FC NEVADA DRAGONS
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Abramovič se zas dneska v noci sjede koksem až na čáru. :-)
Ne, vážně, byl to M. Klose
Nikdo nepochyboval o tom, že Barca na svém Nou Campu ukáže celému světu svou strašlivou sílu, svým stylem, kdy nepůjčí míč a kterým semele dříve či později každého soupeře, a že stáhne náskok Realu v lize na jeden bod.
Mourinho to dokázal, našel recept na jejich hru a má ve svém mužstvu hráče takových kvalit, že jeho plán dokázali zrealizovat (čti fyzicky vydržet).
Na konci se hráči Realu tvářili skoro překvapeně, jako by nějakým zázrakem přežili neodvratnou katastrofu. Fakt mi to připomínalo nějaký katastrofický film. :-) A všichni ti milionáři, i ten strašlivě namachrovaný Ronaldo, se smáli a objímali jako malí kluci. Já jsem jim to tak přál.
Barcelona nemůže vyhrávat pořád, to by pak bylo nudný :) a mimochodem Mourinho ten recept našel až v nějakým šestým zápase...jestli to nebyla jen náhoda :)
Ta nepříznivá série už byla příliš dlouhá... a konečně skončila. Už mě ta barcelonská hegemonie přestávala bavit.
On je arogantní, ale jen na lidi, kteří jsou proti němu. Když někoho vede, dokáže ho motivovat tak, že by za něj položil život. A to je velký dar.
Mourinho je vynikající trenér. Jen je prostě strašně nesympatický. Aspoň mně. Nicméně když ho máte v týmu, určitě se zvyšují šance na úspěch. On to prostě umí.
úprimne - hoci hru barcelony obdivujem a podľa mňa sú nepochybne najsilnejším mužstvom na svete - tiež som to nakoniec doprial realu. proste mám potrebu fandiť slabším :). konečne vyhrali v siedmom vzájomnom zápase a vyhrajú ligu po 3 rokoch, som tomu rád. nech sa naozaj aj oni potešia, nech naberú silu do ďalších bojov.
bolo zaujímavé sledovať - presne ako hovoríš - to sústredenie aj po ronaldovom góle, mourinho celý zápas. veľmi to víťazstvo potrebovali a prajem im ho.
barcelona však stále zostáva najlepšia a messi je čosi šialené, úžasné.
Ale souhlasíš s tím, sarvene, že Barcelona takříkajíc ztratila své kouzlo?
to že poľavili z brutálneho tempa ešte nič neznamená. koľko získali za 3 roky? 16 trofejí? uvidíme... myslím, že kým bude fungovať xavi -iniesta - messi tak budú "charming". ukazuje sa, že oni nie sú nahraditeľní....takže to nakoniec nebude (iba) o skvelej juniorke. proste sme svedkami prírodného úkazu, tak si ho užime kým sa dá :)