who is who

upraveno 21. února 2012 v Rozličný pokec
"poznáme" sa dlho. poznáme svoj temperament, preferencie hudobné, filmové, športové, vieme kto je sansovec a kto aryovec. niektorí z nás sa "poznáme" tak dlho, že sme už na seba možno aj zabudli (Léto, Eddard/Rabsberne).

alek to tu vytvoril, potom ako nás postretal na starom fóre. Mám pocit, že spolu s headom, flankerom a chmurom zdieľame jeho digitálne dieťa po celý jeho virtuálny život.

medzičasom odišla Tyna a niektorí ďalší a prišla všetko si pamätajúca Nevada. (dokonca dostala aj topic so svojím názvom, čo by bola exkluzívna záležitosť, nebyť jednej presmutnej udalosti).

Potom sa zjavil Montezuma3 s perfektnými wallpapermi, Everett, Krisa a ďalší a ďalší.

Napadlo mi, že s mnohými z vás trávim výrazne viac času ako s ostatnými ľuďmi v okolí. Vieme o sebe celkom osobné veci a mnohé bežné nikdy neprídu na pretras. Čo tak sa trochu predstaviť, povedať niečo o sebe? nech pochopíme odkiaľ vie flanker toľko právnych termínov a prečo sa vyzná vo francúzskej revolúcii. prečo keď príde na pretras učiteľovanie chmur sa rozčúli a ja smutne potrasiem hlavou. prečo head trúsi poznámky, ako by dával šach-mat...

či?

1192022242530

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 19. srpna 2012
    Ja by som bol rád, pretože od kriedy mám zaondené ruky a potom sú suché a nechce sa im ich umývať...
  • upraveno 19. srpna 2012

Ja by som bol rád, pretože od kriedy mám zaondené ruky a potom sú suché a nechce sa im ich umývať...

Za to nemůžou kokolitky, ale NĚČÍ lenost. ;)
    Gepeto: jj, my za to nemůžeme :D.
    upraveno 19. srpna 2012
    Za to môže absolútna nepotrebnosť tej kriedy. Na biole príde profesorka, zasadne na trón a ... Ratatatata diktuje poznámky, my píšeme, na konci hodiny odíde, vúúú aká to harmóni a avšetko je v pohode. Akurát tak niekedy napíše, ako sa píše nejaký divný názov, ale to môže aj postupne vyhláskovať.

A pri matike si môžeme rátatatať aj v zošite :P

Kolikoli: Neber to osobne :D
    Kokolitka :-) vsadím své zlaté střevíce, že v tom většinou lidé slyší výraz Lolitka :-)) Ale to je roztomilé, tak to myslím neva , ne ? :-)
    upraveno 19. srpna 2012
    Ja v to počujem čosi iné .)
    Gepeto, ty sprostoš akísi . :-))
    Jarla: hodně lidí v tom vidí nějakou chorobu :D
    Gepeto: :D
    Ještě makáš v práci? :-)
    upraveno 19. srpna 2012
    Kolikokoli napsal(a):

Jarla: hodně lidí v tom vidí nějakou chorobu :D
    Gepeto: :D

Nu, chorobu alebo nejaký drink/zmrzlinu/pokrm :)
    ,,Dám si jednu Kokoliktu... Dvojitú.." :D
    Tak nakonec to vypadá, že pod tím každý vidí vlastně něco jiného :-)
    upraveno 19. srpna 2012
    Nu, Jiní sú tiež bieli :) Už poznáme ich tajomstvo.. Už len prísť na tie čierne ruky a zafírové oči...
    Jop. Ale už končím. Jestli to má někdo blízko do Olešnice, může se zítra stavit :D

Gepeto: znáš to pití? :D Koli kola. V Lamplotovi v Brně s tím mají skleničky, ale jsem asi srab, bála jsem se jednu čornout :D.
    http://www.jaso.cz/koli-kolikola-0-33-l-ean40447-skup4031201.php
    upraveno 19. srpna 2012
    :D KOLI kola? Hmm... čakám na KDE kolu, PROČ kolu a KTO kolu :D
    Koli mají v naší kantýně, ale malinovou. :-)
  • Niektorych sme stratili (napr.AshaG), ale mnohi na Zed pribudli, tak by sme mohli znovu otvorit tento topic
  • CO se stalo s AshouG?
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 13. listopadu 2012
    Trénuje benchpress :)
    Ani Lady Thaeresa už tu nie je, ani Arianus, ani mnoho iných :( Stratili sa minulú zimu pri svojej prieskumnej výprave
  • AshaG tu nedávno byla v topicu o sportu a Lady Thaeresa má nový nick - Thaeresa Greyjoy nebo tak nějak.
    Ahá :D
  • A i ohledně jiných bych to neviděla tak černě. Třeba na zimu odletěli společně s africkými vlaštovkami do Dorne a s úvodními titulky třetí řady seriálu se zase vrátí.... :D
  • @svoa00 AshaG ma posledni prihlaseni v auguste
  • Uf, přečíst 27 stránek fóra naráz je fuška. Přidám svou trošku do mlýna :) Taky patřím ke spolku, co nejdřív na každém fóru očumují a chodí tam každý den několikrát a čtou všecko, ale trvá jim, než se odhodlají něco sami napsat. Je to z toho důvodu, že nejsem tak dobrý řečník a většinou nemám tak pádné argumenty, abych se nebála k něčemu přispět :) Jinak mám jedno z nejobyčejnějších českých dívčích jmen-Kateřina. Je mi 20, slavím narozky ve stejný den jako Stephen King (heč!:D). Jsem z Prahy :)K písni jsem se dostala až po seriálu, ale nelituju tohoto pořadí, protože mi na rozdíl od jiných seriálů (filmů) podle knižních předloh přijde fakt dobře udělaný (samozřejmě v rámci možností -nejspíš je to způsobeno právě tím, že jsem dřív viděla než četla). Mám mladší sestru, která je skvělá a taky králíčka jménem Burák :) Studuju na VŠCHT obor potravinářství-první semestr, doufám, že to doklepu až do konce. Miluju seriály (víc než filmy)-hlavně TBBT, Červenýho trpaslíka, GOT, Misfits, Bones, Mrtví jako já, Přátelé a z reality show žeru Survivora a The amazing race :) Kromě čtení a čučení na seriály (a studia samozřejmě!) mám ráda geocaching. Z dalších fór se vyskytuju pouze na BBT fóru, cbdb, survivor a amazing race. To jsem ve zkratce já :)
  • @Melindaaaa Burák je fešák :-) To je ta mini verze králíka, žejo? :-)
  • Burák vyzerá super cute!!
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    A já se konečně přesvědčila, že Burák nemá ručičky, ale dvououško :)
  • Děkuju za pochvaly :) Mini-úplně mini zase není, ale není to takový ten to vyroste do 6 kilovýho macka :D A je to totálně bezručičkový králík :D zato tříuchý :D
  • My doma taky kdysi měli tu zakrslou verzi a ona nám nečekaně vyrostla do normálních rozměrů... :-D
  • :D Jojo, to se stává :D Doufám, že už moc nevyroste :D Každopádně je to miláček celé rodiny. Tatínek, který kategoricky odmítal domácí zvířata (a to jsem měli už i dvě morčata) se málem rozplynul, když jsem Buráka přinesla ze zverimexu :D A tajně, aby to jako nevypadalo, ho vždycky chodí hladit a nosí mu dobroty :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.