who is who

upraveno 21. února 2012 v Rozličný pokec
"poznáme" sa dlho. poznáme svoj temperament, preferencie hudobné, filmové, športové, vieme kto je sansovec a kto aryovec. niektorí z nás sa "poznáme" tak dlho, že sme už na seba možno aj zabudli (Léto, Eddard/Rabsberne).

alek to tu vytvoril, potom ako nás postretal na starom fóre. Mám pocit, že spolu s headom, flankerom a chmurom zdieľame jeho digitálne dieťa po celý jeho virtuálny život.

medzičasom odišla Tyna a niektorí ďalší a prišla všetko si pamätajúca Nevada. (dokonca dostala aj topic so svojím názvom, čo by bola exkluzívna záležitosť, nebyť jednej presmutnej udalosti).

Potom sa zjavil Montezuma3 s perfektnými wallpapermi, Everett, Krisa a ďalší a ďalší.

Napadlo mi, že s mnohými z vás trávim výrazne viac času ako s ostatnými ľuďmi v okolí. Vieme o sebe celkom osobné veci a mnohé bežné nikdy neprídu na pretras. Čo tak sa trochu predstaviť, povedať niečo o sebe? nech pochopíme odkiaľ vie flanker toľko právnych termínov a prečo sa vyzná vo francúzskej revolúcii. prečo keď príde na pretras učiteľovanie chmur sa rozčúli a ja smutne potrasiem hlavou. prečo head trúsi poznámky, ako by dával šach-mat...

či?

1222325272830

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Krisa napsal(a):

@Branislav_Gepeto U Jona ano. U mě je to "zpruzený" výraz - prý se tak furt tvářím, i když zpruzená nejsem :)

:D No to musí byť rozkošné
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Branislav_Gepeto Já neřekla, že máme oba rozkošný výraz, ale že máme oba svůj typický výraz :D
  • @Krisa
    Mimochodem - co je míněno tím "ještě víc"?
    Vůbec nic špatnýho, fakt. :D Já mám náhodou ráda ty chlapecký typy, mnohem víc než "drsoně" (= plešatý svalnatce) (doufám, že se tím tady nikoho nedotknu :D)
    U mě je to "zpruzený" výraz - prý se tak furt tvářím, i když zpruzená nejsem
    Tak to máme úplně stejně. Prý se pořád mračím, ale já mám přitom pocit, že se tvářím maximálně zamyšleně. :)
  • A nejhorší je to u fotografa: "Trochu se usmějte!" a já mám přitom pocit, že se usmívám na celé kolo :-)
  • upraveno 20. prosince 2012
    @flanker.27 Ja nie som celebrita, aby som sa fotila pred kupelnovym zrkadlom. Tu modu velmi nechapem :).
    Ale mozem Ti odfotit moje uzasne orieskovo-zelene ocko s breznevovskym obocim, chces? :). Moj jediny ustupok...ale potom si prosim basen :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Báseň na oko bych nezvládl, ale myslel jsem, že bych mohl následovat Marigolda :)
  • @flanker.27 Tvoj vzor a ideal? :)
  • Hildegarda napsal(a):

@flanker.27 Ja nie som celebrita, aby som sa fotila pred kupelnovym zrkadlom. Tu modu velmi nechapem :).
    Ale mozem Ti odfotit moje uzasne orieskovo-zelene ocko s breznevovskym obocim, chces? :). Moj jediny ustupok...ale potom si prosim basen :)

a po jinych chces oblicej? :) dobre, ale pekne se pochlub i ty ;)
    @Hildegarda Chtěl psát baladu o dvou kozách :)
  • @flanker.27 sŕňatá nie kozlence :) a to uz bolo napisane :)

Aká si krásna, priateľka moja,
                aká spanilá!
                Tvoje oči sú sťa holubice
                za tvojím závojom.
                Tvoje vlasy ako stádo kôz,
                čo dol’ sa valí z galaádskych hôr.
                Tvoje zuby ako stádo strižných oviec,
                čo vystupujú z kúpeľa.
                Každá z nich po dvoje má jahniatok
                a ani jedna nie je jalová.
                Tvoje pery sťa purpurový pásik
                a tvoje ústa plné pôvabu.
                Tvoje líca sťa by krížalky
                granátového jablka
                za tvojím závojom.
                Tvoj krk je sťa veža Dávidova
                vybudovaná s obrannými múrikmi.
                Na tisíc štítov visí z nej,
                veľké to štíty junákov.
                Tvoje prsia sú ako dve sŕňatá,
                srnie dvojčiatka,
                ktoré sa pasú medzi ľaliami.
    @Hildegarda Mám mezery, ale že to je Šalamounova píseň?
  • @flanker.27 Tvoje mezery nie su take velke :)
    @Hildegarda Tohle je jasně sexuálně motivovaná stať. Víra nevíra, tělo tě dožene :)
  • @flanker.27 Tak Biblia nie je iba o viere, ale aj o tom, ako sa spravat k zene a ake pekne basnicky jej pisat :)
    Ženo jdi a nehřeš více :)
  • upraveno 6. ledna 2013
    Zdravím, moje meno je Samuel a pochádzam z krásnej dediny na Orave s menom Zázrivá. Mám 16 rokov a prezývku ElSamito používam všade. Samito vymyslel kamarát a ja som k tomu pridal El, aby to znelo viac španielsky.
    Medzi moje záľuby patrí bezpochyby šport, hlavne futbal a volejbal. Tieto dva hrám viac menej aktívne, niekedy k tomu pridám flórbal a basketbal,ale to len v rámci rekreácie.
    Vo voľnom čase (čo je väčšinou večer) čítam knihy, najčastejšie pred spaním. Niekedy sa však voľný čas nájde aj v škole, čiže aj tam občas čítam.
    Raz som sa len tak zo srandy rozhodol, že napíšem nejaký vlastný príbeh, kde by som si vytvoril vlastné postavy, presne také, aké sa mi páčili. V tom som zistil, že ma písanie baví a začal som sa tomu viac venovať. Stále sa učím a preto aj s potešením prijímam kritiku ohľadom mojich chýb (teda okrem futbalu...neznášam, keď ma niekto buzeruje).
    A tak na koniec by som ešte pridal, že vo svojom okolí som známy ako ten, čo všetkých opravuje v pravopise a preto sa snažím potlačiť tento môj zlozvyk, aj keď ľudia by sa mali naučiť písať spisovne. (hlavne preto sa chcem toho zbaviť, lebo keď ja spravím chybu, tak ma všetci ničia).A ešte milujem Tolkiena, Sherlocka a samozrejme SOIAF ságu na čele s pánom Martinom.
  • @ElSamito napsal(a):

... Sherlocka ...

(Jen) literárního, nebo ?
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Aj ja každého opravujem... Mne príde otravné hlavne čítať tie múdručké citáty na FB, ktoré písali deti a majú tam toľko gramatických chýb, že to svet nevidel... :/
  • upraveno 6. ledna 2013
    @MissUtahraptor Hlavne toho seriálového. Jeho hlas (samozrejme originál) je "cool" a aj celkovo jeho schopnosti, jeho štýl, spôsob akým rieši nie len prípady. :D Ale samozrejme, že aj literárneho...ale k tomu som sa ešte moc nedostal, priznám sa.
  • @Branislav_Gepeto Mash nieCho protY srAndovnim CytathiQom ?
    ( za tú vetu čo som napísal by som si mal ruky dolámať práve :D ). Tie veci čo tam píšu sa ani čítať neoplatí, iba ti zdvihnú krvný tlak :D
  • @Branislav_Gepeto to už radšej ani nevnímam, lebo by som zošalel. Teraz mám skôr taký problém, že vidím chybu aj tam, kde nie je. Dosť mi to lezie na mozog a preto ak tak, opravujem maximálne kamarátov a už ani to radšej nie.
  • @ElSamito Ked som bola na strednej tak som zazila jedno pekne faux paux - prisla nova spoluziacka a napisala, ze sa vola Kristyna. Povysene som si vtedy pomyslela, aka je hlupa, ked este aj do vlastneho mena vlozi hrubku. A ona bola pritom iba z Moravy :)
  • @ElSamito Máš krásné jméno :-) Vítej ;-)
  • @Hildegarda Tak to ti teda nezávidím :D Ja sa môžem priznať, že som raz napísal "kopito" a doteraz o tom stále počúvam.
    A ešte som zabudol povedať, že okrem slovenského jazyka milujem aj anglický (škótsky alebo britský prízvuk je základ) a raz sa mi stalo, že som napísal "I will usually go" a spolužiak dal dokopy tieto dva moje "prehrešky" a tak vznikla najkrajšia veta, akou ma kedy kto zničil- I will usually go kopito. Toľko ja a gramatika
  • upraveno 6. ledna 2013
    @ElSamito "I will usually go kopito" - túto vetu pokladám zatiaľ za svoj najväčší úspech, teda aspoň ked treba niekomu trošku znížiť ego, však ty vieš :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 6. ledna 2013
    @Hildegarda Vidíš, mě zas polejvá studený pot, když mě někdo napíše Krystína, brrr.

@ElSamito @Mrcel17 Proč mám takový pocit, že jste spolužáci :-k
    Hehe, jednou jsem byl v kině a lístky nám prodávala holka co měla na cedulce napsáno "Myroslava", kamarád se zeptal, kdy má svátek. Dozvěděli jsme se, že není z Čech :)
  • @Krisa Do kelu, odhalila si nás ... :D Je to tak, sme spolužiaci.
  • upraveno 6. ledna 2013
    já tu angličtinu fakt už asi neumim, pač nevim, co je na týhle věťe divnýho. "I will usually go"
  • @M1on Išlo tam hlavne o kontext a malo to byť celé inak :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.