Vydání Hostiny pro vrány a Tance s draky

upraveno 10. května 2012 v Překlady
Hostina pro vrány
Hostina (vázaná i paperbacky) přijede z tiskárny 26.4. do skladu distribuce Dobrovský-Beta, poté bude v jejich prodejnách a následující den všude.

Konečná verze obálek paperbackové Hostiny pro vrány.
imageČíst celý článek zde
1101113151620

Komentáře

• upraveno 24. května 2012
    Poskytuju Nevadě tu speciální výsadu :D

Kdybych na to byla dost drsná, tak si dám jako avatara Aryu a jeden den bych byla Slánka, druhej Podnožka, třetí Kočka z kanálů... zdravíme heavyho ;)
    Arya je prima holka. Co proti ní máte? :-)
    svoa00 napsal(a):

heavy_head: Podívej se mi hluboko do zajíčkovskýh oka... už mě poznáváš? :P

haladdin: Úzus netikety říká, že je neslušný za přezdívku používat vlastní jméno.

Tak tohle slyším poprvé. Co jsem se dočetl, tak akorát to, že to není časté, ale mnohdy vhodné.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 24. května 2012
    A ešte by si menila avatari ostrihanej a neostrihanej :D
    uz si nemusim davat ani tabletky na spanie, staci si dat jednu poriadnu Hostinu...
    rozbehne sa to niekedy alebo GRRM zacal odpisovat od Huga?
    Ale no tak - když to není o Daenerys tak to jde...buď ráda, že na základce nepsal - můj vzor Alois Jirásek :-D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 24. května 2012
    Jirásek má náhodou docela slušný=svižný povídky. Ale romány jsou oříšek...
    Z Čech až na konec světa je docela útlý cestopisek a milý :-)
    upraveno 24. května 2012
    Když už jsme u těch povídek, snad nejlepší historická (i fantasy) povídka co jsem četl je od Kaplickýho Kdo s koho. Skvěle dynamická, napínavá s úžasně popsaným šermířským soubojem.
    Nejzajímavější sci-fi/fantasy co jsem četla byla od Marka Twaina "Yenkee z Connecticutu na dvoře krále Artuše, ale nejraději od něj mám "Dopisy z planety Země" :-)) Má fantastický smysl pro humor, zatímco "Yenkee" je hodně hořkokomická....
    Tak jsem předobjednal paperbacky, obálka je asi horší než u vázaný, ale tisíc stran by se v jednom kuse četlo blbě.
    Musíš si dát menší přestávky. :-)
    Jedna bude stačit, takhle se aspoň při přezbrojení vymočím, prolítnu IF apod. - ale počítám, že tu nikdo nebude :-)
    zajímalo by mě, kdo tu bichli přečte nejrychleji :-)
    upraveno 24. května 2012
    Moje máma :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 24. května 2012
    Pár dní jsem tu nebyl, a nechce se mi číst ta hromada nových příspěvků. Tak se jen zeptám.
    Už se prodává Tanec?
    Řeknu ti tak: eště ne.
    upraveno 24. května 2012
    V Restaurantu na konci vesmíru je prej ale už vyprodanej.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 24. května 2012
    Teď koukám že už se dá na Talpressu předobjednávat. :-) Tak snad nejsem na konci hooodně dlouhá fronty.
    ja som si uz predobjednala cez Martinus..:)uz nech je doma...aj ked som pred par dnami zacala citat len Boure mecu...jup
  • upraveno 25. května 2012
    Len pre čitateľov zo Slovenska:
    Sondoval som na nete ceny predobjednávok knihy Tanec s draky v pevnej väzbe.

brloh.sk 19,99 €
    literama.sk 22,14 €
    martinus.sk 23,62 €
    gorila.sk 24,58 €

V Brlohu je tá akciová cena predobjednávky do 31.5., potom bude stáť 23,99 €. Na Literame by sa mala udržať aj po vyjdení, tam len občas kolíše zľava medzi 21% až 25% (Momentálne je 25 %). Na Martinuse zväčša zľava vydrží 2 týždne po vyjdení, potom je už kniha drahšia. S Gorilou posledné roky skúsenosti nemám a vývoj cien nesledujem.

Ja som knihu predobjednal z Brlohu. Inak mám 1. diel z Brlohu, 2,3,4 z Literamy.

Koniec správy v slovenskom jazyku. :-)
    a tú verziu v dvoch knihách si nevysondoval?
    sarven, pre všetkých pohodlných zo Slovenska, ceny brožovaných vydaní Tanca s draky

brloh.sk 9,99 € predobjednávka, neskôr 12,99 €
    brloh.sk
    literama.sk 12,28 €
    literama.sk
    martinus.sk 13,92 €
    martinus.sk
    gorila.sk 14,74 €
    gorila.sk
    Alek napsal(a):

Jedna bude stačit, takhle se aspoň při přezbrojení vymočím, prolítnu IF apod. - ale počítám, že tu nikdo nebude :-)

Já čekám na bichli do sbírky, paperbacky nekupuji, takže tu budu.
    Stejně se těším na WTF od čtenářů, až narazí na důležité pasáže. :-)
    FeoQ napsal(a):

sarven, pre všetkých pohodlných zo Slovenska, ceny brožovaných vydaní Tanca s draky

brloh.sk 9,99 € predobjednávka, neskôr 12,99 €
    brloh.sk
    literama.sk 12,28 €
    literama.sk
    martinus.sk 13,92 €
    martinus.sk
    gorila.sk 14,74 €
    gorila.sk

Ďakujem!
    Nevíte ejstli v knihkupectvích budou už 31.5. nebo budu muset chvíli počkat než je talpres pustí?
    Předobjednáno, nakonec jsem se rozhodla pro pevnou vazbu, ta obálka se mi strašně líbí. Peněz mi líto není, na knihách já nešetřím!!
    A připojuju se do klubu očuchávačů knih ;) To je většinou to první, co s novou knížkou udělám - nasaju :)
    (kolegyně se mohla potrhat smíchy a teď to všude šíří: když nám před měsícem vyšla knížka, moje první slova, když se nám dostala do ruky, byla „Je to dobrý, nesmrdí!!! Upřímně, to byla asi věc, ze který jsem měla největší vítr...nojo, jsem trhlá)
    gdyš Vám smrdí kniha, dejte si na nos klamerku ! :-)
    haladdin napsal(a):

gdyš Vám smrdí kniha, dejte si na nos klamerku ! :-)

cha! teď ses odkopal...eště řekni fornefla a já kouknu z okna, kterým směrem asi sedíš :-))
    (Jiní netuší, coje klamerka :-) )
    Lewandule napsal(a):

Předobjednáno, nakonec jsem se rozhodla pro pevnou vazbu, ta obálka se mi strašně líbí. Peněz mi líto není, na knihách já nešetřím!!
    A připojuju se do klubu očuchávačů knih ;) To je většinou to první, co s novou knížkou udělám - nasaju :)
    (kolegyně se mohla potrhat smíchy a teď to všude šíří: když nám před měsícem vyšla knížka, moje první slova, když se nám dostala do ruky, byla „Je to dobrý, nesmrdí!!! Upřímně, to byla asi věc, ze který jsem měla největší vítr...nojo, jsem trhlá)

o cem byla knizka? :) o kvetoch? :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.