestli to bylo tak moc naivní. Už přece víme, že Viserys měl pravdu hned v první Danyině kapitole, když vyjmenovával, kdo všechno (Tyrell, Redwyne, Greyojoy) nemusí Roberta a jak moc chtějí Dornové pomstít Eliinu smrt...
Jinak to s Viserysem bylo šílenství, bez ohledu na to, co tvrdil a jak se to vyvynulo později. Dorne a Rovina se vzájemně nenávidí a dalo by sakra práci je přesvědčit ke spolupráci (zvlášť, když by si Viserys vzal Arianne :) ), a je otázka, zda by Renly respektive okruh okolo Roberta Baratheona nebyl vlivnější než lidé okolo Viseryse (Varys sice má vynikající špehy, ale kalit vodu může jen do jisté míry, kdežto takový Tywin byl sakra schopný). Železní muži by bojovali sami za sebe a nikoli za Targaryeny. Navíc je každý nenávidí.