Když více je méně
Ač mám Martinovu ságu ve velké oblibě, zvěsti o tom, že se HBO rozhodlo pro její seriálovou adaptaci, mne neuvrhlo v nadšení, ale ve zděšení. Z 1. série jsem viděl pouze první díl, ze 2. první tři. To bude myslím stačit.
Nevím, co jsem čekal. Ale v podstatě jsem to asi dostal.
HBO zvulgarizovala starého sprosťáka Martina do té míry, že láme rekordy ve sledovanosti.
Já ale netleskám. Má představa o Písni byla znásilněna. A to způsobem primitivním a...
Číst celý článek zde
Nevím, co jsem čekal. Ale v podstatě jsem to asi dostal.
HBO zvulgarizovala starého sprosťáka Martina do té míry, že láme rekordy ve sledovanosti.
Já ale netleskám. Má představa o Písni byla znásilněna. A to způsobem primitivním a...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
děvkukoleginy "herečku" dle vlastního výběru, že? :)nebo nějakého mladého Lannistera, či pokud zvládne odehrát party Tyriona, výšku na to zatím má :)
aby se každý ulek`.
Za kořistí hnát se nocí temnou
a nečekat, až mně sejmou.
Takže bych vlastně asi chtěla být Branem. Ale jen ve vlčí kůži. Bez nohou to není ono.
Se musím někde o tom začerňovaní poučit. V Kristových letech a už začínám zaostávat.
ja bych ho spíš viděl raději jako Tyriona s Šae to bych si víc bavil :D
Samozřejmě, že moje účast by byla zcela bez finančních nárků, jen za jídlo, pití, nocleh a možnosti kochat se pohledem na Ariannku a písečné hady. ;)
Co na to fanoušci? ;)
http://tobbi.sweb.cz/arianne_2.jpg
------------------------------------------------
Erotické scénky? Som rád, že som si rýchlo zajednal Jojena, aby som sa tomu vyhol :D