Hostina pro vrány Hostina (vázaná i paperbacky) přijede z tiskárny 26.4. do skladu distribuce Dobrovský-Beta, poté bude v jejich prodejnách a následující den všude.
Konečná verze obálek paperbackové Hostiny pro vrány. Číst celý článek zde
Pokud sem zas zavítá někdo z Talpressu, tak bude čumět :D:D:D Já mám brožované vydání a jsem s ním naprosto spokojená. HP5 právě znovu rozečítám a už je z něho pěkný salát (čteno 2-3x). Takže já doporučuji paperback.
myslíš, že by přihodili pár stran s reklamami na plíny a nutrilon? :)
u vázané Hry se mi začala trochu odlupovat ta černá barva ne deskách, ale jinak pohoda (ovšem čteno pouze 3x). na druhou stranu i paperbacky jsou v pořádku.
Nakonec dobrá zpráva - s distribucí jsme se dohodli, že prodej obou verzí Tance s draky, vázané i paperbacku, se uskuteční v jeden stejný den, zatím máme předběžný datum 31. 5., kdy by mohly knihy dorazit z tiskárny do skladu. Upřesníme na našem FB.
Nakonec dobrá zpráva - s distribucí jsme se dohodli, že prodej obou verzí Tance s draky, vázané i paperbacku, se uskuteční v jeden stejný den, zatím máme předběžný datum 31. 5., kdy by mohly knihy dorazit z tiskárny do skladu. Upřesníme na našem FB.
No plánovala sem si že až dočtu Hostinu tak si rovnou koupím Tanec, ale jak tak čtu, tak už budu v polovině. To abych zmírnila tempo. Ale to nebude takovej problém. Dnes začíná mistrovství v hokeji to bude o zábavu postaráno =)
Jak mi tu tak ta Hostina pro vrany lezi (vazana), tak musim nakonec rict, ze ta obalka neni vubec spatna :D Libila se mi teda docela uz, kdyz jsem ji videl pri predstaveni, ale na knizce vypada jeste lip :)
Obálka vázané Hostiny ve finále vlastně vůbec nevypadá špatně, a tak jsou pro mě největším zklamáním novým způsobem překládaná jména jako Aeron Mokrý vlas nebo Aurane Voda.Mokrovlas či Vodský se mi líbili více už jen proto, že (alespoň podle mne) lépe zní, nehledě na to, že více odpovídají jménům původním (Damphair, Waters).Chtěl bych se tedy zeptat, jak to budou jména překládána v dalších knihách (abych si už začal zvykat).
Mne sa nepáči. V prvom rade je to všetko pekné, ale ja by som moc obnaženú ženštinu na obálku knihy necapil. A celkovo sa mi moc nepáči. Dokonca som čítal, že čosi takéto sa udeje na konci Tance, takže tá obálka je skoro ako jeden deštruktínvy SPOILER :D Ale drak by sa tam rozhodne hodil...
Sakra, ta má větší svaly, jak většina chlapů, co znám! :D
tiež som na to čumel aká je vymakaná :D Ale zase Dany si nehovela v teple krbu, ona bola v dosť drsných podmienkach, takže sa dá aj chápať prečo by tak vyzerala :D
Komentáře
u vázané Hry se mi začala trochu odlupovat ta černá barva ne deskách, ale jinak pohoda (ovšem čteno pouze 3x). na druhou stranu i paperbacky jsou v pořádku.
Snad uz se brzo dockame obalky k Tanci draku :)
http://michaelchayes.blogspot.com/2011/07/daenerys-targaryen-mother-of-dragons.html