who is who

upraveno 21. února 2012 v Rozličný pokec
"poznáme" sa dlho. poznáme svoj temperament, preferencie hudobné, filmové, športové, vieme kto je sansovec a kto aryovec. niektorí z nás sa "poznáme" tak dlho, že sme už na seba možno aj zabudli (Léto, Eddard/Rabsberne).

alek to tu vytvoril, potom ako nás postretal na starom fóre. Mám pocit, že spolu s headom, flankerom a chmurom zdieľame jeho digitálne dieťa po celý jeho virtuálny život.

medzičasom odišla Tyna a niektorí ďalší a prišla všetko si pamätajúca Nevada. (dokonca dostala aj topic so svojím názvom, čo by bola exkluzívna záležitosť, nebyť jednej presmutnej udalosti).

Potom sa zjavil Montezuma3 s perfektnými wallpapermi, Everett, Krisa a ďalší a ďalší.

Napadlo mi, že s mnohými z vás trávim výrazne viac času ako s ostatnými ľuďmi v okolí. Vieme o sebe celkom osobné veci a mnohé bežné nikdy neprídu na pretras. Čo tak sa trochu predstaviť, povedať niečo o sebe? nech pochopíme odkiaľ vie flanker toľko právnych termínov a prečo sa vyzná vo francúzskej revolúcii. prečo keď príde na pretras učiteľovanie chmur sa rozčúli a ja smutne potrasiem hlavou. prečo head trúsi poznámky, ako by dával šach-mat...

či?

1212224262730

Komentáře

• @AshaG Neverim, ukaz tvar, nie svaly ;-)
  • No, tvář tu nemá snad nikdo, tekže leda až to udělají všichni... :)
  • Ale flanker tu ma svoj ksicht :)....a moje svaly? Sice sa ma ludia pytaju, ked vidia svadobne fotky, ci som robila kulturistiku, ale u mna za to moze matka priroda - bicepsy a lytka bez namahy a po otcovi :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Já tu někde měl dokonce i fotku s bradavkou :)
  • @Hildegarda Ukaž aspoň lýtko. =D
    Mánesovské lýtko, ano ano, já ci!
  • upraveno 19. prosince 2012
    Já tu mám svou tvář, sarven taktéž, flanker bradavku...tak se nestyďte
  • Náhodou, já jsem také nahazoval svou podobiznu. Dokonce i s fúzikmi. :twisted:
  • @AshaG Vítej zpátky
  • Hildegarda napsal(a):

Ale flanker tu ma svoj ksicht :)....a moje svaly? Sice sa ma ludia pytaju, ked vidia svadobne fotky, ci som robila kulturistiku, ale u mna za to moze matka priroda - bicepsy a lytka bez namahy a po otcovi :)

Tak to ti tedy závidím...

EY: Ale já nejsem zpátky, já jsem tu nenápadně pořád :)
  • Chmur napsal(a):

Já tu mám svou tvář, sarven taktéž..

A samozřejmě Jon Krisa a Nevada-chan. Pak tu máme několik psů a (zlo)vlků. Zbytek se skrývá za znaky svých rodů.

Krakatice se sice po čase opět vynořila nad hladinu, nicméně já už stihnul zapomenout, na co jsem se jí to chtěl zeptat. Bylo to něco z oboru, čímž teď myslím stavitelství, nikoliv posilování..
  • A co můj obrázek? Plně souhlasící s mým nickem?
  • Ugla napsal(a):

A samozřejmě Jon Krisa...

Taky si Krisu představujete jako (ještě víc) feminní verzi Kita Harringtona? :D

• Ugla: třeba rozměry cihly? :)
  • sveva napsal(a):

Ugla napsal(a):

:-D Taky tak :-)

• sveva napsal(a):

Ugla napsal(a):

Psssst! Ale nepiš to nahlas! ;) :D
  • flanker.27 napsal(a):

Aj s chlpami? Vidim, ze niekto tu chce mat nocne mory :)
  • @Hildegarda až tak jsi po otci? :)
  • upraveno 20. prosince 2012
    @AshaG Ziletka spravi svoje ;-)
    Ale hrud mam po mame :)
    upraveno 20. prosince 2012
    Hildegarda napsal(a):

flanker.27 napsal(a):

Aj s chlpami? Vidim, ze niekto tu chce mat nocne mory :)
    Ne každý je odvázaný z trendu všechno o/vy-holit :)
    Ale hrud mam po mame
    Nemohli bychom rodiče vynechat? :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 20. prosince 2012
    sveva napsal(a):

Jupí, jupí, jupííí :)
    Máme hodně společného - taky mám hnědé oči a údajný výraz o kterém nevím, že ho mám, ale lidi trvdí, že ho mám :D
    Mimochodem - co je míněno tím "ještě víc"? :twisted:
  • @flanker.27 Moj znamy raz videl v autobuse slecnu v minisukni s 3-centimetrovymi chlpmi na nohach a veru ma z toho mindraky doteraz :)
    Zimny kozusok, ked sa nosia iba dlhe nohavice - ok
    Ale ten isty kozusok v lete? Prehresok proti dobremu vkusu :)
  • @flanker.27 Tak rodicov vynechajme teda - hrudnik ako Sofia Vergara napriklad :)
    @Hildegarda Úplně vidím, jak té slečně přikládá pravítko k lýtku :)

Ovšem léto zima, Eliška nosila sukně vražedně krátké délky pořád, měla kliku, že jí chloupky nerostly kde neměly...
  • @flanker.27 Tak ja som skor juzansky typ, ziletky kupujem vo velkych baleniach :-D
    @Hildegarda Ona byla severský světlý typ, když už byl chloupek, tak nebyl vidět :)
  • hrudnik ako Sofia Vergara napriklad
    :-o
    @Chmur Jsem se taky podíval, hmmm, neznal jsem a mnohé mi zjevně ucházelo.

@Hildegarda Nemohla bys nadhodit ilustrační foto, abchom mohli posoudit/obdivovat/skládat básně?
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Krisa napsal(a):

sveva napsal(a):

Jupí, jupí, jupííí :)
    Máme hodně společného - taky mám hnědé oči a údajný výraz o kterém nevím, že ho mám, ale lidi trvdí, že ho mám :D
    Mimochodem - co je míněno tím "ještě víc"? :twisted:
    Myslíš ten výraz "Ja som úbohý rozkošný bastardko, ľutujte ma" ? :) To je jeden z najčastejších výrazov seriáloveho Jona...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Branislav_Gepeto U Jona ano. U mě je to "zpruzený" výraz - prý se tak furt tvářím, i když zpruzená nejsem :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.