Co zrovna čtete?
Ahoj, všichni! Už jsem Vám na sebe prozradila, že jsem hrozný knihomol (či knihofil :D ), který když si nepřečte aspoň pár stránek, nepovažuje den za ukončený. Ráda bych věděla, co zrovna čtete vy, jaké máte svoje oblíbené knížky (kromě GRRM samozřejmě), co byste doporučili ostatním. Nebo třeba zkuste odpovědět na otázku, jakou knížku byste si s sebou vzali na opuštěný ostrov, čili jestli existuje taková, kterou jste četli už několikrát dokola a budete ji určitě číst znovu. Díky. :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Něco jak píše Rex Todhunter Stout, Gerald Durrell nebo Dlouhý sprint od Žambocha?
Trocha jemného humoru, trocha napětí, trocha zajímavých informací a to vše v příjemném vypravěčském kabátku.....
?????
Stín modrého býka od Medka s Vrbenskou je jedna z nejlepších fantasy, co jsem četla :-) Nasadili laťku proklatě vysoko. Má to hlavně ohromnou výhodu, že se ženské pro změnu nechovají jako ufoni, protože je píše ženská, což je ohromná bolístka mužských autorů. (jako chlapi v harlekýnkách) A především oceňuji, že mají načteno a je tam seznam použité odborné literatury. Tahle dvojice je pošušňání.
Mosteckého mám taky ohromně ráda, ale už leta nepíše. Mohl by aspoň sepsat ty jeho civilní pracovní historky :-) Šlechtu tolik neoblibuji, ale ráda si ho taky přečtu. Žambocha mám samozřejmě velmi ráda.
Tak a teď něco, co jsme ještě nečetla :-))
A u Joffreyho - tam je to prosto chuť zabiť ho .D
To nic nemění na tom, že bych byl rád, kdyby jednou vyšla nějaká encyklopedie jeho světa z kompletním přehledem map. To by bylo super.
Četl jste někdo třetí díl Prince ničeho? Na Legii je to hodnoceno jako nejslabší díl, což mě trochu děsí, protože už dvojka byla oproti jedničce kvalitativně posun dolů.
(Prach snu ma na legii dosť vysoké hodnotenie, tak som zvedavý, ako sa príbeh posunie ďalej. Niekedy sa mi zdá, že Erikson veci zbytočne rozpisuje, resp. to filozofovanie by sa dalo skrátiť. V niektorých situáciach mi to dokonca aj vadí. )