who is who

upraveno 21. února 2012 v Rozličný pokec
"poznáme" sa dlho. poznáme svoj temperament, preferencie hudobné, filmové, športové, vieme kto je sansovec a kto aryovec. niektorí z nás sa "poznáme" tak dlho, že sme už na seba možno aj zabudli (Léto, Eddard/Rabsberne).

alek to tu vytvoril, potom ako nás postretal na starom fóre. Mám pocit, že spolu s headom, flankerom a chmurom zdieľame jeho digitálne dieťa po celý jeho virtuálny život.

medzičasom odišla Tyna a niektorí ďalší a prišla všetko si pamätajúca Nevada. (dokonca dostala aj topic so svojím názvom, čo by bola exkluzívna záležitosť, nebyť jednej presmutnej udalosti).

Potom sa zjavil Montezuma3 s perfektnými wallpapermi, Everett, Krisa a ďalší a ďalší.

Napadlo mi, že s mnohými z vás trávim výrazne viac času ako s ostatnými ľuďmi v okolí. Vieme o sebe celkom osobné veci a mnohé bežné nikdy neprídu na pretras. Čo tak sa trochu predstaviť, povedať niečo o sebe? nech pochopíme odkiaľ vie flanker toľko právnych termínov a prečo sa vyzná vo francúzskej revolúcii. prečo keď príde na pretras učiteľovanie chmur sa rozčúli a ja smutne potrasiem hlavou. prečo head trúsi poznámky, ako by dával šach-mat...

či?

12425262729

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Všetko najlepšie. Možno dostaneš ako darček kamión alebo tatrovku ako pozornosť od tvojich rodičov... A s tým prídeš na výšku a ostatní študenti sa prepadnú od hanby :D
  • Vsetko najlepsie. Tak aspon virtualne :)
  • @Lady_Seans Všechno nejlepší, teď už slečno a ne teen-agerko ;-)
  • @všichni milí gratulanti Děkuji vám všem hrozně moc, s tou tatrovkou si ještě rok počkám, ale nevadí. A už se mi Vašek s bráchou nemůžou posmívat, že jsem malá náctiletá, to jsem ráda :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Lady_Seans Na tuhle čekat nemusíš :) Ale bacha, kamarádka si při závodění na Tatrovkách vyrazila oba přední zuby (jeli jsme všichni děsně vyrovnaně, ona do toho šlápla, překlopila se a zubama třískla o beton)
    image
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @Lady_Seans
    všechno nej
  • @Krisa Tu mám (akorát žluto-oranžovou)! Kolik jsme se s ním s bráchou navozili a teď je pořád v kůlně a je nám ji líto vyhodit.

@Nevada Děkuji moc
    @Lady_Seans Ty se máš!!! Nám byla zabavena a věnována malým dětem :'-( (Měli jsme s bráchou 2 - stejné jako na obrázku, akorát ta korba byla světlejší)
  • @Lady_Seans Kdybys žila v USA nebo v Japonsku, tak ještě nemůžeš pít alkohol. :-)
  • upraveno 6. června 2013
    @Krisa My naštěstí máme ještě tři mladší sourozence a jednoho na cestě, takže se vždycky vymlouváme na ně, když chceme něco takhle uchovávat :-D Přinejhorším putuje do univerzálního domu ve Šlapanicích, kde dřív bydlela babi a teď je to takový "chata" 15 km od domu, kam jedeme, když chcete mít klid a kde se shromažďují tyhle poklady (podle dopěláků krámy :-) )

@M1on Ten já stejně nepiju, takže z tohohle nějak moc odvařená nejsem. když už, tak symbolicky. Po špatných zkušenostech ze sedánků po tanečních jsem to omezila, tam jsem to stejně taky pila, jen aby to nevypadalo, ne že by mi to nějak extra chutnalo :-)
    @Lady_Seans My jsme dávali hračky pravidelně do naší bývalé školky (soukromá), takže jsme aspoň měli dobrý pocit :). Dokonce už jsem vyspěla natolik, že jsem svoji sbírku plyšáků (ty úplně nové a nepoškozené) rozdala dětem na závodech a nechala si jen pár těch s největším citovým zatížením (např. úplně ošmatlaného oranžového osla a mustanga se zlomeným krkem, který má zadělaný gumičkami, aby držel).
  • @Krisa Plyšáky jsem já nikdy nějak moc neprožívala, jenom svého prvního plyšáka řepu/ananas/brambor/jahodu Cyrila, méďu, kterýho jsem ve druhé třídě vyhrála v německé soutěži a polštář Křemílka (všichni už jsou chudáci po těch letech dost dodělaní). Zbytek, co se nám hromadil doma jsem vždycky nějak šikovně posílala dál nebo taky udělala nějakou soutěž ve skautu.
    Já jsem byla zatížená na svoji jedinou bárbínu Elišku (to jméno se mi tak hrozně moc líbilo, že jsem brečela, když se sestry jmenovaly Klára a Verča a ne Eliška), doktorský set, sbírku mušlí od Pepka Mareše, mého idola ze školky a hlavně gladiátorský obleček, se kterým jsme si s bráchou hráli úplně donekonečna. :-)
    Tak a slohovka o mých hračkách je hotová, možná si ještě časem na něco vzpomenu :-D
    @Lady_Seans Tý jo, gladiátorský obleček...nemáš fotku (ne na tobě, ale třeba jen položený na zemi)?
    Barbín jsem měla pár, ale moc mě nebraly, teda moje první byla rockerka, takže dobrý (měla u sebe růžovou kazetu s písničkama), ale ten zbytek mě mco nebral...kamarádila jsem s klukama dvojčatama a s nima jsme jim dělaly popravy (nejlepší byly ty, kterým šla oddělat hlava).
    Nejlepší hračka mého dětství bylo šlapací autíčko, které bylo u příbuzných a mohly jsme v něm se sestřenkou jezdit obě najednou, boží!!!
  • @Krisa Gladiátorksý obleček asi skončil ve Šlapanicích, ale nějaká nádhera to zase nebyla. Mamka ze starých polystyrénů/molitanů/nevím, co to je za materiál, udělala návleky a potom vestičku a pláštík a brácha to dostal k narozeninám a mě to tak nadchlo, že jsem brečela tři dny a tři noci a nakonec jsem taky jeden dostala. Jenom náš naštvalo, že Filip, Klára ani Verča z toho nejsou vůbec nadšení, taková to byla dobrá věc, Ferdu si budeme muset dobře vychovat. Vyfocený to nemám, ale pokud to vyhrabu, tak fotku dodám! :-)
    @Lady_Seans Taky nechápu, jak někdo může být nenadšený z gladiátorského oblečku. Máma bráchovi na karneval vyrobila z krabic, alobalu, pružin z tužek a dalších krámů boží kostým robota a pak jsme si s ním furt hráli :D
  • @Krisa Sranda je, že pravý význam slova gladiátor jsem zjistila až asi v páté třídě, v dokumentu o Koloseu, nevadí.
    Jů robot! Vypadá to, že homemade oblečky vévodí všem hračkám. Já jsem potom měla ještě klasicky nějaký princeznovksý šaty, ale brácha mi dělal prince jednou za uherskej rok a z Filipem to nebylo ono, a tak jsem si musela vystačit z gladiátorama :-)
  • Mně mamka udělala nejlepší kostým/masku berušky :D Tu jsem milovala :D Tenkrát jsem to měla jako šatičky a teď nedávno jsme měli nějakou oslavu s kostýmama a já vytáhla berušku a ke svému neskonalému údivu mi to ještě bylo :D Jako tílko a hodně těsný, ale pořád to vypadalo dobře :D Tak mě to celkem povzbudilo :D
    upraveno 6. června 2013
    Melindaaaa napsal(a):

Jako tílko a hodně těsný

Tím to možná vypadalo ještě líp :-k (ale to by posoudili spíš pánové)
  • Krisa napsal(a):

Melindaaaa napsal(a):

Jako tílko a hodně těsný

Tím to možná vypadalo ještě líp :-k (ale to by posoudili spíš pánové)
    Ty mi lichotíš :D Ráda bych si to myslela, že se z berušky stala sexy beruška :D

@Melindaaaa Nějak takhle? :)
    image
  • @Krisa No......skoro :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Koukám, že jsem včera o hodně přišel :)
  • Ahoj všichni, hlásím se za dalšího anonymního závisláka. Pohybuji se mezi vámi už od roku 2012, ale protože jsem svým založením introvert, anonymita mi plně vyhovovala. Navíc, jak již psali někteří přede mnou, to co bych chtěla i napsat, vyjádřili ostatní dříve a určitě srozumitelněji než já. Píseň mi půjčila kamarádka, která mi poradila i tyto stránky. Jsem neangličtinář (což je tady občas dost peklo) a počítačový analfabet (to je další z důvodů, proč jsem se zaregistrovala až nyní). Patřím ke střednímu proudu zúčastněných. Věk některých mě dost překvapil, podle komentářů jsem tipovala větší věkový průměr.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Belatris Jak by řekl don Corleone (a možná i don José, který však stále ještě nepřijel), vítej do rodiny.
    Ahoj, zatleskejme všichni Belatris, že si přiznala svoji závislost :P
  • :applause:
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    :applause:

image
  • Ahoj @Belatris, vítej mezi námi :D
  • @Monte Karstark Taky jsi mohl postnout něco cz titullky..!

@Belatris čau!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.