Odkazy , obrázky...
Na stránkách http://www.shirepost.com/GeorgeMartin.html jsem našel fotky zajímavě zpracovaných "jelenů" a jiných platitel ze světa Písně. Dokonce je možné si je za rozumnou cenu objednat. Škoda jen, že tam nemají zlaté "draky", ale to by už asi bylo o něco málo dražší. :wink: Takže výzva pro všechny numismatiky! :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Nikolaj Coster-Waldau on Jimmy Kimmel Live PART 2
Na toho chlapa se kouká čím dál líp :)
Novinka v našich kinech, kdo půjde? :))
Ale na Armitage nemá, ne? :-)
Pokud se na to nemusí koukat... Nám to pouštěli na dvouhodinovce angličtiny a chtěli po nás, aby jsme věděli o čem to je. Člověka až udiví, kolikrát v takovém případě "potřebuje na záchod", nebo se aspoň přehrabovat v tašce protože nemůže najít pití/mu dopsala propiska/... :D
Naštěstí na střední už to bylo mnohem lepší, tam nás v rámci výuky "nutili" sledovat Otce prasátek nebo Černou zmiji :D. (proti tomu - kupodivu - nikdo neprotestoval :D)
Pro Deník Bridget Jones nejsem úplně cílovka, takže mi to 1x stačilo (ale nutně musím mít ten svetr se sobem!).
Love actually mám ale velmi ráda. Přesně jak říká Kolikokoli, je toideální Vánoční film.
Ideální vánoční film neznám - ale ideální silvestrovský máme - Oscar se Silvestrem Stallonem :-D