Osobně se mi mnohem víc líbí verze s Ironsem. U té evropské verze jsem shlédla jen 2 nebo 3 díly, víc se nedalo. Sice je to asi realističtější, míň pozlátka než verze od Showtime, ale je to taky nudnější. The Borgias mají víc šťávy.
Osobně se mi mnohem víc líbí verze s Ironsem. U té evropské verze jsem shlédla jen 2 nebo 3 díly, víc se nedalo. Sice je to asi realističtější, míň pozlátka než verze od Showtime, ale je to taky nudnější. The Borgias mají víc šťávy.
Já to právě viděla...a je pravda, že ze začátku to Robbovu auru trochu pocuchalo, ale Madden sám o sobě je super a hraje dobře, takže ten seriál i doporučuju, jelikož nestojí jenom na něm...jsou tam ještě 3 další hlavní postavy
Nicméně až na poslední díly série které byly až moc sladké, je tento seriál velice příjemná záležitost. Člověk se potřebuje po GOTU, Misfits apod. podívat i na něco hezkého, uhlazeného, bez sexu a násilí, byť to možná neodráží přesně charakter doby.
tyjo, v jednu chvíli člověk tápe, jestli mluvíte o Downtonu nebo Justified. Každopádně z těchto dvou mě v poslední době bral mnohem víc Downton. Maggie je prostě dokonalá (Jorah Mormont: „Obávám se, že se vidíme naposled, madam.“ Maggie: “Ooo, slibujete?“)
Komentáře
Irons je v první sérii nudný. Jediná postava, která tam stojí za pozornost je Cesare.
Borgia mě zajímá proto, že se mi do ruky dostaly první dva díly v dabingu a nemůžu sehnat origoš verzi, tak jestli se mám vůbec ,,obtěžovat" :-)
Díky všem za info :-)