Montezuma: třeba budou s Theonovou linkou pokračovat i ve 3. řadě, jakože teď se ještě nestane všechno to, co se stát má. Fanoušci jsou z jeho hraní nadšení a nevím, jestli se HBO nebude bát nějakou postavu uložit na několik řad k ledu.
Maggie Smith mám velice ráda, ale asi bych ji nechtěla vidět v další úspěšné fantasy sáze... jako Olennu bych ráda viděla nějakou neokoukanou tvář (jen mě teď zrovna nenapadá kterou :))
:D Hele víte co dokáže schopný maskér ? :D jááj jí je teprv 9 let :D tý jo tka to jsem přestřelil, jsem myslel že je ve věku Sansy - 15-16. V tom případě bych Kláru bral - v 9 leté holce ale už ne :D
Jinak k tomu jojenovy co jsi uvedl - Asa Butterfield by se hodila Wednesday z Addams Family. kdyby jí nebylo 32 :D
Každopádně Tarabay coby Ashur je nejlíp zahraná postava ve Spartakovy, v první serii suverenne vedl Andy Whitfield ale v dalších už byl Tarabay nej. A proto jsem ho tam taky tipnul :D
Komentáře
To přece ne, toho nemůžou vynechat!!!
za to bych někoho snad stáhl z kůže...
Nicka Tarabaye beru jako kohokoli!!!
Jinak k tomu jojenovy co jsi uvedl - Asa Butterfield by se hodila Wednesday z Addams Family. kdyby jí nebylo 32 :D
Maggie Smith jako Olena by byl zázrak.
mimochodem, nechcete dávat odkazy na ty navrhované herce?