Hra o trůny 2x08 - Princ ze Zimohradu
Theon na Zimohradu přijímá návštěvu. Arya si žádá splacení posledního dluhu Jaqena a její žádost ho nepotěší. Robb je zrazen.
Tyrion a...
Číst celý článek zde
Tyrion a...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Zmatek ve jmenech mam i ja zvlast u tech mene vyznamnych:-D
kroky Tyrionovým krátkým. Poslední dobou žoldnéř vypadal tak, že téměř vzbuzoval respekt. Dlouhé tmavé vlasy měl umyté a
učesané, byl čerstvě oholený a měl na sobě černý kyrys důstojníka městské hlídky. Z ramen mu splýval plášť z lannisterského
purpuru vzorovaný zlatýma ručkama. Tyrion mu jej dal darem, když ho jmenoval kapitánem své osobní stráže.
ty nevýznamné si ani nesnažim pamatovat.. zvlášť teď, čtu podruhé hostinu, tu s těma blbejma jménama a tam už jsem vzdala sledovat ten překladový klíč u okrajových rodů.. ale musim říct, že ani napodruhý mě hostina nebaví.. baví mě K. přístaviště, Sam a Brienne, ale třeba krakatice přeskakuju úplně a jenom si přečtu shrnutí tady na stránkách.. doufám, že tanec nebude tak rozvleklej.. a možná je to i těma postavama, že skoro všichni umřeli a Tyrion je v tahu
Ben Nevis: Máš pravdu, to mě vůbec nenapadlo.. A u Pycella jí ml dát minci, myslim že dokonce dvě.. Třeba jí je dal a pak jí jich dal ještě spousty za to mlčení..