who is who
"poznáme" sa dlho. poznáme svoj temperament, preferencie hudobné, filmové, športové, vieme kto je sansovec a kto aryovec. niektorí z nás sa "poznáme" tak dlho, že sme už na seba možno aj zabudli (Léto, Eddard/Rabsberne).
alek to tu vytvoril, potom ako nás postretal na starom fóre. Mám pocit, že spolu s headom, flankerom a chmurom zdieľame jeho digitálne dieťa po celý jeho virtuálny život.
medzičasom odišla Tyna a niektorí ďalší a prišla všetko si pamätajúca Nevada. (dokonca dostala aj topic so svojím názvom, čo by bola exkluzívna záležitosť, nebyť jednej presmutnej udalosti).
Potom sa zjavil Montezuma3 s perfektnými wallpapermi, Everett, Krisa a ďalší a ďalší.
Napadlo mi, že s mnohými z vás trávim výrazne viac času ako s ostatnými ľuďmi v okolí. Vieme o sebe celkom osobné veci a mnohé bežné nikdy neprídu na pretras. Čo tak sa trochu predstaviť, povedať niečo o sebe? nech pochopíme odkiaľ vie flanker toľko právnych termínov a prečo sa vyzná vo francúzskej revolúcii. prečo keď príde na pretras učiteľovanie chmur sa rozčúli a ja smutne potrasiem hlavou. prečo head trúsi poznámky, ako by dával šach-mat...
či?
alek to tu vytvoril, potom ako nás postretal na starom fóre. Mám pocit, že spolu s headom, flankerom a chmurom zdieľame jeho digitálne dieťa po celý jeho virtuálny život.
medzičasom odišla Tyna a niektorí ďalší a prišla všetko si pamätajúca Nevada. (dokonca dostala aj topic so svojím názvom, čo by bola exkluzívna záležitosť, nebyť jednej presmutnej udalosti).
Potom sa zjavil Montezuma3 s perfektnými wallpapermi, Everett, Krisa a ďalší a ďalší.
Napadlo mi, že s mnohými z vás trávim výrazne viac času ako s ostatnými ľuďmi v okolí. Vieme o sebe celkom osobné veci a mnohé bežné nikdy neprídu na pretras. Čo tak sa trochu predstaviť, povedať niečo o sebe? nech pochopíme odkiaľ vie flanker toľko právnych termínov a prečo sa vyzná vo francúzskej revolúcii. prečo keď príde na pretras učiteľovanie chmur sa rozčúli a ja smutne potrasiem hlavou. prečo head trúsi poznámky, ako by dával šach-mat...
či?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
A ktory ja či Branislav? odkial ste? :D nie vazne odkial? a cita
hrupieseň?EDIT:Diky Bro(a)ňa(o)
Takze zalusk si este nerob, manzel si chysta brokovnicu :)
a strieľam vela a rad
Nevím, jestli mi to uvěří, ale občas po mně chtějí občanku a před 4 lety mě zastavili policajti, že nemám na kole helmu :D
Asi pred polrokom som kupovala vino v obchode a tiez chceli OP a to mam uz vyssie spomenutych 30 :)
Když o tom tak přemejšlim, jednu takovou jsem si vzal
Moja posledna stolova hra bola Carcassone asi pred....no pred porodom :)
Jsem tak u některých lidí - s menší inteligencí - odsuzován...
Na druhou stranu nemám problém s vymýšlením přezdívky...Benji úplně stačí...Ale když si na to zvyknete, tak Benji zní pro mé uši malebně až elfsky...:)
A na hrách/larpech/atd si říkám jako jedna postava z mých šuplíkových povídek...
Opretis...
Pro své sourozence jsem také vymyslel pár nicků z mých dílek...
Takže až uvidíte někde slovo ARTOK tak je to můj milovaný bratr..
Som Filip, zaujíma ma história(predovšetkým antika a starovek v Európe), knihy(čítať aj písať), milujem angličtinu a nenávidím nemčinu. Všetci hovoria, že mám talent na rozprávanie, ale moje knihy o tom zrejme niekto zabudol informovať(ešteže sú písané ručne, inak by som už musel kamarátom posielať, lebo si ich chcú prečítať). Mám 18 rokov, som na gymnáziu,učenie je celkom v pohode, ďakujem za opýtanie.
A k prezývke, zrejme tu niektorí čítali Silmarillion, čiže vedia, že Anglachel bol meč vykovaný z meteoritu. Používal som ju na online hrách(hlavne Divoké kmene, a keďže sa tam nemôže meno opakovať, som akýkoľvek Anglachel bez prídavných znakov, čo ste kedy na slovenských alebo českých DK stretli). Toť vše, čo ma napadlo :D
Jinak mě to evokovalo ženskou verzi od Jarl coby náčelník...
:)" rel="lightbox[roadtrip] nofollow" class="colorbox">:)" />