Hostina pro vrány Hostina (vázaná i paperbacky) přijede z tiskárny 26.4. do skladu distribuce Dobrovský-Beta, poté bude v jejich prodejnách a následující den všude.
Konečná verze obálek paperbackové Hostiny pro vrány. Číst celý článek zde
Když už jsme u těch povídek, snad nejlepší historická (i fantasy) povídka co jsem četl je od Kaplickýho Kdo s koho. Skvěle dynamická, napínavá s úžasně popsaným šermířským soubojem.
Nejzajímavější sci-fi/fantasy co jsem četla byla od Marka Twaina "Yenkee z Connecticutu na dvoře krále Artuše, ale nejraději od něj mám "Dopisy z planety Země" :-)) Má fantastický smysl pro humor, zatímco "Yenkee" je hodně hořkokomická....
V Brlohu je tá akciová cena predobjednávky do 31.5., potom bude stáť 23,99 €. Na Literame by sa mala udržať aj po vyjdení, tam len občas kolíše zľava medzi 21% až 25% (Momentálne je 25 %). Na Martinuse zväčša zľava vydrží 2 týždne po vyjdení, potom je už kniha drahšia. S Gorilou posledné roky skúsenosti nemám a vývoj cien nesledujem.
Ja som knihu predobjednal z Brlohu. Inak mám 1. diel z Brlohu, 2,3,4 z Literamy.
Předobjednáno, nakonec jsem se rozhodla pro pevnou vazbu, ta obálka se mi strašně líbí. Peněz mi líto není, na knihách já nešetřím!! A připojuju se do klubu očuchávačů knih ;) To je většinou to první, co s novou knížkou udělám - nasaju :) (kolegyně se mohla potrhat smíchy a teď to všude šíří: když nám před měsícem vyšla knížka, moje první slova, když se nám dostala do ruky, byla „Je to dobrý, nesmrdí!!! Upřímně, to byla asi věc, ze který jsem měla největší vítr...nojo, jsem trhlá)
Předobjednáno, nakonec jsem se rozhodla pro pevnou vazbu, ta obálka se mi strašně líbí. Peněz mi líto není, na knihách já nešetřím!! A připojuju se do klubu očuchávačů knih ;) To je většinou to první, co s novou knížkou udělám - nasaju :) (kolegyně se mohla potrhat smíchy a teď to všude šíří: když nám před měsícem vyšla knížka, moje první slova, když se nám dostala do ruky, byla „Je to dobrý, nesmrdí!!! Upřímně, to byla asi věc, ze který jsem měla největší vítr...nojo, jsem trhlá)
Komentáře
Kdybych na to byla dost drsná, tak si dám jako avatara Aryu a jeden den bych byla Slánka, druhej Podnožka, třetí Kočka z kanálů... zdravíme heavyho ;)
rozbehne sa to niekedy alebo GRRM zacal odpisovat od Huga?
Už se prodává Tanec?
Sondoval som na nete ceny predobjednávok knihy Tanec s draky v pevnej väzbe.
brloh.sk 19,99 €
literama.sk 22,14 €
martinus.sk 23,62 €
gorila.sk 24,58 €
V Brlohu je tá akciová cena predobjednávky do 31.5., potom bude stáť 23,99 €. Na Literame by sa mala udržať aj po vyjdení, tam len občas kolíše zľava medzi 21% až 25% (Momentálne je 25 %). Na Martinuse zväčša zľava vydrží 2 týždne po vyjdení, potom je už kniha drahšia. S Gorilou posledné roky skúsenosti nemám a vývoj cien nesledujem.
Ja som knihu predobjednal z Brlohu. Inak mám 1. diel z Brlohu, 2,3,4 z Literamy.
Koniec správy v slovenskom jazyku. :-)
brloh.sk 9,99 € predobjednávka, neskôr 12,99 €
brloh.sk
literama.sk 12,28 €
literama.sk
martinus.sk 13,92 €
martinus.sk
gorila.sk 14,74 €
gorila.sk
Stejně se těším na WTF od čtenářů, až narazí na důležité pasáže. :-)
A připojuju se do klubu očuchávačů knih ;) To je většinou to první, co s novou knížkou udělám - nasaju :)
(kolegyně se mohla potrhat smíchy a teď to všude šíří: když nám před měsícem vyšla knížka, moje první slova, když se nám dostala do ruky, byla „Je to dobrý, nesmrdí!!! Upřímně, to byla asi věc, ze který jsem měla největší vítr...nojo, jsem trhlá)
(Jiní netuší, coje klamerka :-) )