who is who
"poznáme" sa dlho. poznáme svoj temperament, preferencie hudobné, filmové, športové, vieme kto je sansovec a kto aryovec. niektorí z nás sa "poznáme" tak dlho, že sme už na seba možno aj zabudli (Léto, Eddard/Rabsberne).
alek to tu vytvoril, potom ako nás postretal na starom fóre. Mám pocit, že spolu s headom, flankerom a chmurom zdieľame jeho digitálne dieťa po celý jeho virtuálny život.
medzičasom odišla Tyna a niektorí ďalší a prišla všetko si pamätajúca Nevada. (dokonca dostala aj topic so svojím názvom, čo by bola exkluzívna záležitosť, nebyť jednej presmutnej udalosti).
Potom sa zjavil Montezuma3 s perfektnými wallpapermi, Everett, Krisa a ďalší a ďalší.
Napadlo mi, že s mnohými z vás trávim výrazne viac času ako s ostatnými ľuďmi v okolí. Vieme o sebe celkom osobné veci a mnohé bežné nikdy neprídu na pretras. Čo tak sa trochu predstaviť, povedať niečo o sebe? nech pochopíme odkiaľ vie flanker toľko právnych termínov a prečo sa vyzná vo francúzskej revolúcii. prečo keď príde na pretras učiteľovanie chmur sa rozčúli a ja smutne potrasiem hlavou. prečo head trúsi poznámky, ako by dával šach-mat...
či?
alek to tu vytvoril, potom ako nás postretal na starom fóre. Mám pocit, že spolu s headom, flankerom a chmurom zdieľame jeho digitálne dieťa po celý jeho virtuálny život.
medzičasom odišla Tyna a niektorí ďalší a prišla všetko si pamätajúca Nevada. (dokonca dostala aj topic so svojím názvom, čo by bola exkluzívna záležitosť, nebyť jednej presmutnej udalosti).
Potom sa zjavil Montezuma3 s perfektnými wallpapermi, Everett, Krisa a ďalší a ďalší.
Napadlo mi, že s mnohými z vás trávim výrazne viac času ako s ostatnými ľuďmi v okolí. Vieme o sebe celkom osobné veci a mnohé bežné nikdy neprídu na pretras. Čo tak sa trochu predstaviť, povedať niečo o sebe? nech pochopíme odkiaľ vie flanker toľko právnych termínov a prečo sa vyzná vo francúzskej revolúcii. prečo keď príde na pretras učiteľovanie chmur sa rozčúli a ja smutne potrasiem hlavou. prečo head trúsi poznámky, ako by dával šach-mat...
či?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
všechno nej
@Nevada Děkuji moc
@M1on Ten já stejně nepiju, takže z tohohle nějak moc odvařená nejsem. když už, tak symbolicky. Po špatných zkušenostech ze sedánků po tanečních jsem to omezila, tam jsem to stejně taky pila, jen aby to nevypadalo, ne že by mi to nějak extra chutnalo :-)
Já jsem byla zatížená na svoji jedinou bárbínu Elišku (to jméno se mi tak hrozně moc líbilo, že jsem brečela, když se sestry jmenovaly Klára a Verča a ne Eliška), doktorský set, sbírku mušlí od Pepka Mareše, mého idola ze školky a hlavně gladiátorský obleček, se kterým jsme si s bráchou hráli úplně donekonečna. :-)
Tak a slohovka o mých hračkách je hotová, možná si ještě časem na něco vzpomenu :-D
Barbín jsem měla pár, ale moc mě nebraly, teda moje první byla rockerka, takže dobrý (měla u sebe růžovou kazetu s písničkama), ale ten zbytek mě mco nebral...kamarádila jsem s klukama dvojčatama a s nima jsme jim dělaly popravy (nejlepší byly ty, kterým šla oddělat hlava).
Nejlepší hračka mého dětství bylo šlapací autíčko, které bylo u příbuzných a mohly jsme v něm se sestřenkou jezdit obě najednou, boží!!!
Jů robot! Vypadá to, že homemade oblečky vévodí všem hračkám. Já jsem potom měla ještě klasicky nějaký princeznovksý šaty, ale brácha mi dělal prince jednou za uherskej rok a z Filipem to nebylo ono, a tak jsem si musela vystačit z gladiátorama :-)
@Belatris čau!