Hostina pro vrány Hostina (vázaná i paperbacky) přijede z tiskárny 26.4. do skladu distribuce Dobrovský-Beta, poté bude v jejich prodejnách a následující den všude.
Konečná verze obálek paperbackové Hostiny pro vrány. Číst celý článek zde
Ty vlasy jí osvětluje západ slunce - červánky :) Aspoň si myslím, že to měla být myšlenka obrázku. Barva drakem chrleného ohně je nešťastně zvolená. A ty vlající vlasy taky nejsou zrovna ideální.
No, ty vlasy asi mají hořet, ne? Nepamatuji si, jak přesně probíhal Drogonův "návrat" do Meerenu, ale nebylo, tam něco jako že na ní trochu toho ohně plivnul, když se ho snažila dostat pryč z bojové jámy?
Počkat, to je jako fakt výjev z knížky?! Vždyť na konci Bouře byli draci pořád příliš malí a Tanec má být přece plus mínus souběžně s Hostinou, ne? To je tam takový časový skok?
Obálka je ale jinak podle mě docela dobrá. Ale to říkám jen proto, že si vázanou verzi stejně nekoupím. :D Co je ale horší. Že obálka na paperback bude v jiném stylu než dříve :-/
Talpress hovoril, že prerobí aj pôvodné paperbacky, že budú také ako Hostna a Tanec. Ľudia, možno to tu nevyzerá ideálne(viazané), ale dnes som si kúpil Hostinu(ktorá bola dosť kritizovaná) a je asi najkrajšia zo všetkých. Obrázok v PC je niečo úplne iné kao skutočná kniha.
Obálka je ale jinak podle mě docela dobrá. Ale to říkám jen proto, že si vázanou verzi stejně nekoupím. :D Co je ale horší. Že obálka na paperback bude v jiném stylu než dříve :-/
Talpress hovoril, že prerobí aj pôvodné paperbacky, že budú také ako Hostna a Tanec. Ľudia, možno to tu nevyzerá ideálne(viazané), ale dnes som si kúpil Hostinu(ktorá bola dosť kritizovaná) a je asi najkrajšia zo všetkých. Obrázok v PC je niečo úplne iné kao skutočná kniha.
To jo. Minulý týden jsem na ní v knihkupectví koukala a vypadá dobře.
No já budu mrcha a penízky se rozhodnu investovat, až dočtu sedmej díl. Martin mě totiž závěrem možná tak vytočí, že to zapiju dvojitou vodkou. Musíš se ještě snažit, abych platila, Georgi :D
Add obálky... pokud vyjdou ve stejných vizuálním stylu jako Hostina a Tanec i ostatní paperbacky, vyberu si spíš je. To vizuální pojetí pevných vazeb se s mojí vizi mírně řečeno neshoduje.
Já si nejspíš v nejbližší době koupím originál (aspoň budu cvičit Aj). :) S češtinou si asi taky počkám na vydání všech a pak budu shánět z každé sady něco. Zatím to vidím na vázanou Bouři, paperbackovou Hru a Střet a u Hostiny s Tancem se nemůžu rozhodnout.
Přesně, já si vázanou Hostinu kupoval teď v pondělí a je skvělá :)
Vy jste strašně vybíraví, lidi. Já koupím tu první verzi, co mi v krámě padne do ruky a jestli další mají mít nějaké jiné obálky, po tom vůbec nepátrám.
Lepší jak obálka předchozí, ale pořád je to bída. Dany tam sedí naprosto nezučastněně, jako by byla vytržena z jiné situace, a navíc ty vlasy... Co to jako je? =D Celkově obrázek působí dětinsky a přitom my Píseň ledu a ohně dětinská nepřipadá.
Komentáře
Aspoň si myslím, že to měla být myšlenka obrázku. Barva drakem chrleného ohně je nešťastně zvolená. A ty vlající vlasy taky nejsou zrovna ideální.
Nepamatuji si, jak přesně probíhal Drogonův "návrat" do Meerenu, ale nebylo, tam něco jako že na ní trochu toho ohně plivnul, když se ho snažila dostat pryč z bojové jámy?
Co to je za skřítka?
Oni Dany zase shoří vlasy?
Co je ale horší. Že obálka na paperback bude v jiném stylu než dříve :-/
Ľudia, možno to tu nevyzerá ideálne(viazané), ale dnes som si kúpil Hostinu(ktorá bola dosť kritizovaná) a je asi najkrajšia zo všetkých. Obrázok v PC je niečo úplne iné kao skutočná kniha.
Add obálky... pokud vyjdou ve stejných vizuálním stylu jako Hostina a Tanec i ostatní paperbacky, vyberu si spíš je. To vizuální pojetí pevných vazeb se s mojí vizi mírně řečeno neshoduje.
S češtinou si asi taky počkám na vydání všech a pak budu shánět z každé sady něco. Zatím to vidím na vázanou Bouři, paperbackovou Hru a Střet a u Hostiny s Tancem se nemůžu rozhodnout.
Už se těším jaký to bude "tanec" .