Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec

Na stránkách http://www.shirepost.com/GeorgeMartin.html jsem našel fotky zajímavě zpracovaných "jelenů" a jiných platitel ze světa Písně. Dokonce je možné si je za rozumnou cenu objednat. Škoda jen, že tam nemají zlaté "draky", ale to by už asi bylo o něco málo dražší. :wink: Takže výzva pro všechny numismatiky! :)

12627293132367

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 23. května 2012
    Miss Utahraptor: Já na "SAVE" mačkala a neuložilo se to :(((
  • upraveno 23. května 2012
    Dva lučišníci proti armádě Lannisterů a jejich vražedným koním? To není nic pro moje zpomalený reflexy :D
    upraveno 23. května 2012
    Jo, koně jsou děsně rychlé svině :)))
    Krisa: První vážný nedostatek. ;)
    Dala jsem dohromady svou mizernou angličtinu a napsala dotaz autorovi. Třeba odepíše, že je tam "Save" jen na okrasu. ;D
    A krkavci taky žerou životy. Už jsem si jistá!
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 23. května 2012
    :D To je sranda!
    Mám odpověď:
    ukládání
    Černovoda
    "when you're on the level select screen, there's a save button. (Nejspíš chyba na naší straně.)
    The fleet can be destroyed by hitting the ship with oil, then with a rock (Ať se Stannis těší!!!)"
    upraveno 23. května 2012
    Cocococo? Zelený ohýnek a po něm šutrák jsem už zkoušela...to je divný:/ Asi jsem se trefila málo :)
    upraveno 23. května 2012
    Krkavci žerou, ale větší sviňuchy jsou ti větší opeřenci - do nich se prostě nemůžu trefit :)
    Za vším vidím Melisandru. To budou nějaké nové čáry! Zkusíme ji umořit vytrvalostí... ;D
    upraveno 23. května 2012
    Kašlu na večerní zevlovačku se, jdu hrát - ty lodě musím zničit (teda nejdřív se k nim musím dostat od začátku)!
    Jde to! Sice jsem zase prohrála (málo času a ti pitomí krkavci), ale jednu loď jsem potopila! :D
    upraveno 23. května 2012
    MU: Gratulace!!! Jakže se to ukládá? Mi to nejde uložit...:(
    To jsem ještě nevyzkoumala (krom toho nefungujícího knoflíku), ale už jsem za Černovodou. :)
    upraveno 23. května 2012
    Mně se neotevřela Blackwater :(:(:(
    Mně poslední dvě kola. Zkusím dohrát všechny předešlé na hvězdičku, třeba to pak pustí dál.
    upraveno 23. května 2012
    MU: Blackwater je předposlední - třeba ještě nejdou, protože nebyly odvysílané poslední 2 díly seriálu :)))
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 23. května 2012
    Uložit to jde. Dáš uložit, zavřeš to, a když to příště spustíš dáš load. Mě to tak funguje
    upraveno 23. května 2012
    EY: AHA :))) Zmáčknout Load mě vůbec nenapadlo :). No aspoň jsem si to zahrála 2x
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 23. května 2012
    Krisa: Teď nevím jestli to byl sarkazmus nebo jestli to bylo myěšleno vážně každopádně mě to uložit i načíst jde :)
    Everett Young: To bylo vážně. O pár komentářů výš jsme na to nemohly přijít. :)
    Jinak se přidávám k děkujícím. ;)
    upraveno 23. května 2012
    EY? Bylo to opravdu vážně - fakt mě to vůbec nenapadlo :D
    upraveno 24. května 2012
    Tak s tými dvojičkami to prehnal :D Ako za obranu hradu som dostal hviezdu len na Rudej bašte, kde som robil barikádu z ohňa, dokonca aj keď som mal divoký oheň už-už som zvládal, a teraz na Dvojičkách... Noone must cross? :D
    upraveno 24. května 2012
    Lord Gepeto Illar: Tam hvězda prostě získat nejde - splnila jsem toto kolo několikrát a nikdy žádná hvězda!!! Grrr :)
    upraveno 24. května 2012
    O ktorom hovoríš? Asi nie o tých Dvojičkách .D

No, ja som dokonca aj dvakrát zomrel. Raz, haha teraz po nich hodím ten oheň nech ochutnajú hnev draka... a akosi som nevedel, že ten olej mám pod sebou .D Len krava Cersei by si naliala na hrad divoký oheň... tam mal dať skôr misiu za Aerysa :D A druhý krát to bolo: ,,Radšej zomriem, ale slobodu si nedám vziať" Bravehearth kamikadzééééééééééééééééé :D
  • upraveno 24. května 2012
    Tywin Lannister and Arya Stark by Worgue
    upraveno 24. května 2012
    :D Tywin a Arya - niekto sa inšpiroval seriálom
    Rhaegar × Robert (moc se mi líbí obě verze :)
    A Song of Ice and Fire by arankin
    Battle of the Trident (Revised) by arankin
    Na tom prvním obrázku jdou z Robertova warhammeru jiskry? ;-)
    heavy_head napsal(a):

Na tom prvním obrázku jdou z Robertova warhammeru jiskry? ;-)

Ja, ja. Já vždy myslela, že válka byla o Lyannu. Teď si přestávám být jistá, když to mezi Robertem a Rhaegarem tak jiskří. ;D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.