Vydání Hostiny pro vrány a Tance s draky

upraveno 10. května 2012 v Překlady
Hostina pro vrány
Hostina (vázaná i paperbacky) přijede z tiskárny 26.4. do skladu distribuce Dobrovský-Beta, poté bude v jejich prodejnách a následující den všude.

Konečná verze obálek paperbackové Hostiny pro vrány.
imageČíst celý článek zde
17810121320

Komentáře

• paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 15. května 2012
    Já nevím, nemyslím si, že je takový problém prohrabat 7 stran (myslím si, že i ta trocha by pomohla).
    btw. já na chyby neupozorňuju, protože je nevnímám -- na to čtu moc rychle (Píseň obvzlášť :)). Dokud to není sémantická chyba, tak je mi to navíc úplně jedno.
  • upraveno 15. května 2012
    Mám to stejně, taky je nevnímám a proto jsem se vždycky divil, o čem to všichni mluví. Všímám si jen překladových chyb, jako Jon ze železných ostrovů, zaměny osob (Sandor, Gregor) atd.
  • upraveno 16. května 2012
    Já našel v Arysovo kapitole že mu říkají Aerys např. :D
    Zajimalo by me kdy bude predobjednavka tance 14 dnu do vydani a stale nic aspon by vedeli jak velky je zajem kolik maji natisknout
    Mě by to zajímalo také. Jestli to má vyjít 31.5., tak předobjednávka by měla být s dostatečným předstihem. Netušíte někdo, jak to bylo s předobjednávkou u minulých dílů? Kolik dní před of.vydáním?
  • upraveno 17. května 2012
    Vázaný Tanec s draky má hezkou obálku. Doufám, že si budu moct koupit i ostatní díly (zatím mám jen Hru o trůny, tu teď čtu).
  • upraveno 18. května 2012
    Prosim vás, mohli by ste mi pomôcť? Vyhral som kupón na knihu, ale neviem sa rozhodnúť medzi Strach múdreho muža a Krstný otec
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 18. května 2012
    erik1131: Strach moudrého muže je 2. díl Kroniky královraha (Jméno větru). Mimochodem, gratuluji k výhře :)
    Krisa napsal(a):

erik1131: Strach moudrého muže je 2. díl Kroniky královraha (Jméno větru). Mimochodem, gratuluji k výhře :)

Ďakujem, viem že Strach múdreho muža je druhý diel(prvý mam v knižnice), ale moc ma to nebavilo... takže som na pochybách :)
    upraveno 18. května 2012
    erik1131: Aha :). No mě první díl bavil, druhý v češtině ještě nevyšel :(
    Nebavilo? Fíha, já nečet roky nic lepšího :-)

Jo a vlastně, on už vyšel druhý díl? Už jsem to skoro s překladem vzdával...
    Alek napsal(a):

Samozrejme, druhý diel vyšiel na Slovensku. Michal Jedinák pozná asi nejaké kúzlo... za tri mesiace preložená.
    Dej v prvej knihe mi prišiel veľmi jednoduchý, ale to bude tým, že som vtedy práve dočítal siedmu knihu zo série Malazská kniha padlých...
    Vybral som si Strach múdreho muža .)
    Alek napsal(a):

Ak ti nevadí slovenský jazyk, môžeš si knihu kúpiť :)) (sám mám v knižnice viac českých kníh než slovenských)
    No jindy bych neváhal, ale zrovna tady v tom případě chci český překlad - tedy pokud ho dělá Rečková.
  • upraveno 21. května 2012
    ja to prave docitavam a je to fakt skvele, napinave, putave od zaciatku az do konca. az sa cloveku nechce verit ze toho Kvothe tolko zazije za taky kratky cas...Alek nejake statistiky sledovanosti serialu nie su k dispozicii?
  • upraveno 21. května 2012
    Jsou na http://icefire.cz/sledovanost-hry-o-truny?page=2 Minulý týden to lehce pokleslo.
  • upraveno 22. května 2012
    čau
    Nevíte prosím, kdy bude možné přeobjednat? Konec května se blíží :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 22. května 2012
    Petr: Pozri sa do plameňov...

Petr: Pozri sa do plameňov...

zkousel jsem :) Ale dík za radu :D
    (sám mám v knižnice viac českých kníh než slovenských)

To se nedivím, jeden čas jsem zkoušela hledat mezi slovenskými vydavateli, když něco nevyšlo česky, a nikdy jsem neměla úspěch. Holt ještě menší trh než u nás. Škoda.
    Plameny mi prozradili, že bych se do nich měl koukat z větší dálky (aneb jsem se spálil u táboráku :D)
    Mít u svého oblíbeného knihkupce ve specializované sci-fi prodejně Geralt v Ostravě odložený jeden kousek pod pultem je sázka na jistotu.
    upraveno 22. května 2012
    V Hradci jedno knihkupectví už předobjednává, ale zatím bohužel jen pevnou vazbu :(.
    které? na scifi a fantasy knihy se mi osvědčila buď Valhala nebo knihkupectví v Atriu
    upraveno 22. května 2012
    Thanatos - na náměstí knihkupectví Labyrint. Ono tam není moc dlouho (řekla bych asi tak 2 roky). Je to zastrčený v baráku s rámařstvím, takže není mocpoznat, že to vůbec nějaké knihkupectví je - asi jako přestěhovaná Valhalla :).
    Jo a ve Futuru (Carrefour) nově otevřelí Luxor, juhůůů.
    Celkem zajímavý výběr fantasy mají i v knihkupectví naproti Mlíčňáku na Ulricháči.
    najít Valhalu po přestěhování byl docela oříšek
    Labyrint je na velkém náměstí?
    Luxor je ve Futuru kde? Nahoře, jak něco přistavovali?
    Až budu na pokraji šílenství z učení, udělám si výlet po knihkupectvích :)
    upraveno 22. května 2012
    Labyrint je na velkém náměstí v postranních uličkách směrem ke Klicperáku.
    Luxor je úplně nahoře v přistaveném Futuru naproti kinu.
    Výlet doporučuji, ale chce to buď pevnou vůli, nebo hodně velké prasátko :)
    mám rád jen bloumání po knihovně a ,,očihávání" nových knížek. Knihy po zkušenosti kupuju, až poté, co si najdu podrobnější informace.
    Já je taky rád očichávám. :-)
    takový očichávačský fetiš. také si ráda přičichnu k novým knihám.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.