TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
13536384041362

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 22. dubna 2012
    Já osobně ne, ale otec to sleduje/sledoval a líbilo se mu to.

Irons je v první sérii nudný. Jediná postava, která tam stojí za pozornost je Cesare.
  • upraveno 22. dubna 2012
    The Borgias mě baví hodně, hlavně teď ta druhá série se rozjela skvěle, a samozřejmě, že máš pravdu Cesare je nejlepší, geniálně zahraný.

Borgia mě zajímá proto, že se mi do ruky dostaly první dva díly v dabingu a nemůžu sehnat origoš verzi, tak jestli se mám vůbec ,,obtěžovat" :-)
    Hrajou tam i čeští herci, dodávají tomu novou, dosud nepoznanou úroveň. Jen na vlastní nebezpečí. :-)
    Osobně se mi mnohem víc líbí verze s Ironsem. U té evropské verze jsem shlédla jen 2 nebo 3 díly, víc se nedalo. Sice je to asi realističtější, míň pozlátka než verze od Showtime, ale je to taky nudnější. The Borgias mají víc šťávy.
    Osobně se mi mnohem víc líbí verze s Ironsem. U té evropské verze jsem shlédla jen 2 nebo 3 díly, víc se nedalo. Sice je to asi realističtější, míň pozlátka než verze od Showtime, ale je to taky nudnější. The Borgias mají víc šťávy.
    upraveno 22. dubna 2012
    Jako oraz od Justified jsem si pustila jeden díl Prime Suspect, a ona tam hrála "Ava". Svět je malý.
    Ok, takže jde do přihrádky: Až se budu hodně nudit!
    Díky všem za info :-)
    Já bych si rozhodně nenechal takovými nekompetentními fanatiky něco namluvit. :-)
  • upraveno 25. dubna 2012
    Viděli jste někdo ten seriál Sirens? Hraje v něm R.Madden
    Tak nám v bedně skončilo Panství Downton. Blbě, romantika z toho kape ještě teď.
    Já to právě viděla...a je pravda, že ze začátku to Robbovu auru trochu pocuchalo, ale Madden sám o sobě je super a hraje dobře, takže ten seriál i doporučuju, jelikož nestojí jenom na něm...jsou tam ještě 3 další hlavní postavy
    Sirens sa mi veľmi páčilo, všetci traja chalani aj policajtka sú super. Vtipné hlášky a zaujímavé.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 25. dubna 2012
    svoa: dík, o trochu lepší, ne o moc. sorry. :-)
    upraveno 25. dubna 2012
    no z Limehousa som mal pocit, že nevedia tak úplne čo s ním...
    upraveno 25. dubna 2012
    Hlavně je tam těch záporáků moc, takže je to takové roztříštěné.
    presne
    upraveno 25. dubna 2012
  • upraveno 26. dubna 2012
    Nicméně až na poslední díly série které byly až moc sladké, je tento seriál velice příjemná záležitost. Člověk se potřebuje po GOTU, Misfits apod. podívat i na něco hezkého, uhlazeného, bez sexu a násilí, byť to možná neodráží přesně charakter doby.
    tyjo, v jednu chvíli člověk tápe, jestli mluvíte o Downtonu nebo Justified. Každopádně z těchto dvou mě v poslední době bral mnohem víc Downton. Maggie je prostě dokonalá (Jorah Mormont: „Obávám se, že se vidíme naposled, madam.“ Maggie: “Ooo, slibujete?“)
    Alek: jeden z mála světlých okamžiků posledního dílu :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.