Tanec s draky - Smraďoch

upraveno 25. října 2012 v Tanec s draky
1234568

Komentáře

• upraveno 21. března 2012
    Durexxx: Bez přílišnýho spoilerování - těš se na kapitoly Theona, jsou znepokujující, ale IMHO patří k tomu nejlepšímu ze ságy. Co se týče dalších Greyjoyů - u Aši se tentokrát v Tanci opravdu něco děje, jinak tam naštěstí pro mě Greyjoyové skoro nejsou. U Tyriona tě radši varuju - jeho kapitoly měl Martin osekat na polovinu. Ale to je jeho slabina, někdo by mu měl říct, že pokud chce napsat pomalu třicetistránkovou kapitolu, rozhodně by MĚLA děj nějak posunout.
    Svoa:Promiň asi budu za trotla ale co je IMHO???? K Aše...mohla by jsi mi říct se kteým (pokud vůbec) rodem se "spojí"?? Btw: Je pravda že se v Tanci obějí Rickon??
    Tyrion bohužel schytal cestopisné kapitoly místo Brienne v Hostině. Snad jednou za těma děvkama dojde. :-)
  • upraveno 27. května 2012
    A mi je líto Brienne :-(, že se už neobjeví.
  • upraveno 27. května 2012
    haladdin: proč myslíš? podle mě, má ještě dost velkou šanci, holka jedna ušatá :)
  • upraveno 28. května 2012
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 28. května 2012
    Nie si trubka, haladin to zle napísal, aj ja som to pochopil tak ako ty .D
    Dobře, dodatečně to začerním :-)
    Navíc někteří čtenáři čtou hlava nehlava úplně všecko. :-)
    (Ještě ježeček by to ve své citaci měl možná zneprůhlednit ;-)
    Ale technicky by si mohli stěžovat leda na lampárně :-))
    (což je v Ostravě u náměstí na cestě k bývalému Geraltu:-p)
    Hm, tipnu si... Zvědavost? :-)
    Třeba omyl :-D
    No právě. Takže bych to třeba jen tak pro jistotu fakt začernil - týká se jak tvojí, tak Gepetovy citace.
    Velké náměstí a knihkupectví Geralt - sci-fi/fantasy speciálka, co patřila Jiřímu Pilchovi - zároveň majiteli (s co víc dobrému korektorovi) nakladatelství Leonardo, ježto produkuje Zaklínače (například). Toto knihkupectví bylo po jeho náhlé smrti 4,9,09 uzavřeno k poslendímu řijnu téhož roku, protože to jeho žena nezvládala - čemuž se není třeba divit.
    Nakladatelství po něm převzal jeho syn Robert Pilch, kterýžto je taky nakladatelem - vlastní nakladateltví Brokilon (třeba současné věco od Červenáka - Bivoj, Varadín,...). Zatím je rozhodnut značku Leonarda zachovat pro dotisky zaklínačů a dalších Sapkowých knih.
    Toliko smutná kulturně informační vložka.
    upraveno 28. května 2012
    upraveno 28. května 2012
    Ne nejsem ani omylem z Ostravy, ale před kala kala dobou, kdy fantasy ještě nebylo všeobecně rozšířeno a toto knihkupectví sídlilo na Stodolní 11 jsem si brávala v práci den volna, abych tam zajela a den strávila v příjemném potlachu s Pilchovýma - načerpala tak spoustu infromací ze zákulisí, nechala si doporučit knihy, vyzvednout odložené a podobně....zkrátka kulturní zážitek na celý den. Jedinou dlaší podobně příjemnou zkušenost, i když omezenější mám z ČB Knihkupectví Na konci vesmíru :-) (Taky nevím, jestli ještě jastvuje.)

Jo Velké a s radnicí.
    Nevzpomínám si, že bych někdy v Ostravě cokoliv pila :-)) Když dojde na cestování, tak jsem jak velbloud - celý den bez vody - kdo nepije a nejí nepotřebuje navštěvovat veřejná wc - si musíš utřídit priority :-))
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.