TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
13738404243362

Komentáře

• upraveno 27. dubna 2012
    heavy_head napsal(a):

Nevím, proč to spoileruju, stejně se tady na to dívají maximálně tři lidi. :-)

Já jsem ještě poslední díl neviděla. :-)
    heavy_head napsal(a):

Pojď se bavit radši o OUAT. :-)

nech mi ji.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 27. dubna 2012
    August W. Booth by měl být opravdu Pinocchio, nápovědou mělo být zdřevěnění nohy v díle, kdy s Emmou šel pod Trollí most a zdřevěnění obou noh v poslední epizodě. Navíc umírá bez magie = dřevění.. O ní podle mě mluví o víle=jepišce, protože se s ní bavil a navíc se snažil nahrát, že je Rampelníkův syn, kterého víla dostala do jiného světa bez magie.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 27. dubna 2012
    První foto z nový série Trpaslíka (replikanti jim zase zmodernizovali celou loď):

Trpaslik
    upraveno 27. dubna 2012
    To byli nanoboti - miniminiminimini
    Jak nové série? novější než ten trapas třech dílů jakože déváté ?!
    upraveno 27. dubna 2012
    Jarla: Jo, přesně tak.

Krisa: Ty co se vpravujou do těla - stříkačkou?
    flanker - a kdo to dělá ? Grant nebo Naylor nebo oba?
    upraveno 27. dubna 2012
    Počítám, že jen Naylor, ale zas tolik o tom nevim.
    Naylor je dobrý vypravěč, ale chybí mu ty brutální Grantovy vtípky. Naopak Grant k tomu nedokáže dát tu lidskou příběhovou omáčku. Ohromně to vyniklo při psané versi - dva díly napsali spolu a třetí "A" a "B" každý svou versi. Zatímco třetí Naylor nemá šmrnc, tak třetí Grant nemá logiku a charakter :-)
    Ben Nevis napsal(a):

Tak kde to vázne? :-)
    heavy_head napsal(a):

Ben Nevis napsal(a):

Tak kde to vázne? :-)
    Teď sjíždím filmy, které se začaly hromadit kvůli čumění na seriály. GOT je stejně pořád lepší než OUAT. ;-)
    No my jsme nakousli nový Midsumer s druhým Barnebym a rozhodně ten první díl není špatný...asi tomu dám šanci :-) (má to výhodu, nejsou tam Tomova otravná manželka a dcera - jak říká choť :-)) )
    upraveno 27. dubna 2012
    To v Midsumeru eště někdo žije?
    Jarla napsal(a):

No my jsme nakousli nový Midsumer s druhým Barnebym a rozhodně ten první díl není špatný...asi tomu dám šanci :-) (má to výhodu, nejsou tam Tomova otravná manželka a dcera - jak říká choť :-)) )

takže dobré? no to se budu muset podívat. i když jsem asi neviděla ani poslední serii s Tomem, protože si nevybavuju, že by někam zmizel (předpokládám důchod).
    Je to zvláštní, ale v Midsomeru fakt ještě někdo žije :-D A tentokrát byl pochybným spolkem svaz automobilových veteránů!
    Jo Tom šel do důchodu na cestu kolem světa a dostal to jeho bratranec z "Brajtnu" :-D Vyskytoval se ve dvou dílech Midsomeru kdysi v minulosti. Jones zbyl jako pobočník, patolog Bulárd je tam taky a i ta policajtka, co pokukuje po Jonesovi :-) už je odvysílaná myslím celá tahle nová série a přiznám se, že jsem k tomu přistupovala s předsudky a nakonec dostala příjemný další Midsomerský standard = pochybný spolek+špetka humoru+vraždy+mírně úchylní angláni :-D
    je teď si mi připomněla scénu, kdy si Tom pozve na večeři patologa s manželkou, mají pečené křepelky (či co, takové malé mrchy) a "Bulárd" si ji rozkrojí takovým tím patologickým Y řezem :-)))
    upraveno 27. dubna 2012
    Jaj, o tom jste neměli mluvit, jsem si připoměl, jak jsme v rámci studia byli na pitvě...
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 27. dubna 2012
    flanker.27 napsal(a):

:D Midsumer musí byť kriminálna metropola plná vrahov a upírov keď to stíhajú dať aj do viac-sériového seriálu
    upraveno 27. dubna 2012
    Lord Gepeto napsal(a):

flanker.27 napsal(a):

:D Midsumer musí byť kriminálna metropola plná vrahov a upírov keď to stíhajú dať aj do viac-sériového seriálu
    Mám takovej pocit, že se tam vraždí víc jak v Londýně, Manchesteru a Edinburgu dohromady.
    upraveno 27. dubna 2012
    :D Vraždí sa tam viac ako v Hre o tróny?
    Určitě ne. Hádám, že maj v průměru jednoho mrtvýho na díl. Ve Hře se umírá občas, ale ve větším počtu:-)
    upraveno 27. dubna 2012
    V hre sa umiera furt, len o tom nevieme :D To, keď sa GRRM nudí, tak si napíše len pre seba krátku poviedku o umieraní nejakého farmára v strašnej agónií a bolesti
    Lord Gepeto napsal(a):

V hre sa umiera furt, len o tom nevieme :D To, keď sa GRRM nudí, tak si napíše len pre seba krátku poviedku o umieraní nejakého farmára v strašnej agónií a bolesti

:-D myslíš? :-)) třeba to někdy i zveřejní :-D
    upraveno 27. dubna 2012
    :D No áno, len by to bolo dosť hrubé - vo veľkom svete je veľa postáv, ktoré by určite radi zomreli :D
  • upraveno 28. dubna 2012
    Jo, Crixus... když ten herec vyjadřuje emoce v souvislosti s tou jeho láskou (zapomněl jsem jméno), tak to vypadá jako když se mu nedaří vykonat potřebu. Fakt mě rozesmíval :) A to to měly být srdceryvné momenty.
    Někdo tady psal, že by ho chtěl do GoT. To by to dopadlo...
    Tak jsem konečně dokoukala první řadu Spartaka a dobré. Nějak nechápu tu všeobecnou obsesi Crixem, a hlavně jsem zjistila, že GoT není co se týče krváren a sexu na vrcholu potravinovýho řetězce :-)
    Naevia... Mě fascinuje, jak zblbne každou ženskou v seriálu, to prostě nechápu, svaly bez mozku a ještě jen ten herec nesympatickej :-) Do GoT prosím ne...koho by měl hrát? Určitě Martella, že? :-))
    Tak druhý díl nového Barnebyho taky proběhl dobře - sice jen 2 mrtvolky proti předchozím třem....ale já si vystačím :-D
    upraveno 28. dubna 2012
    Crixus je tak nějak celou dobu "načuřenej" :). Rozhodně mám raději Gannica a Oenomaa (tady si nejsem jistá, jak se to píše - už jsem viděla i krásnou zkomoleninu Unomaus)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.