who is who

upraveno 21. února 2012 v Rozličný pokec
"poznáme" sa dlho. poznáme svoj temperament, preferencie hudobné, filmové, športové, vieme kto je sansovec a kto aryovec. niektorí z nás sa "poznáme" tak dlho, že sme už na seba možno aj zabudli (Léto, Eddard/Rabsberne).

alek to tu vytvoril, potom ako nás postretal na starom fóre. Mám pocit, že spolu s headom, flankerom a chmurom zdieľame jeho digitálne dieťa po celý jeho virtuálny život.

medzičasom odišla Tyna a niektorí ďalší a prišla všetko si pamätajúca Nevada. (dokonca dostala aj topic so svojím názvom, čo by bola exkluzívna záležitosť, nebyť jednej presmutnej udalosti).

Potom sa zjavil Montezuma3 s perfektnými wallpapermi, Everett, Krisa a ďalší a ďalší.

Napadlo mi, že s mnohými z vás trávim výrazne viac času ako s ostatnými ľuďmi v okolí. Vieme o sebe celkom osobné veci a mnohé bežné nikdy neprídu na pretras. Čo tak sa trochu predstaviť, povedať niečo o sebe? nech pochopíme odkiaľ vie flanker toľko právnych termínov a prečo sa vyzná vo francúzskej revolúcii. prečo keď príde na pretras učiteľovanie chmur sa rozčúli a ja smutne potrasiem hlavou. prečo head trúsi poznámky, ako by dával šach-mat...

či?

1121315171830

Komentáře

• upraveno 30. května 2012
    To máš jako s tím semínkem - do toho dorosteš :-D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 30. května 2012
    :D :D
    protože mi to moudro kipe z huby :-p
    Lze to i nějak zaznamenat?:D
    upraveno 30. května 2012
    Smajlíkom sa to zaznamenáva ako :P=====
    Chmur napsal(a):

protože mi to moudro kipe z huby :-p
    Lze to i nějak zaznamenat?:D
    V psané formě snadno - stačí se tu rozhlédnout po mých příspěvcích :-D
    Aha. Budu je muset projít kompletně ještě jednou, na poprvé jsem totiž v hledání neuspěl:D
    Chmur napsal(a):

Aha. Budu je muset projít kompletně ještě jednou, na poprvé jsem totiž v hledání neuspěl:D

:-D
    (špatně hledal - o mé přemoudřelé pindy se tu zakopává všude :-p)
    upraveno 30. května 2012
    Ako Lessie - Pořád se vrací :D
    Jarla napsal(a):

Ben Nevis - přesně a ještě lepší je najít si chlapa, kterému se protiví líčidla :-D (na ty jsem kupodivu měla vždy štěstí. Jak bratřík říká "nejraději se k ženě prokousávám nánosy šminek, když ji chci políbit - hned si připadám jak Indiana Jonas")

vo firme sme mali akciu ku dnu matiek - nejaka nobl hobl vecera, preslov, ze by sme sa uz z tej materskej mohli vratit a nakoniec nas licili make-up artistky ci ako sa tomu dnes nadava, aby sme boli krasne a dokonale matky roka :). Ked som prisla domov a usmiala sa na manzela, co povie na ten moj novy ksicht, tak sa mu rozziarili ocka a vyslo z neho: Jeeeej, ty mas novy uces?! Tak asi tak...
    Tyna napsal(a):

Jó, ten zlom si taky pamatuju... Když se mě před dvěma lety poloslepá prodavačka z kauflandu zeptala "už vám bylo osmnáct", zatvářila jsem se tak potěšeně, že pochopila, že už velmi velmi velmi dávno. (Seběhlo se to tak, že jsme vypili ségře s mamkou a tátou láhev vína, s tím, žeji dokoupíme, a já jsem si na to vzpomněla, když jsem k nim jela, vetěla jsem do kauflandu, popadla jen to víno a běžela ke kase. A protože máme za barákem velký hotel, kam jezdí omladina z celého světa, která se tu ráda ztříská a jejich učitelé si pak do Kauflandu chodí stěžovat, mají prodavačky za úkol se ptát. A já vypadala podezřele.)

mne sa to iste pytali v kauflande pred mesiacom...hmm, asi maju kvotu na slepcov :)
    Hildegarda napsal(a):

Jarla napsal(a):

Ben Nevis - přesně a ještě lepší je najít si chlapa, kterému se protiví líčidla :-D (na ty jsem kupodivu měla vždy štěstí. Jak bratřík říká "nejraději se k ženě prokousávám nánosy šminek, když ji chci políbit - hned si připadám jak Indiana Jonas")

vo firme sme mali akciu ku dnu matiek - nejaka nobl hobl vecera, preslov, ze by sme sa uz z tej materskej mohli vratit a nakoniec nas licili make-up artistky ci ako sa tomu dnes nadava, aby sme boli krasne a dokonale matky roka :). Ked som prisla domov a usmiala sa na manzela, co povie na ten moj novy ksicht, tak sa mu rozziarili ocka a vyslo z neho: Jeeeej, ty mas novy uces?! Tak asi tak...
    :-D :-D :-D
    K takovému podujatiu jsem se taky nechala jednou nahučkat a výsledek jsem kosmetičce zhodnotila, že vypadat o deset let starší není mým cílem :-))
    Faelivrin napsal(a):

...
    Je mi 23, věčný student, střídám školy jako ponožky ...
    No a jmenuju se Noemi.

Hm, a nezačíná tvoje příjmení náhodou na "K" jako K*********? A nemá tvoje maminka taky starozákonní jméno R**? To bysme se mohli znát! :-)
    Na K ne, na C :-))
    Jarla napsal(a):

Chucpe.
    Zylbrsztajn napsal(a):

Jarla napsal(a):

Chucpe.
    Drzé čelo - poplužní dvůr :-p
    sarven napsal(a):

mám pocit, že si to viackrát naznačil, ako keby si čakal reakciu, tak to risknem (nemyslím to v zlom):
    si gay?

Ne, jsem samcoložec
    Jarla napsal(a):

Nevím :-)) Došlo mi to téměř vzápětí, co jsme zamítla striptéra - proto jsem psala o tom můstku a hořkosti při placení (na druhou stranu nemám ponětí kolik můstek stojí, páč takovou nemovistost nevlastním)

Já a štrptejs :-DDDDDD
    Tak to bys zcela určitě nechtěla vidět :-)))))))))
    haladdine - no ale třeba bych skutečně s otevřenou hubou zírala :-))
    Jarla napsal(a):

haladdine - no ale třeba bych skutečně s otevřenou hubou zírala :-))

Řekl bych, že bys okamžitě sáhla po vidlišce , a vypíchla si obě oči :-D
    Drzé čelo - poplužní dvůr :-p

Jééé, konečně někdo použil "poplužní dvůr". Na to jsme narazili s manželem, když jsme se probírali nějakými starými dokumenty. "Poplužní dvůr byl emfyteutizován .-)" Moje oblíbená věta.
    Emfyteuze - není tak časté slovo :-)) ale rozkošné :-))
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 30. května 2012
    Už bych se sebou vážně asi měla něco dělat - místo "samcoložec" jsme četla jednorožec (a to opravdu)
    Krisa napsal(a):

Už bych se sebou vážně asi měla něco dělat - místo "samcoložec" jsme četla jednorožec (a to opravdu)

Ehm... Vážně?
    Vážně, vážně?!
    Já taky!!! ;D
    Tak halvně že ne tlustokožec :-)) Jednorožec je přece jen efektnější :-)) (Tlustokožce nosorožce mám nejraději :-)) )
    Ne, jsem samcoložec
    Co to znamená? Lezeš do lože jiným samcům?
    Chmure, viděl jsi... ech. :-)
    Halladin: snad to nezmotám, ale moje mamka se ptá, jestli si v té Olomouci nebydlel s Mariánem a Tomášem. jestli jo, tak prý ti byla na svatbě :-)
    Zylbrsztajn napsal(a):

Faelivrin napsal(a):

...
    Je mi 23, věčný student, střídám školy jako ponožky ...
    No a jmenuju se Noemi.

Hm, a nezačíná tvoje příjmení náhodou na "K" jako K*********? A nemá tvoje maminka taky starozákonní jméno R**? To bysme se mohli znát! :-)
    Začíná na M a maminky jméno na A.... :)
    sveva napsal(a):

Nééé! :D Stačí, že už mě v obchodech apod. neoslovujou "slečno", ale "(mladá) pani"!! Teď už jsem v očích nejmladší generace dokonce strašně stará... achjo.

Faelivrin: ani nevim, že nějaká nová učebnice vyšla. :) Mrknu se na to.

Viděla jsem ji v Luxoru, je to taková další z edice učebnich pro samouky...ve stylu angličtiny, finštiny, portugalštiny a tak....CD s klíčem, myslím i slovníčkem a učebnice...Jsem zvědavá na tvou recenzi... :)

Krisa: No, je to docela jedoduchý, když máš trošku praštěný rodiče, který nudí normální jména...byly doby, kdy jsem svoje jméno vážně nesnášela :)

Chmure, viděl jsi... ech. :-)
    Nerozumím...:--/
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.