who is who

upraveno 21. února 2012 v Rozličný pokec
"poznáme" sa dlho. poznáme svoj temperament, preferencie hudobné, filmové, športové, vieme kto je sansovec a kto aryovec. niektorí z nás sa "poznáme" tak dlho, že sme už na seba možno aj zabudli (Léto, Eddard/Rabsberne).

alek to tu vytvoril, potom ako nás postretal na starom fóre. Mám pocit, že spolu s headom, flankerom a chmurom zdieľame jeho digitálne dieťa po celý jeho virtuálny život.

medzičasom odišla Tyna a niektorí ďalší a prišla všetko si pamätajúca Nevada. (dokonca dostala aj topic so svojím názvom, čo by bola exkluzívna záležitosť, nebyť jednej presmutnej udalosti).

Potom sa zjavil Montezuma3 s perfektnými wallpapermi, Everett, Krisa a ďalší a ďalší.

Napadlo mi, že s mnohými z vás trávim výrazne viac času ako s ostatnými ľuďmi v okolí. Vieme o sebe celkom osobné veci a mnohé bežné nikdy neprídu na pretras. Čo tak sa trochu predstaviť, povedať niečo o sebe? nech pochopíme odkiaľ vie flanker toľko právnych termínov a prečo sa vyzná vo francúzskej revolúcii. prečo keď príde na pretras učiteľovanie chmur sa rozčúli a ja smutne potrasiem hlavou. prečo head trúsi poznámky, ako by dával šach-mat...

či?

12425262830

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Já jsem beránek, zbloudilý a hodný a... jsem a moh` jsem být, jen tebe po svém boku mít
  • @Chmur Jedna chmúra, druhá chmúra, za chvíli jich byla fůra (včera jsme s krakeny poslouchali Skoumala :-)
  • OK, tak já to taky zkusím. Jmenuju se Honza, je mi 25 a dokončuji navazující magisterské studium historie na FF UK v Praze. Jsem introvert a melancholik a jelikož jsem nekonfliktní typ, tak se na těhle stránkách příliš neprojevuji, ačkoli je navštěvuji už hodně dlouho. Na diskusních fórech mě s výjimkou EDNY, kde mám stejný nick jako tady, nenajdete, protože nemusím být všude, navíc to ani nevyhovuje mé povaze. I když bych to možná neměl říkat, tak mé znalosti o fantasy začínají u Pána prstenů, pokračují přes Harryho Pottera a končí u Písně ledu a ohně. Nejsem zkrátka žádný vyhraněný milovník fantasy. Jakožto historika mě na Martinově sáze nejvíce přitahuje ona atmosféra drsného (pseudo) středověku, kde o moc neustále soupeří znesvářené šlechtické rodiny. Draci a Jiní jsou fajn, ale není to hlavní důvod, proč čtu jeho knížky. Také na rozdíl od jiných diskutujících hodnotím velmi kladně seriál založený na Martinových knížkách. Ačkoli samozřejmě knížky jsou knížky a ty budou vždycky lepší než filmové/televizní zpracování. Ke čtení knížek jsem se dostal až po zhlédnutí první řady seriálu (viz můj vztah k fantasy). Okamžitě jsem si šel koupit do obchodu knihu. Talpress zrovna začal vydávat vázané verze, čehož jsem neprodleně využil. Dělení knížek na poloviny se mi totiž vůbec nezamlouvá. Svým způsobem jsem rád, že jsem se dostal ke čtení knížek až po vydání Tance, neboť představa, že bych se k tomu dostal už po vydání Hostiny, mě trochu děsí. Nevím, jak bych to těch 6 let vydržel, stačí mi pomyšlení, že ještě budu muset čekat bůh ví kolik let na poslední dva díly ságy. Jinak kromě čtení knih a zhlížení filmů a seriálů sbírám vizitky do turistického deníku a kromě zájmu o veřejné dění a mezinárodní vztahy se ještě povrchně zajímám o kočkovité šelmy. Mám fobie z hadů, takže se při návštěvě zoo vyhýbám oddělení plazů, a rovněž ze žraloků, takže (už) ani nejezdím k moři. Můžete se tomu smát, ale přestava, že plavu ve vodě a nevím, co je pode mnou, se mi vůbec nezamlouvá. :-|
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 2. června 2013
    Johnny napsal(a):

I když bych to možná neměl říkat, tak mé znalosti o fantasy začínají u Pána prstenů, pokračují přes Harryho Pottera a končí u Písně ledu a ohně. Nejsem zkrátka žádný vyhraněný milovník fantasy.

Fíha, tak to si ma nepotešil. Mám možno ešte obmedzenejšie skúsenosti s fantasy a napriek tomu sa za jej milovaníka považujem :) - ľahšie sa mi číta čokoľvek, čo nie je z tohto sveta.
  • @Johnny Vítej!

A mluvíš mi z duše naprosto ve všem, až na tu fóbii ze žraloků. :D Když už jsem nesvá z koupání v moři, tak spíš kvůli medúzám. :)
  • @Johnny Nic si z toho nedělej, já se v moři bojím došlápnout, protože nevím na co zrovna narazím. A ryba proplouvající kolem nohou mi taky vadí a nemusí to být ani žralok.

Zítra do školy jen na lodičce :twisted:
  • Jj, v moři se skrývají strašné věci :-) Čelisti se mi hluboce zapsaly do paměti :-D
  • @sveva Dík! Má nechuť ke koupání v moři je ještě umocněna skutečností, že nemám rád opalování. Přesněji řečeno, nemůžu vydržet delší dobu ležet na pláži a prát do sebe slunce. Vůbec mě to nebaví. Navíc, kromě mé poslední návštěvy, mě u moře vždycky svědila kůže. :-x
  • @Johnny Člověče, začínám z tebe mít strach. :D Chodíš na stejnou školu, k fantasy máš stejný vztah jako já, a ještě opalování ti taky nic neříká... :-k :D
  • @brbr Naštěstí do školy teď nemusím. :dance: To až 17. a 18. června, kdy dělám přijímačky na doktorské studium a státnice. 8-O
  • @sveva To jako fakt? Co studuješ?
  • @Johnny Nizozemština-švédština. (Já vim, pakárna. Ale zrovna v roce, kdy jsem nastupovala, to byla nejschůdnější kombinace..)
  • @Johnny To budu držet palce. Ke komu a na co se hlásíš?
  • @sveva Ty jo, tak to máš můj respekt. Pakárna to vůbec není. Se znalostí cizích jazyků se nemůžeš ztratit...
  • @brbr Díky! Já se hlásím na Ústav světových dějin, vedoucím mé dizertační práce by měl být docent Horčička. Pokud jsem tvoji otázku pochopil správně...
  • @Johnny Jo, to jsem chtěla vědět. (Zvědavá - budu brzo stará :-))
  • @brbr Neříkej, že taky studuješ historii?
  • @Johnny Na historii mám nejradši doc. Kováře, vlastně jsem na jiný přednášky než na jeho nechodila. :D Ty jeho historky o londýnských hospodách jsou nezapomenutelný...
  • @Johnny Kdysi dávno jsem se tam dva roky vyskytovala, než jsem zběhla k archeologii.
  • @sveva Já na Kováře chodil jen jednou, a to na dějiny Londýna a jeho olympijské hry. Kovář je dobrý přednašeč, ale jelikož se koncentruji na německojazyčný prostor, tak jsem s ním do styku často nepřišel...
  • @sveva wow šialený odbor, obdivujem ľudí ktorý sa vedia naučiť viac ako 1 cudzí jazyk.
  • Kovář je dobrý, odchodila jsem u něj hromadu Stuartů, Cromwellů, apod. a dodneška lituju, že jsem minula jeho přednášku, kdy vysvětloval historické události v souvislosti s krásnou literaturou.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    JoeGyry napsal(a):

@sveva wow šialený odbor, obdivujem ľudí ktorý sa vedia naučiť viac ako 1 cudzí jazyk.

Aj ja. A to som mal ambíciu ich vedieť asi tak 15 :D Ale 14 z toho z jedného národa, čo mi hrá do karát
  • @JoeGyry @Branislav_Gepeto Paradoxně nejtěžší na tom je naučit se ty jazyky odlišovat a neplést si slovíčka z jednoho do druhého. Pokud máš ale základ v angličtině a němčině, tak naučit se gramatiku a většinu slovní zásoby vážně není těžký. Mnohem horší je biflovat se nizozemskou a skandinávskou literaturu, to je občas na sebevraždu. :spike:
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    To já mám s pamatováním slovní zásoby problém, takže představa studia dvou jazyků je pro mě dost děsivá a zároveň mám úctu k těm, kteří to dokážou :)
  • @sveva To poznám. Pre mňa je najväčší problém napr keď sa učím francúzštinu a chcem sa rozpamätať na nejaké slovíčka tak ma napadajú len po anglicky -_-
  • @MissUtahraptor:
    A jsou všeichnyi Chmuryové Tebou?
    To nevím. Ale ten v odkazu jsem já...to je jak z nějakého sci-fi:-)
  • upraveno 6. června 2013
    Haha, za rok už budu moct řídit kamión.

(Já vím že je to hrozně egoistické a kdyby tady každý psal, že má narozeniny, tak bychom tu nedělali nic jiného, než gratulovali, ale dvacet vám přece jenom není každý den, tak mi to prosím odpusťe :-) )

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Lady_Seans
    (Doufám, že tam nejsou nějaký prasárny, víc jak 23 vteřin jsem nedala)
  • @Krisa *dojaté setření slziček* vy jste na mě všichni tak hodní, bééééééé *opětné propuknutí v srdcervoucí pláč*
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.