Hostina pro vrány Hostina (vázaná i paperbacky) přijede z tiskárny 26.4. do skladu distribuce Dobrovský-Beta, poté bude v jejich prodejnách a následující den všude.
Konečná verze obálek paperbackové Hostiny pro vrány. Číst celý článek zde
je dobré, že aspoň dohromady dávajú aký taký pocit. táto posledná je spolu s Búrkou ako tak v pohode - ale stále vážne výhrady. som rád že paperbacky majú západný štýl, napriek výhradam sú pre mňa jasná voľba.
Už jsem to tu psal asi dřív, ale taky souhlasím s tím, že obálka na Hostinu vypadá v reálu o hodně líp ;) Mně už se líbil i obrázek na netu celkem, ale když mi tu teď leží doma, tak je to paráda ;)
Obálka k tanci se mi libí a věřím, že až kniha dorazí, tak bude vypadat ještě lépe ;)
Podle mně je obálka super, moc se autorce povedla a v podstatě splnila moje představy. Je super! Už se těším a až si tanec přečtu česky a zjistím jak blbě jsem to všechno s mojí špatnou angličtinou, při četbě ang. verze, pochopil. Díky autorce!
No, pravda, že vlasy by bolo lepšie zmeniť, aby viali dozadu, nie dohora, ale inak je to fakt super. A verím, že keď si ju kúpim, tak mi vypadnú oči a nekontrolovateľne potečú sliny z úst(keď uvidím, že má tak veľa strán) :D
Krása... Ja nie som zas tak náročný človek, mne sa tie obálky celkom páčia... Najmenej asi obálka Stretu, o čosi viac Hry, tak medzi Búrky a najviac Hostiny... tá zelená to oživuje.. a krásny je aj tanec .)
Já myslím na tomto novém. Na vázané verzi. Na přední straně je černý font Ale obrázek hřbetu nikde na internetu není. Tak se ptám, jestli je na boku font také černý.
Vázané vydání se mi zpočátku příliš nelíbilo ale nakonec vypadál celkém slušně (líp než na obrázku od tomee), takže sem se nakonec s vázaným vydáním celkem spokojený... ráno dám možná fotku ;-) A tanec bude snad patřit k lepším, ale netroufnu si z obrázku soudit. Třeba hostina tady vypadá dalekou světlejší a jasnější než je ve skutečnosti...
Tak hlavně doufám, že kniha bude bez chyb a překlepů. Čtu teď Hostinu pro vrány - vázanou a do strany 150 už sem tam našel min. 3 překlepy. Co na to mopravovali dobře 3/4tě rok na tom mi zůstává rozum stát.
Teď lituji toho, že mám Hostinu už dávno přečtenou. S chutí bych si ji vychutnal společně s Tance dle časové osy. Hmm, no co. Tak si tu hostinu přečtu znovu :D
Doufám, že vyjde teda ta sváznaná verze spolu s paperbackem! I když jestli bude tak hrubá jako Bouře mečů (a prý bude) tak to je až síla číst! Už se nemůžu dočkat až vezmu Tanec s draky do ruky a budu číst a číst dnem i nocí ( tak dlouho zase ne protože to přečtu za chvíli takovým tempem). Škoda je jen, že si dává s tím Martin tak na čas a hlavně, že Talpress se s tím taky moc nehoní, tak snad se dalšího dílu dočkáme do pár let!
Pokud bys ty chyby dokázal najít a vypsat sem, tak by to bylo super.
Zbytečné. Podle toho co sem četl, chyby do nových vydání vázaných knih neopravili, ikdyž tu mnohé na fóru byly vypsané. Editor Talpressu je asik velká Lemra.
No popravdě tady na foru nebylo vypsané skoro nic (omlouvám se těm pár výjimkám). A navíc se tam oftopikovalo, takže chápu, že to editor vzdal a nesledoval.
no ze začátku jsem napsal zhruba 5 chyb, které jsem našel a jsem zvědav...sám si pak zajdu do knihkupectví a odívám se jestli je někdo opravil, nicméně je fakt, že je tu snad i většina topicu kde se řeší úplně něco jiného (a mnohdy to jsou úplné hovadiny)...:-(
Jen je vypiš. Když ne kvůli opravě, tak aspoň pro dobrý pocit, žes udělal něco pro finální bezchybné vydání, které vyjde jednoho krásného dne společně se zbytkem ságy... :)
Jen je vypiš. Když ne kvůli opravě, tak aspoň pro dobrý pocit, žes udělal něco pro finální bezchybné vydání, které vyjde jednoho krásného dne společně se zbytkem ságy... :)
Komentáře
Obálka k tanci se mi libí a věřím, že až kniha dorazí, tak bude vypadat ještě lépe ;)
Na přední straně je černý font
Ale obrázek hřbetu nikde na internetu není. Tak se ptám, jestli je na boku font také černý.
ráno dám možná fotku ;-)
A tanec bude snad patřit k lepším, ale netroufnu si z obrázku soudit. Třeba hostina tady vypadá dalekou světlejší a jasnější než je ve skutečnosti...
Tak hlavně doufám, že kniha bude bez chyb a překlepů. Čtu teď Hostinu pro vrány - vázanou a do strany 150 už sem tam našel min. 3 překlepy. Co na to mopravovali dobře 3/4tě rok na tom mi zůstává rozum stát.
Hmm, no co. Tak si tu hostinu přečtu znovu :D