Odkazy , obrázky...
Na stránkách http://www.shirepost.com/GeorgeMartin.html jsem našel fotky zajímavě zpracovaných "jelenů" a jiných platitel ze světa Písně. Dokonce je možné si je za rozumnou cenu objednat. Škoda jen, že tam nemají zlaté "draky", ale to by už asi bylo o něco málo dražší. :wink: Takže výzva pro všechny numismatiky! :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Na Vánoce potřebuji S čerty nejsou žerty (Máchala).
Začínám si myslet, že jsi ten koment napsala z hecu, abys rýpla do všech :-))
"zobač sam jak gumiše skačeu tam i šam bo gumiše caly švjat juž zna - gumiš to fajny miš"
Kreslení muppeti v polském dabingu, ve škole jsme si předváděli a opakovali celé pasáže.
Jak to bylo - Mapeťontka sou vaši zuplněně,...? :-)) A podívej, co jsem vyhrabala - původní!!!
Z 87 roku!!! Za totáče polská wiečorynka v nedělu půl hodiny!
Ustupte, jen ustupte, nebuď prašná cestičko,
dobrý junák teď tebou jde, chce poznat svět maličko,
před naší za naší cesta má ať nepráší, hej fífífí, fífífí, fífífí, fífífífí...
To je jak z mé oblíbené pohádky Selský syn Ivan a saň "Takový se ještě nenarodil! A kdyby se i narodil - k boji nedorostl!" :-D
To je krása! :-)
"Dobranoc, ňaňu!"
A ten odkaz je koží! kawalky a pomidory :-))
A co víc se to překvapivě té pohádky o červené karkulce drží víc než OUaT...
Co to ta reportérka dělá? Ona s ním flirtuje? No totok! :-)
ked uz romanticky film, tak s niekym a The Notebook - pri nom aj chlapi placu :), najlepsi film na rande
ja TV vobec nepozeram, ani cez Vianoce, Mrazika uz vobec nie, filmove hlasky mi nikdy nesli, ale teraz cez chorobu som si od nudy zapla tu skatulu a hele EUROSONG :), no nepozeraj, ked tam je Max Jason Mai...uz chapem, preco to Cesi bojkotovali :)