tak jsem si vygůglila toho BB a jo, ten by byl jako rhaegar dobrý (nevím proč, ale pořád si představuju Targ. jako černovlasé a ani Dany a Viserys v seriálu to nezměnili).
170cm :-p Prostě mám osmičky no...jo jasně - malý jety :-D Bratr má 14ky po dědovi. Co naděláš ? Uřízneš? Jenže problémeček je v tom, že zatímco dřív (už od sedmé třídy jsem měla osmičky) byly všude dámské číslo 8 jako normální velikost, tak nyní nově to je přeřazeno do nadměrných a seženu tak leda gumáky nebo důchodky a pro boty jezdím do Zlína :-) Nebo do Polska - tam problém nemají....vtipná je ta část, že mám recesivní znak - nejdelší palec, zatímco když si všimneš špičky lodiček či jiných dámských bot, tak je dělají na nejdelší prostředníček :-))
Máš pravdu - takové mohu nosit jen u nás na horské vesničce, kde máme chodníky z velkých kachlí (40x40)...ve městě jsou kočičí hlavy a zámková dlažba - obojí musel vymyslet chlap, jehož manželka jezdí všude autem :-D
Gepeto - a nebo chození po obchodech nesnáším, raději si připlatím za pultovku, kde řeknu co chci a vypadnu než bych šla do obchoďáku a do obchodu zkrátka jdu jen když něco potřebuji a to cíleně...tak tam trávím minimum času a ani to nejde do peněz :-)
Komentáře
Gepeto - na to se nikdy neptám - prostě si vezmu dost peněz a u kasy zaplatím :-p