who is who

upraveno 21. února 2012 v Rozličný pokec
"poznáme" sa dlho. poznáme svoj temperament, preferencie hudobné, filmové, športové, vieme kto je sansovec a kto aryovec. niektorí z nás sa "poznáme" tak dlho, že sme už na seba možno aj zabudli (Léto, Eddard/Rabsberne).

alek to tu vytvoril, potom ako nás postretal na starom fóre. Mám pocit, že spolu s headom, flankerom a chmurom zdieľame jeho digitálne dieťa po celý jeho virtuálny život.

medzičasom odišla Tyna a niektorí ďalší a prišla všetko si pamätajúca Nevada. (dokonca dostala aj topic so svojím názvom, čo by bola exkluzívna záležitosť, nebyť jednej presmutnej udalosti).

Potom sa zjavil Montezuma3 s perfektnými wallpapermi, Everett, Krisa a ďalší a ďalší.

Napadlo mi, že s mnohými z vás trávim výrazne viac času ako s ostatnými ľuďmi v okolí. Vieme o sebe celkom osobné veci a mnohé bežné nikdy neprídu na pretras. Čo tak sa trochu predstaviť, povedať niečo o sebe? nech pochopíme odkiaľ vie flanker toľko právnych termínov a prečo sa vyzná vo francúzskej revolúcii. prečo keď príde na pretras učiteľovanie chmur sa rozčúli a ja smutne potrasiem hlavou. prečo head trúsi poznámky, ako by dával šach-mat...

či?

1151618202130

Komentáře

• upraveno 5. června 2012
    sarven: Nedokázal jsem otevřít ten obrázek, ale vypochopil jsem, že se budeš ženit. Snad vám to bude klapat aspoň jako Nedovi s Cat, ale s lepším koncem. Hádám, že oznámení i celá svatba bude v duchu GOT a hodíš sem pak fotky, jak vás nahé nesou do ložnice:-))
    chmur: neskôr ho postol montezuma, ďakujem, nebude, nepostnem :) filmovou tématikou som sa dostal tak ďaleko ako sa dalo, ďalej je cesta zarúbaná :)
    A už jsem to oznámení skouknul. Hezké a originální!!!
  • upraveno 6. června 2012
    Tak se taky přidám, ať se vydaří svatba i vše po svatbě. :)
    Může mi někdo hodit odkaz na to oznámení? Mně se obrázky nezjevují :-(

btw: lord Bolton senior našel ve svém sňatku s lady Frey štěstí, takže naděje pro nás v chomoutu existuje :-)
    Tyno, zkus.
    Nevada: chybal ti stary avatar? :) som si uz odvykla a teraz si musim znovu navyknut :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 6. června 2012
    Jo, jednou za čas mě popadne nutkání se k němu vrátit (všude na internetu). Ale brzy zase nahodím erb :)
  • upraveno 10. června 2012
    wedech...bojujem s vkladanim obrazku :(
    Začíná to být se mnou tragický - tohle téma mi časem nějak zapadlo, takže moje „tajemná“ gratulace na homepage se minula účinkem, protože tady o tom přirozeně všichni už věděli. No tak teda nic no... :-)
    alek, našiel som si erb na frontpage - teraz chápem a ďakujem! na rozdiel od väčšiny postáv ASOIAF som mal krásnu a milú svadbu a vyzerá, že som ju prežil :) ešte raz ďak!
    Nebylo 77 chodů, ani bojující trpaslíci? :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 10. června 2012
    Alek napsal(a):

A co vám hráli?
    Krisa napsal(a):

Alek napsal(a):

A co vám hráli?
    Vidím, co tu děláš, a není to fér! :D
    upraveno 11. června 2012
    svoa00 napsal(a):

Krisa napsal(a):

Alek napsal(a):

A co vám hráli?
    Vidím, co tu děláš, a není to fér! :D
    Já nic, to velký kormidelnĺk GRRM :)
  • upraveno 14. června 2012
    Bc. Arutha :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 14. června 2012
    Gratuluju. A jaká škola?
    Bacil Arutha :-)) Tož to blahopřeji :-*
    Arutha2321 napsal(a):

congrats!! ja budu blbec až přístí rok (teda doufám):D
    upraveno 14. června 2012
    Arutha2321 napsal(a):

Žes měl učení pod polštářem :). Gratuluji.
    Huh, takže můžu vylézt zpod stolu a vytáhnout polštářovou vycpávku, jo ? Arutha mne nebude bít za blbé rady :-D
    flanker: Ajťářina v Brně. :)

Jarlo, můžeš v klidu vylézt. :D Učení jsem pod polštářem neměl, s noťasem pod hlavou by se asi spalo docela blbě. ;)

Jinak děkuji všem, po čtyřech letech trápení konečně něco hmatatelnýho. :)
    upraveno 14. června 2012
    A bude se pokračovat? Na ing. či co se tam dává?
    Půjdu to zkusit. Je to tam sice morda nejhrubšího zrna, ale jen s bakulí bych nerad skončil. :)
    Arutha2321. Gratuluju!
    upraveno 14. června 2012
    Zkus to hned. Já začal magora dělat až dva roky po zakončení blbce. Za tu dobu si člověk odvykne sedět v posluchárně, psát seminárky a občas otvírat nějakou tu literaturu (zvlášť když k tomu eště chodí do práce).
    Tyno, děkuji moc. :)

Flankere, půjdu určitě zkusit hned, než se z toho dostanu. Obávám se, že kdybych z toho koloběhu vyšel, už bych se do něj nevrátil.
    Gratulujem :), a magor niekde blizsie napr matfyz ta nelaka?
    Hildegarda, vieš čo, nad STU som tiež rozmýšľal, ale keď som to tu už rozohral, tak sa pokúsim to dotiahnuť do úspešného konca. A navyše, Brno som si zamiloval, nerád by som odtiaľto odchádzal. :)
    Tak vela Slovakov chodi do Brna do skoly, zevraj tam sa nestuduje na magora 8 rokov :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.