Hra o trůny 2x09 - Černovoda
Stannisova flotila dorazila do Králova přístaviště a Lannisteři v čele s Tyrionem bojují o své životy.
Scénář: George R. R. Martin
Režie: Neil Marshall
Celou...
Číst celý článek zde
Scénář: George R. R. Martin
Režie: Neil Marshall
Celou...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Sam: Boli tri, počul osm tri. Tri znamenajú...
Edd: Iných.
A potom sa obzrú a spoza nejakého kopca uvidia sunúť sa množstvo tvarov so žiariacimi modrými očami a koniec. A trvalo by to možno minútu a diváci by zostali ešte viac vydesenejší než po Nedovej smrti a odhalení dvoch spálených tiel.
No a podle mě bude jak troubení, tak bitka na pěsti.
Ale je pravda že toho zbývá hrozně moc. Hlavně o Smraďocha se bojím že nebude vůbec.
Hlavně aby vůbec byl Belwas a nepřijel v rámci zjednodušení rovnou Illyrio ( i když ten by medvěda prásknul hned)
prvá končí výjazdom nočnej hliadky, druhá útokom na ňu.
A varysovský samjl :D :( :) :/ - tzv. všetkosmajl...
BTW: Mal som dve spolužiačky, jednu Luciu a druhú Natáliu, zhoda ich mien bola fascinujúca - LuNa :)))
naprosto to splnilo moje očekávání, skvělá atmosféra podkreslena nádhernou hudbou...jde vidět, že do téhle epizody dali vše...boje byli v rozmezí rozpočtu(ale stanisovi jsem to ani trochu nevěřil, nepůsobil vůbec věrohodně, takový ten člověk co nikdy asi nesportoval. Jestli tohle má být king?:D)
nejedná se ani tak o spoiler, ale pro jistotu: zelený oheň skvostný, a to nemluvím o tom jaký krásný zvuk vydával, velice pěkně byla i zpracována scéna tyriona a jeho "kamaráda" ze (nemůžu si z knihy vzpomenout) zlatých nebo bílých plášťů..
No a Deště Kastameru na konci by snad vehnaly slzy do očí i zatvrzelým Lannister haterům :D.
10/10 a to jsem se moc bála jak to s omezeným rozpočtem zvládnou, ale atmosféra celého dílu to přebila, takže jim odpustím i řetěz :D.
Co se mi líbilo byli jak rozhovory Bronna a Ohaře, tak na konci rozmluva Cersei o lvu a ostatních zvířatech, to mělo sílu, vůbec ten konec epizody měl úžasnou atmosféru.
Vůbec nejvíc se mi líbil v tomhle díle Ohař, z něj ten strach z ohně přímo čpěl.
Obavy z malého rozpočtu, které jsem měl, se nevyplnili, vůbec to nepůsobí jako, že se mlatí deset lidí s deseti někde ve studiu. Za málo peněz hodně muziky.
Trochu divně působil útok bílého pláště na Tyriona, to podle mě nečtenář vůbec nemůže chápat. (i když já to moc nechápal ani při čtení knihy).
(vezmeme-li, že třeba opakem slova "epický" může být "lyrický", tak řetěz by dozajista lyrický byl)
Dále, skutečnost že se Ohař bojí ohně byla v seriálu někde zmíněna?
Jak se to má s Ohařovým vztahem k ohni se dá usuzovat z jeho popálwenýho obličeje, ale v první sérii na turnaji Malíček popisoval Sanse, k čemu došlo mezi Sandorem a jeho bratrem Gegorem (pro přátele Horou).
Co je s Tyrionem si musíš počkat.