Vydání Hostiny pro vrány a Tance s draky

upraveno 10. května 2012 v Překlady
Hostina pro vrány
Hostina (vázaná i paperbacky) přijede z tiskárny 26.4. do skladu distribuce Dobrovský-Beta, poté bude v jejich prodejnách a následující den všude.

Konečná verze obálek paperbackové Hostiny pro vrány.
imageČíst celý článek zde
1568101120

Komentáře

• Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 10. května 2012
    Ehm, proč má chudák drak na obálce vázaného vydání useknuté nohy??? nechtělo by to trochu draka navíc? nebo už šel zbytek draka do KFC?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 10. května 2012
    Ty vlasy jí osvětluje západ slunce - červánky :)
    Aspoň si myslím, že to měla být myšlenka obrázku. Barva drakem chrleného ohně je nešťastně zvolená. A ty vlající vlasy taky nejsou zrovna ideální.
  • upraveno 10. května 2012
    ten obrazok mi pripomina skor obal na rozpravky nez na fantasy...
    No, ty vlasy asi mají hořet, ne?
    Nepamatuji si, jak přesně probíhal Drogonův "návrat" do Meerenu, ale nebylo, tam něco jako že na ní trochu toho ohně plivnul, když se ho snažila dostat pryč z bojové jámy?
    upraveno 10. května 2012
    Počkat, to je jako fakt výjev z knížky?! Vždyť na konci Bouře byli draci pořád příliš malí a Tanec má být přece plus mínus souběžně s Hostinou, ne? To je tam takový časový skok?
    Ani ne časový skok jako kvalitní strava. :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 10. května 2012
    A kurva ty vole! Do prdele!
    Co to je za skřítka?
    Oni Dany zase shoří vlasy?
    Tentokrát neshoří - asi azbestové vlákno nebo tak něco :-p
    no neni to nejhorší ale, Dany vypadá jako že jí hoří hlava. Jelikož spoilery nečtu a nechci dopředu nic vědět, tak si hold budu muset počkat.
    Nevada: Je to výjev z knížky, víc neřeknu, abych nespoilerovala :)
    Mně se docela líbí ty paperbackové verze nové Hostiny a Tance. Škoda, že nejsou i ostatní díly udělané v podobném duchu. Mohlo by to být docela pěkné.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 10. května 2012
    Obálka je ale jinak podle mě docela dobrá. Ale to říkám jen proto, že si vázanou verzi stejně nekoupím. :D
    Co je ale horší. Že obálka na paperback bude v jiném stylu než dříve :-/
    Tak Dany vypadá divně, ale ten drak se mi mrtě líbí.
    Chmur: Šak snad budou. A pak se jde nakupovat :)
    ZOiD: No to nevím:-) Přeci jen je to finančně dost náročné...
    Talpress hovoril, že prerobí aj pôvodné paperbacky, že budú také ako Hostna a Tanec.
    Ľudia, možno to tu nevyzerá ideálne(viazané), ale dnes som si kúpil Hostinu(ktorá bola dosť kritizovaná) a je asi najkrajšia zo všetkých. Obrázok v PC je niečo úplne iné kao skutočná kniha.
    upraveno 10. května 2012
    Miss Utahraptor napsal(a):

Ani ne časový skok jako kvalitní strava. :)

No ty písničko...
    Montezuma3 napsal(a):

Obálka je ale jinak podle mě docela dobrá. Ale to říkám jen proto, že si vázanou verzi stejně nekoupím. :D
    Co je ale horší. Že obálka na paperback bude v jiném stylu než dříve :-/

Chmur napsal(a):

Mně se docela líbí ty paperbackové verze nové Hostiny a Tance. Škoda, že nejsou i ostatní díly udělané v podobném duchu. Mohlo by to být docela pěkné.

První tři by měly postupně vyjít znovu s novými obálkami. Ale je otázka co s tím Talpress provede až vyjde šestý díl :)
    Dúfam, že ponechajú súčasný štýl. Viazané sú pekné, rovnako ako paperbacky a sú odlišného štýlu, čiže si každý príde na svoje.
    Anglachel napsal(a):

Talpress hovoril, že prerobí aj pôvodné paperbacky, že budú také ako Hostna a Tanec.
    Ľudia, možno to tu nevyzerá ideálne(viazané), ale dnes som si kúpil Hostinu(ktorá bola dosť kritizovaná) a je asi najkrajšia zo všetkých. Obrázok v PC je niečo úplne iné kao skutočná kniha.

To jo. Minulý týden jsem na ní v knihkupectví koukala a vypadá dobře.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 10. května 2012
    Jarla napsal(a):

Tentokrát neshoří - asi azbestové vlákno nebo tak něco :-p

Asi se inspirovala prezidentem (generálem) ze Žhavých výstřelů :)))
    No já budu mrcha a penízky se rozhodnu investovat, až dočtu sedmej díl. Martin mě totiž závěrem možná tak vytočí, že to zapiju dvojitou vodkou. Musíš se ještě snažit, abych platila, Georgi :D

Add obálky... pokud vyjdou ve stejných vizuálním stylu jako Hostina a Tanec i ostatní paperbacky, vyberu si spíš je. To vizuální pojetí pevných vazeb se s mojí vizi mírně řečeno neshoduje.
    Já si nejspíš v nejbližší době koupím originál (aspoň budu cvičit Aj). :)
    S češtinou si asi taky počkám na vydání všech a pak budu shánět z každé sady něco. Zatím to vidím na vázanou Bouři, paperbackovou Hru a Střet a u Hostiny s Tancem se nemůžu rozhodnout.
    Tak na FB píšou, že bude mít kniha 1184 stran. Wow, to bude bichle jak Bouře
    Anglachel napsal(a):

Přesně, já si vázanou Hostinu kupoval teď v pondělí a je skvělá :)
    Vy jste strašně vybíraví, lidi. Já koupím tu první verzi, co mi v krámě padne do ruky a jestli další mají mít nějaké jiné obálky, po tom vůbec nepátrám.
    Kdyby to bylo na slušném papíře, tak to má třeba 2cm :-))
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 10. května 2012
    Tak, vázaná hostina je doma... teď ještě tanec
    Lepší jak obálka předchozí, ale pořád je to bída. Dany tam sedí naprosto nezučastněně, jako by byla vytržena z jiné situace, a navíc ty vlasy... Co to jako je? =D Celkově obrázek působí dětinsky a přitom my Píseň ledu a ohně dětinská nepřipadá.
  • upraveno 11. května 2012
    Podle mě je to jedna z těch lepších. Většina lidí tady pláče nad obálkou, pro mě je důležitý obsah.
    Už se těším jaký to bude "tanec" .
  • upraveno 11. května 2012
    já musím jen souhlasit s těmi, co říkali že hostina vypadá skvěle, vážně je monitor a lesklý papír rozdíl, ta zelená je nádherná..
    hřbety
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.