Hostina pro vrány Hostina (vázaná i paperbacky) přijede z tiskárny 26.4. do skladu distribuce Dobrovský-Beta, poté bude v jejich prodejnách a následující den všude.
Konečná verze obálek paperbackové Hostiny pro vrány. Číst celý článek zde
Já nevím, nemyslím si, že je takový problém prohrabat 7 stran (myslím si, že i ta trocha by pomohla). btw. já na chyby neupozorňuju, protože je nevnímám -- na to čtu moc rychle (Píseň obvzlášť :)). Dokud to není sémantická chyba, tak je mi to navíc úplně jedno.
Mám to stejně, taky je nevnímám a proto jsem se vždycky divil, o čem to všichni mluví. Všímám si jen překladových chyb, jako Jon ze železných ostrovů, zaměny osob (Sandor, Gregor) atd.
Mě by to zajímalo také. Jestli to má vyjít 31.5., tak předobjednávka by měla být s dostatečným předstihem. Netušíte někdo, jak to bylo s předobjednávkou u minulých dílů? Kolik dní před of.vydáním?
Jo a vlastně, on už vyšel druhý díl? Už jsem to skoro s překladem vzdával...
Samozrejme, druhý diel vyšiel na Slovensku. Michal Jedinák pozná asi nejaké kúzlo... za tri mesiace preložená. Dej v prvej knihe mi prišiel veľmi jednoduchý, ale to bude tým, že som vtedy práve dočítal siedmu knihu zo série Malazská kniha padlých... Vybral som si Strach múdreho muža .)
ja to prave docitavam a je to fakt skvele, napinave, putave od zaciatku az do konca. az sa cloveku nechce verit ze toho Kvothe tolko zazije za taky kratky cas...Alek nejake statistiky sledovanosti serialu nie su k dispozicii?
(sám mám v knižnice viac českých kníh než slovenských)
To se nedivím, jeden čas jsem zkoušela hledat mezi slovenskými vydavateli, když něco nevyšlo česky, a nikdy jsem neměla úspěch. Holt ještě menší trh než u nás. Škoda.
Thanatos - na náměstí knihkupectví Labyrint. Ono tam není moc dlouho (řekla bych asi tak 2 roky). Je to zastrčený v baráku s rámařstvím, takže není mocpoznat, že to vůbec nějaké knihkupectví je - asi jako přestěhovaná Valhalla :). Jo a ve Futuru (Carrefour) nově otevřelí Luxor, juhůůů. Celkem zajímavý výběr fantasy mají i v knihkupectví naproti Mlíčňáku na Ulricháči.
najít Valhalu po přestěhování byl docela oříšek Labyrint je na velkém náměstí? Luxor je ve Futuru kde? Nahoře, jak něco přistavovali? Až budu na pokraji šílenství z učení, udělám si výlet po knihkupectvích :)
Labyrint je na velkém náměstí v postranních uličkách směrem ke Klicperáku. Luxor je úplně nahoře v přistaveném Futuru naproti kinu. Výlet doporučuji, ale chce to buď pevnou vůli, nebo hodně velké prasátko :)
Komentáře
btw. já na chyby neupozorňuju, protože je nevnímám -- na to čtu moc rychle (Píseň obvzlášť :)). Dokud to není sémantická chyba, tak je mi to navíc úplně jedno.
Jo a vlastně, on už vyšel druhý díl? Už jsem to skoro s překladem vzdával...
Dej v prvej knihe mi prišiel veľmi jednoduchý, ale to bude tým, že som vtedy práve dočítal siedmu knihu zo série Malazská kniha padlých...
Vybral som si Strach múdreho muža .)
Nevíte prosím, kdy bude možné přeobjednat? Konec května se blíží :)
Jo a ve Futuru (Carrefour) nově otevřelí Luxor, juhůůů.
Celkem zajímavý výběr fantasy mají i v knihkupectví naproti Mlíčňáku na Ulricháči.
Labyrint je na velkém náměstí?
Luxor je ve Futuru kde? Nahoře, jak něco přistavovali?
Až budu na pokraji šílenství z učení, udělám si výlet po knihkupectvích :)
Luxor je úplně nahoře v přistaveném Futuru naproti kinu.
Výlet doporučuji, ale chce to buď pevnou vůli, nebo hodně velké prasátko :)