Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec

Na stránkách http://www.shirepost.com/GeorgeMartin.html jsem našel fotky zajímavě zpracovaných "jelenů" a jiných platitel ze světa Písně. Dokonce je možné si je za rozumnou cenu objednat. Škoda jen, že tam nemají zlaté "draky", ale to by už asi bylo o něco málo dražší. :wink: Takže výzva pro všechny numismatiky! :)

13132343637367

Komentáře

• upraveno 29. května 2012
    Jo, za chvíli už Ohaře přeroste. :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 29. května 2012
    Třeba ta "vystřižená scéna" bude v příštím díle, vypadá dobře, já ji (scénu) chci :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 29. května 2012
    Lord Gapeto Illar
    Doufám, že tam nebudou Lanisterské přilby s hledím typu vrata od stodoly
    upraveno 29. května 2012
    To nemôžem zaručiť... Ale mne sa tie ich hľadia páčia :D Môžeš povedať, že si im pribachol nos vo dverách a len im ho zavrieš...
    Nikdy bych nevěřila, že si někdo může přivřít nos do dveří, ale jednou přišla kámoška na intr (byla jsem s ní na pokoji) a měla mocně zafačovaný nos....i vylezlo z ní, že si ho přibouchla do skříně, když se naštvala, že tam není to, co si chtěla obléct a práskla oběmi veřejemi najednou a sedřela si tak kůži z obou stran nosu - dodnes má zajímavé jizvy :-D Ještě, že to bylo stejnou silou z obou stran, jinak by si ho i zlomila :-D
    Zajímavý video...

Za prvé: Jon, Cersei a Daenerys v jednom záběru... asi ta nejnepravděpodobnější kombinace (hlásíte se někdo o fan fiction?). Za druhé: Kit vypadá bez vousů na patnáct :D Za třetí: Snad poprvý jsem zaznamenala podobu mezi seriálovým Robbem a Catelyn, která mi v seriálu fakt unikala.
    upraveno 29. května 2012
    Jarla napsal(a):

Nikdy bych nevěřila, že si někdo může přivřít nos do dveří, ale jednou přišla kámoška na intr (byla jsem s ní na pokoji) a měla mocně zafačovaný nos....i vylezlo z ní, že si ho přibouchla do skříně, když se naštvala, že tam není to, co si chtěla obléct a práskla oběmi veřejemi najednou a sedřela si tak kůži z obou stran nosu - dodnes má zajímavé jizvy :-D Ještě, že to bylo stejnou silou z obou stran, jinak by si ho i zlomila :-D

:D Stáva sa...

BTW: Napadol ma zaujímavý dvojzmysel stvorený českým synonimom... Měla jsi ji nechat na pokoji... :D
    Já se ji raději i po mnoha letech s chutí posmívám :-)) je to moje nejlepší přítelkyně :-D
    upraveno 29. května 2012
    :D To je od teba milé...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 29. května 2012
    A co nos, už jí trochu splasknul? :)
    Ale ovšem, ale když se řehní, tak jí ty jizvy po stranách jakoby zezelenají :-D Buďte bez obav - nikdy jí nedám zapomenout...na druhou stranu - já dostávám zase svoje kapky :-p
    jj správní kamarádi nám nedovolí nikdy zapomenout a tak nám brání v opakování chyb :)
    Jarla napsal(a):

Ale ovšem, ale když se řehní, tak jí ty jizvy po stranách jakoby zezelenají :-D Buďte bez obav - nikdy jí nedám zapomenout...na druhou stranu - já dostávám zase svoje kapky :-p

no moja spoluziacka modelka si cistila usi, zabudla, ze tam ma strcene "usnatko" a chcela zatvorit dvere hlavou...no a prasknuty bubienok bol na svete :)
    upraveno 29. května 2012
    Hildegarda: AUUUUU!!! Panebože, úplně tu bolest cítím! Vždyť stačí tím ušošťourem malinko víc šťournout a auž to bolí jako čert. Jauvajs!
    no moja spoluziacka modelka si cistila usi, zabudla, ze tam ma strcene "usnatko" a chcela zatvorit dvere hlavou..
    Že by se vtipy o modelkách přeci jen zakládaly na pravdě:-)?
    ale nie je blondinka :)
    sice prave slobodna matka, lebo naletela pilotovi v Boeingu...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 29. května 2012
    Krisa napsal(a):

Hildegarda: AUUUUU!!! Panebože, úplně tu bolest cítím! Vždyť stačí tím ušošťourem malinko víc šťournout a auž to bolí jako čert. Jauvajs!

To mě připomnělo jednu scénku. (Ta druhá)
    Montezuma3 napsal(a):

Krisa napsal(a):

To mě připomnělo jednu scénku. (Ta druhá)
    monte:no keby to bola iba ta cedulka... :), nastastie nemala trvale nasledky...ale zase teraz rozmyslam, ci jej to mozog nemohlo poskodit :)
    upraveno 30. května 2012
    Montezuma3: No jo, cedulky, to je taky můj celoživotní boj :D. Teďka bojuju i se šňůrkami u triček (mají se zaháknout za ramínko, aby triko nepadalo).
  • upraveno 30. května 2012
    Promo k 10 epizodě Valar Morghulis
    Huh, mi připomnělo jak bratr říká místo modelka "anorektická bestie" :-)
    upraveno 30. května 2012
    Jarla napsal(a):

Ako hovoria slová môjho rodu: Ako budeš siať, tak budeš aj žať...

.)))
    Hildegarda napsal(a):

Jarla napsal(a):

no moja spoluziacka modelka si cistila usi, zabudla, ze tam ma strcene "usnatko" a chcela zatvorit dvere hlavou...no a prasknuty bubienok bol na svete :)
    :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO AAAAAAAAAAAAAAAAAAA fúúúúúj, teraz nezaspím, keď si to predstavím... najskôr tá bolesť a tie následky.. chúďa moje :/
    Nevím, jestli to tu už bylo, ale moc se mi líbí tenhle rozhovor s GRRM:

BlackAdder napsal(a):

Promo k 10 epizodě Valar Morghulis

Ne, že to neskončí v domě neumírajících s Daenerys. Já jsem se těšila na Brana a oni by mi tam strčili Dany!
    Pro ty,co si myslí, že Arya jako vládkyně (třeba jen lady na Zimohradě) je dobrý nápad:
    Arya on the throne by Mattiasedstrom
    Má meč v nesprávnej ruke. :)
    Který meč myslíš? :-)
    Ten jediný, čo má v ruke, ostatné za sebou môže mať akurát tak napichané v chrbte.
    A nebo někde jinde, protože jsou i na opěradlech...:-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.