who is who

upraveno 21. února 2012 v Rozličný pokec
"poznáme" sa dlho. poznáme svoj temperament, preferencie hudobné, filmové, športové, vieme kto je sansovec a kto aryovec. niektorí z nás sa "poznáme" tak dlho, že sme už na seba možno aj zabudli (Léto, Eddard/Rabsberne).

alek to tu vytvoril, potom ako nás postretal na starom fóre. Mám pocit, že spolu s headom, flankerom a chmurom zdieľame jeho digitálne dieťa po celý jeho virtuálny život.

medzičasom odišla Tyna a niektorí ďalší a prišla všetko si pamätajúca Nevada. (dokonca dostala aj topic so svojím názvom, čo by bola exkluzívna záležitosť, nebyť jednej presmutnej udalosti).

Potom sa zjavil Montezuma3 s perfektnými wallpapermi, Everett, Krisa a ďalší a ďalší.

Napadlo mi, že s mnohými z vás trávim výrazne viac času ako s ostatnými ľuďmi v okolí. Vieme o sebe celkom osobné veci a mnohé bežné nikdy neprídu na pretras. Čo tak sa trochu predstaviť, povedať niečo o sebe? nech pochopíme odkiaľ vie flanker toľko právnych termínov a prečo sa vyzná vo francúzskej revolúcii. prečo keď príde na pretras učiteľovanie chmur sa rozčúli a ja smutne potrasiem hlavou. prečo head trúsi poznámky, ako by dával šach-mat...

či?

1181921232430

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 16. srpna 2012
    :D Dôležitá otázka.. Číta Pieseň? :D To by mala byť aj kolónka na zoznamkách a na FB
  • upraveno 16. srpna 2012
    Hildegarda napsal(a):

Gardien napsal(a):

Sarven ak ti to spraví radosť, aj ja som 30 (-14) :D
    Ročník '96, zrodený z ko(u)ře(ní) (trojvariácia) a soli Zimohradu v Severních bažinách 12. Marca v hodine čupakabry v znamení Tullyovských rybyčiek...

Branislav! Ja som 11 marec :D
    Tak to oslavujes s mojou dcerou :). Moj darcek k tvojim 15tim narodeninam :)
    Je pekna? Mila?
    A ktory ja či Branislav? odkial ste? :D nie vazne odkial? a cita hrupieseň?
    EDIT:Diky Bro(a)ňa(o)
    Gardien napsal(a):

Hildegarda napsal(a):

Je pekna? Mila?
    Hej, je pekna a mila a narodila sa 11.marca min rok, takze piesen este necita, lebo este ani nechodi :)... A sme z BA :)
    Takze zalusk si este nerob, manzel si chysta brokovnicu :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 16. srpna 2012
    :D Har! Pekne po štýle Divokých
    Hildegarda napsal(a):

Gardien napsal(a):

Hildegarda napsal(a):

Je pekna? Mila?
    Hej, je pekna a mila a narodila sa 11.marca min rok, takze piesen este necita, lebo este ani nechodi :)... A sme z BA :)
    Takze zalusk si este nerob, manzel si chysta brokovnicu :)
    Ja som muz mnohych talentova vyleŠtenej povahy ako som pisal predtym v tomto topicuale nikdo to neČital :(
    a strieľam vela a rad
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 17. srpna 2012
    Hildegarda napsal(a):

Tyna napsal(a):

Já jsem taky červnová... přijde mi to ještě čerstvé, ok? :-))))

No uz nastava ten vek, kedy sa zacneme klamat :).
    Taky tvrdím, že mi je osmnáct...posedmé :D (bohužel za chvíli už poosmé)
  • upraveno 17. srpna 2012
    Krisa:neviem, ako tebe, ale mne tych 18 este uveria :). Vsade pocuvam, ze ci si setru nekocikujem :)
    upraveno 17. srpna 2012
    Hildegarda napsal(a):

Krisa:neviem, ako tebe, ale mne tych 18 este uveria :). Vsade pocuvam, ze ci si setru nekocikujem :)

Co je "setru nekocikujem"? Evidentně mám se Slovenštinou větší problém, než jsem myslela :D
    Nevím, jestli mi to uvěří, ale občas po mně chtějí občanku a před 4 lety mě zastavili policajti, že nemám na kole helmu :D
    Krisa: chodim so svojou rocnou dcerou von a mam ju vacsinou v kociku a ludia si myslia, ze to moja sestra jesto :)
    Asi pred polrokom som kupovala vino v obchode a tiez chceli OP a to mam uz vyssie spomenutych 30 :)
    upraveno 17. srpna 2012
    Hildegarda: Jo seStru :D Tak to mě nenapadlo :D (snad mě omlouvá to, že jsem se od čtvrtka ještě pořádně nevyspala)
    :) moja chyba
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 17. srpna 2012
    Jo, ty holky co ve 30 vypadaj na 20 a míň to maj vždycky dobrý... :)
    Když o tom tak přemejšlim, jednu takovou jsem si vzal
    Hildegarda napsal(a):

A sme z BA :)

aaa, tak tu šípim partnera na stolovú hru game of thrones! manžel tiež hrá? alebo postráži dieťa a pustí ťa na pol dňa niekam? :)
    Este som to nehrala a manzel trony necital, iba videl, a dieta je este odo mna zavisle, ale nikdy nehovor nikdy :)
    Moja posledna stolova hra bola Carcassone asi pred....no pred porodom :)
    Hildo, anebo si zahraješ s manželem a sarven postráži. :-)
    Ak ma dobre referencie, why not? :)
    heavy_head napsal(a):

táto možnosť je kdesi na veľmi spodnom rebríčku :)
  • upraveno 18. srpna 2012
    sarven napsal(a):

heavy_head napsal(a):

táto možnosť je kdesi na veľmi spodnom rebríčku :)
    Ja mam referencie :D Tri sesternice odchovane na vysokej urovni
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    upraveno 18. srpna 2012
    Tak já jsem člověk s netradičně netradičním jménem Benjamín
    Jsem tak u některých lidí - s menší inteligencí - odsuzován...
    Na druhou stranu nemám problém s vymýšlením přezdívky...Benji úplně stačí...Ale když si na to zvyknete, tak Benji zní pro mé uši malebně až elfsky...:)
    A na hrách/larpech/atd si říkám jako jedna postava z mých šuplíkových povídek...
    Opretis...
    Pro své sourozence jsem také vymyslel pár nicků z mých dílek...
    Takže až uvidíte někde slovo ARTOK tak je to můj milovaný bratr..
    Benji Stark : Krásné jméno:-) Když jsem pracovala v hotelu, tak k nám jezdil jeden krásný Angličan, který se tak jmenoval, taky jsme mu říkali Benji:-)
    Benjamín je úžasné jméno. Z Bible jedno z mých nejoblíbenějších (včetně postavy samotné). :)
    Fúha, tak keď sa to tak rozbehlo.
    Som Filip, zaujíma ma história(predovšetkým antika a starovek v Európe), knihy(čítať aj písať), milujem angličtinu a nenávidím nemčinu. Všetci hovoria, že mám talent na rozprávanie, ale moje knihy o tom zrejme niekto zabudol informovať(ešteže sú písané ručne, inak by som už musel kamarátom posielať, lebo si ich chcú prečítať). Mám 18 rokov, som na gymnáziu,učenie je celkom v pohode, ďakujem za opýtanie.
    A k prezývke, zrejme tu niektorí čítali Silmarillion, čiže vedia, že Anglachel bol meč vykovaný z meteoritu. Používal som ju na online hrách(hlavne Divoké kmene, a keďže sa tam nemôže meno opakovať, som akýkoľvek Anglachel bez prídavných znakov, čo ste kedy na slovenských alebo českých DK stretli). Toť vše, čo ma napadlo :D
  • upraveno 19. srpna 2012
    :-)) Přezdívka Jarla - "jsem slovanka jsem, mám ráda svoji zem" (Miroslav Šimek). Při výběru přezdívky jsem chtěla nějakou slovanskou (protože se mi anglickofantasácké už trochu zajídají - je jich příliš). A tak jsem zvolila jméno Jarloch (německy Gerlach) a překlopila ženský tvar.
    upraveno 19. srpna 2012
    Kdo jí nemaj rádi, shodíme ho z báni.
    Jinak mě to evokovalo ženskou verzi od Jarl coby náčelník...
    Jak neslovanské :-p :-))
    upraveno 19. srpna 2012
    ale jak jarlovské :)))
    Já mám ráda češtinu... máme tu jakkoli, kdokolik, kdykoli..., ale s množstvím nic, proto kolikokoli. Občas používám přezdívku Kolikokolitka - spojení mé přezdívky a slova kokolitka, což je prostě taková malá bílá kulička, o které jsme se učili v geologii :D.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 19. srpna 2012
    Já používám přesdívky Everett Young - asi je jasné proč, a pak ještě janevim - to proto že nic nevím, a přišel jsem s tím už někdy v roce 2006 ještě dávno před tím než jsem četl ASOIAF
    kokolitka:-)....to ve mně evokuje různé věci ale rozhodně ne geologii:-)
    Chmur: kdyby kokolitek nebylo, tak ani nic nenapíšeš na tabulu (je z nich psací křída - pojmenovaná po období, kdy to vznikalo) :D
    :)" rel="lightbox[roadtrip] nofollow" class="colorbox">Kolikokolitka <span class=:)" />
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.