who is who

upraveno 21. února 2012 v Rozličný pokec
"poznáme" sa dlho. poznáme svoj temperament, preferencie hudobné, filmové, športové, vieme kto je sansovec a kto aryovec. niektorí z nás sa "poznáme" tak dlho, že sme už na seba možno aj zabudli (Léto, Eddard/Rabsberne).

alek to tu vytvoril, potom ako nás postretal na starom fóre. Mám pocit, že spolu s headom, flankerom a chmurom zdieľame jeho digitálne dieťa po celý jeho virtuálny život.

medzičasom odišla Tyna a niektorí ďalší a prišla všetko si pamätajúca Nevada. (dokonca dostala aj topic so svojím názvom, čo by bola exkluzívna záležitosť, nebyť jednej presmutnej udalosti).

Potom sa zjavil Montezuma3 s perfektnými wallpapermi, Everett, Krisa a ďalší a ďalší.

Napadlo mi, že s mnohými z vás trávim výrazne viac času ako s ostatnými ľuďmi v okolí. Vieme o sebe celkom osobné veci a mnohé bežné nikdy neprídu na pretras. Čo tak sa trochu predstaviť, povedať niečo o sebe? nech pochopíme odkiaľ vie flanker toľko právnych termínov a prečo sa vyzná vo francúzskej revolúcii. prečo keď príde na pretras učiteľovanie chmur sa rozčúli a ja smutne potrasiem hlavou. prečo head trúsi poznámky, ako by dával šach-mat...

či?

1171820222330

Komentáře

• upraveno 16. srpna 2012
    Hildegarda napsal(a):

Tyna, gratulujem, ja som mala pred 2 mesiacmi :)
    Husakove deti tak skoro nevymru :)

Červnová?
    Já jsem taky červnová... přijde mi to ještě čerstvé, ok? :-))))
    Skoro, 28.maja - presne ako Kylie M. To nebude nahoda :))
    Tyna napsal(a):

Já jsem taky červnová... přijde mi to ještě čerstvé, ok? :-))))

No uz nastava ten vek, kedy sa zacneme klamat :).
    Kdybych chtěla klamat, zůstanu na 29 :-)
    No uvidime, ci to este v decembri nebude "cerstve" :)
    Jenže, na čerstvé se nehraje. Prostě to začíná trojkou :-(
    Vlcacka: klobouk dolů! Tři zrovna ne nejmenší psi v bytě....to si nedovedu představit.

Sarven: pokud ti to udělá radost, já už jsem taky rok a půl přes třicet :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 16. srpna 2012
    Sarven ak ti to spraví radosť, aj ja som 30 (-14) :D
    Ročník '96, zrodený z ko(u)ře(ní) (trojvariácia) a soli Zimohradu v Severních bažinách 12. Marca v hodine čupakabry v znamení Tullyovských rybyčiek...
    Já bych chtěla, aby mi bylo čerstvých dvacet... člověk je většinou nespokojený s tím, co má :)
    A taky jsem červnová (25.), asi nějaká epidemie tady.
    Vlcacka napsal(a):

Jako správný rak mám absolutní prioritu ve své rodině, ale vdaná nejsem a děti nemám.

Tohle odněkud znám..

Nebylo by milosrdnější 1-2 psy sníst? Já jsem zrovna u babičky a jeden německý ovčák na 3k+m^2 mi přijde tak akorát, co se hustoty zapsení týče..
    ja som červenec, a už mi není tridset let :)

gepeto: radosť mi urobí jednotka z dejepisu :)
    upraveno 16. srpna 2012
    sarven napsal(a):

ja som červenec, a už mi není tridset let :)

gepeto: radosť mi urobí jednotka z dejepisu :)

Zase tá istá pesnička Deště Kastameru :D
    Tyna napsal(a):

Jenže, na čerstvé se nehraje. Prostě to začíná trojkou :-(

Prave vcera u zubara som citala nemenovny cesky mesacnik s podtitulom Život začíná ve třidseti, takze nezoufej a kup si ho :)))
    sveva napsal(a):

Já bych chtěla, aby mi bylo čerstvých dvacet... člověk je většinou nespokojený s tím, co má :)
    A taky jsem červnová (25.), asi nějaká epidemie tady.

Jsi den přede mnou, hehe.
    Ugla napsal(a):

Nebylo by milosrdnější 1-2 psy sníst? Já jsem zrovna u babičky a jeden německý ovčák na 3k+m^2 mi přijde tak akorát, co se hustoty zapsení týče..

Nebylo. A navíc tyhle fórky nemám ráda, neb se mi vybaví ne zrovna chutné záběry "přípravy" psů v čínských restauracích. Děkuju pěkně. Rčení že velkej pes patří jenom za plot už chválabohu neplatí.
    Pes "patří" tam, kam ho umístíš. Rčení jsou dílem lidí, ne psů..
    Ugla napsal(a):

Pes "patří" tam, kam ho umístíš. Rčení jsou dílem lidí, ne psů..

:-) Špatně se nemají, sestra s nima všema dělá nebo dělala agility.
    Pes je členem smečky - bude-li vydělován, bude se jako psanec chovat. Pes, který je od zbytku smečky (rodiny) oddělen a umístěn na jídlo a spaní jinam se začne chovat dvěmi způsoby (nebo to budou fáze) - buď bude poníženě žadonit o každý ždibíček pozornosti nebo svou smečku zavrhne tak, jako ona jeho a nebude ji stejným způsobem respektovat. V každém případě to křiví jeho osobnost a je pak schopen čehokoliv. Pořizujeme-li si psa - musíme počítat s tím, že to je tvor sociální a smečkový. Klidně se spokojí s nejnižší příčkou v hiererchii, ale i poslední člen má svá práva. Pes není totiž věc. A protože člověk je ten chytřejší, tak je to opět člověk, kdo musí myslet dopředu a akceptovat nároky a vrozené chování psa. Jinak ať si psa nepořizuje :-)
    Jarlo, krásně napsáno. Klobouk dolů.
    Jarla: já si vždycky vzpomenu na ten díl "Polepšovny mazlíčků" (kdysi to běželo, kde manželský pár tyranizovala dvojice srnčích ratlíků...) :-)
    Opět jsou to lidé, kdo mají mít rozum. Ale tisíckrát raději jsem viděla vyděšenou paničku s načesaným jorkšírem, která mu přišla nechat vytáhnout klíště (i když jsem měla chuť ji vyliskat, že to neudělala sama), než když se mi do ordinace dostali psi podvyživení, s nekrotizujícími ranami, spřeráženými kostmi, zarostlým řetězem nebo obojkem do masa, ranou plnou muších larev a podobně. To jsem měla chuť vraždit!
    Vodili mi různě zuřivé psy, kterých se báli a žáden mne nikdy nepokousal.
    Základem úspěchu bylo nechat sundat obojek, náhubek a vyhodit majitele a dveře za nimi zamknout. Domluvit se se psem už bylo snadné.
    Jarla: Šlo o to, že těm prckům vysílali zmatené signály. Ratlíci jedli výš (na parapetu, mají to rádi) než páníčci, když páníčka zahnali od samice - paničky, měli ji pro sebe. A majitelé se děsně se divili, že se ratlíci vztekají, když mají poslouchat. Vždyť oni si mysleli, že jsou šéfové...
    Však říkám, že lidi mají mít rozum :-)

Ročník '96, zrodený z ko(u)ře(ní) (trojvariácia) a soli Zimohradu v Severních bažinách 12. Marca v hodine čupakabry v znamení Tullyovských rybyčiek...

Branislav! Ja som 11 marec :D
    upraveno 16. srpna 2012
    Len sa nechváľ, predbehol si ma len o deň :P :D
    Gardien napsal(a):

Branislav! Ja som 11 marec :D
    Tak to oslavujes s mojou dcerou :). Moj darcek k tvojim 15tim narodeninam :)
    Stejně jsem nejstarší. :-)
    heavy - ze stálých možná ano :-) Ale předpokládám, že tu občas chodí i nějací letitější čtenáři :-)
    upraveno 16. srpna 2012
    Nie, ja som najstarší v skutočnosti mám stotridsať rokov, ale nemohol som to povedať vám smrteľníkom.. Vo mne je totiž oheň boha R'hlim'halom'humaraka'hotjifsgbiufgb, ktorý ti dá svoju silu, keď trikrát nahlas vyslovíš rýchlo po sebe jeho meno...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.