who is who

upraveno 21. února 2012 v Rozličný pokec
"poznáme" sa dlho. poznáme svoj temperament, preferencie hudobné, filmové, športové, vieme kto je sansovec a kto aryovec. niektorí z nás sa "poznáme" tak dlho, že sme už na seba možno aj zabudli (Léto, Eddard/Rabsberne).

alek to tu vytvoril, potom ako nás postretal na starom fóre. Mám pocit, že spolu s headom, flankerom a chmurom zdieľame jeho digitálne dieťa po celý jeho virtuálny život.

medzičasom odišla Tyna a niektorí ďalší a prišla všetko si pamätajúca Nevada. (dokonca dostala aj topic so svojím názvom, čo by bola exkluzívna záležitosť, nebyť jednej presmutnej udalosti).

Potom sa zjavil Montezuma3 s perfektnými wallpapermi, Everett, Krisa a ďalší a ďalší.

Napadlo mi, že s mnohými z vás trávim výrazne viac času ako s ostatnými ľuďmi v okolí. Vieme o sebe celkom osobné veci a mnohé bežné nikdy neprídu na pretras. Čo tak sa trochu predstaviť, povedať niečo o sebe? nech pochopíme odkiaľ vie flanker toľko právnych termínov a prečo sa vyzná vo francúzskej revolúcii. prečo keď príde na pretras učiteľovanie chmur sa rozčúli a ja smutne potrasiem hlavou. prečo head trúsi poznámky, ako by dával šach-mat...

či?

1161719212230

Komentáře

• upraveno 14. června 2012
    Hildegarda, ako kto. :D Ja som už tiež mal byť vlani Bc. len akosi nevydalo. :)
    Arutho - to studuješ taky na fakultě informatiky jako paul ? Tedy pokud to chápu dobře...
    Jarlo, nene, pokud jsem dobře pochopil, paul chodí na MUni, já chodím na VUT.
    Áha :-) To se tedy omlouvám, nepochopila jsem to z textu dostatečně :-) Můj choť navštěvoval tutéž co paul a říká, že to je pěkné hnízdo magorů :-) (Určitě to myslí dobře, protože tam má mezi dalšími absolventy nejlepší přátelé :-) - aby se někdo nepohoršil a neurazil.)
    Gratulace, kolego. Zdravím z FIS VŠE - my si na informatiku teda jen hrajeme :-)
    Díky moc. :) Nezlob se, ale v českých školách nemám moc přehled... co je to za školu?
    Vysoká škola ekonomická, fakulta informatiky a statistiky. Informatika hodně pro byznys, takže ve výzkumu hrůza, v žebříčcích platů a uplatnění nejvýš :-)
    A jo... tak díky, kolego. :)
    Zlatokop Alek strašlivě zbohatne :-)) a já mu to přeju :-p
    Ale, ale. Lord Velitel Noční hlídky by se měl zříct všech světských bohatství. :-P
    To nevím, jen se má zříct rodiny a ženských :-)) Prý je za to kudla v davu :-D
    "I shall take no wife, hold no lands, father no children. I shall wear no crowns and win no glory." :)
    Alek napsal(a):

Vysoká škola ekonomická, fakulta informatiky a statistiky. Informatika hodně pro byznys, takže ve výzkumu hrůza, v žebříčcích platů a uplatnění nejvýš :-)

Aleku, kdybys věděl, kolik mi tahle naše boží vzdělávací instituce platí, asi by ses divil, proč do tý práce ještě chodím :D
    Já docela tuším, znám konkrétně poměry ve výpočetním centru, předpokládám že jinde to bude stejně ubohé. Ale já hlavně myslel uplatnění mimo školu a to má zrovna naše fakulta prej docela dobrý.
    gratulácia!
    Alek: Věřím. kamarádka vystudovala sociologii. Její bývalí spolužáci ve výzkumu berou pár šupů, ona šla do soukromé agentury, siice počítá "jak dobře znám reklamu na persil", ale prachy slušný.
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 14. června 2012
    Přidávám se ke gratulaci!

btw k těm Slovákům v Brně -- nedávno jsem zahlédl statistiky ohledně počtu studentů na FI MU a 40 % studentů je ze Slovenska. Když jsem nastupoval (to už jsou 2 roky), tak to bylo okolo 30 % (snad si vzpomínám správně) :).
    paul-cz napsal(a):

Přidávám se ke gratulaci!

btw k těm Slovákům v Brně -- nedávno jsem zahlédl statistiky ohledně počtu studentů na FI MU a 40 % studentů je ze Slovenska. Když jsem nastupoval (to už jsou 2 roky), tak to bylo okolo 30 % (snad si vzpomínám správně) :).

To bylo už za socíku, o LF v Holomůci se žertem říkalo, že je to třetí největší slovenská lékařská fakulta. :-)
    Já tam splašil bejvalku :-)
    A můj slovenskej syn taky dělal FI MU, a v Brně zůstal... Jako většina Slováků.
    Někteří Slováci nadávaj, že prej umožnit Slovákům studovat v ČR je prý sprostá krádež nejkvalitnějšího genetického materiálu :-))))))))
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 14. června 2012
    haladdin napsal(a):

To bylo už za socíku, o LF v Holomůci se žertem říkalo, že je to třetí největší slovenská lékařská fakulta. :-)

:) Jo, něco podobnýho se říká i o MU.
    haladdin napsal(a):

A můj slovenskej syn taky dělal FI MU, a v Brně zůstal... Jako většina Slováků.
    Někteří Slováci nadávaj, že prej umožnit Slovákům studovat v ČR je prý sprostá krádež nejkvalitnějšího genetického materiálu :-))))))))

Oni se ti absolventí z FI a FITu Brna celkem drží, velkých i malých softwarových firem je tu spousta. Navíc některé firmy příjímají každoročně spoustu studentů na poloviční úvazek (např. Rad Hat -- první firma s miliardovým obratem, která vydělává na open source softwaru -- nabírá každý semestr kolem 30 studentů) a po absolvování už se jim přecházet do nové firmy moc nechce :).
    paul-cz napsal(a):

Oni se ti absolventí z FI a FITu Brna celkem drží, velkých i malých softwarových firem je tu spousta. Navíc některé firmy příjímají každoročně spoustu studentů na poloviční úvazek (např. Rad Hat -- první firma s miliardovým obratem, která vydělává na open source softwaru -- nabírá každý semestr kolem 30 studentů) a po absolvování už se jim přecházet do nové firmy moc nechce :).

Hej, mala som tu cest s AIS. Vzdy mi dali nejakeho ineho studaka a ja som opakovala specifikaciu x-krat dokola :)
    Alek napsal(a):

U nas je to podobne, nik zo spoluziakov z matfyzu nema problema. Mna akurat stve, ze malo firiem chce kupit licenciu na programy, tak ma nutili do VBAcka :)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 15. srpna 2012
    Nevada: Zdá se mi to, nebo si na CSFD nehodnotila Stargate Atlantis a Stargate: Continuum? Jinak s většinou tvých hodnocení plně souhlasím snad až na to SGU.
  • upraveno 15. srpna 2012
    Tak.. vramci temy.. som mlady pohľadny( :D ) chalan zo Žiliny prave študujuci na gymply... zaujimam sa o všetko od pletenia(slušne štrikujem) cez šerm až po pokročilu chemiu... ďalej si viem predstaviť študium antropologie..
    Jo a som Michal a skoro na každu temu viem Čo to z historie ako priklad že ľudia sa neuČia z vlastnych chyb. Naviac som gotik a čo sa naboženstva tyka tak môžembez srandy povedať že v sage by som služil tomu s mnohymi tvarami... Fascinuje a ak sa to tak da povedať uctievam smrť samu... Najčastejšie v podobe anjela Azraela... naviac od desiatich rokov mam koženu Šnurku ktoru by som prirovnal k reťazi mistrov(navliekam na ňu predmety sice obyčajne ale niečo symbolizujuce(lebka s kvetom, ronička(rozbina mierne)) a každy predmet mi pripomina inu vec čo som sa naučil. Vramci cemie šprtam aj do alchymie a aujimam sa o umenie najviac o tzv vyššie umenia alebo magiu. A mam rad citat jednej nahodne spoznanej osoby z jazykoveho kurzu: "You know, evrybody are strange. but you are more than others(ano viaže sa to k mojej osobe
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 15. srpna 2012
    Everett Young napsal(a):

Nevada: Zdá se mi to, nebo si na CSFD nehodnotila Stargate Atlantis a Stargate: Continuum? Jinak s většinou tvých hodnocení plně souhlasím snad až na to SGU.

Atlantis jsem skutečně nehodnotila, protože jsem viděla jen polovinu první série. Moc mě to tenkrát nechytlo (SG-1 je SG-1), a tak jsem sledování přerušila a zatím se k tomu nevrátila. Mám to teoreticky v plánu, ale kdoví kdy se sejde ideální kombinace volného času a nálady.
    Continuum myslíš film, kde se SG-1 nahání s Ba'alem v těch časových skocích nebo existuje ještě něco jiného s tímhle názvem? Film jsem viděla (a hodnotila - 3*), mnohem lepší než Archa pravdy, ale nemám ráda cesty časem.

U SGU jsem byla trochu kritičtější než obvykle bývám, protože mě dožralo jak zlikvidovali svět SG a nevyužili - nebo spíš zabili - potenciál, který měli. A postupně jsem získávala větší a větší odpor k primitivním scénářům, nelogickému chování postav a stylu telenovel ve vztazích posádky.
  • upraveno 16. srpna 2012
    Jmenuji se Vendula Brunhoferová, je mi třicet let, jsem vystudovaný knihkupec, nicméně nyní pracuji na zákaznické lince Pražské plynárenské, takže kdo si chtěl vyřvat plíce že nechutně zdražujeme plyn, možná si je vyřval i na mne. K fantastice jsem poprvé čuchla kolem třináctého či čtrnáctého roku života, kdy mi paní knihovnice na tátovu průkazku do dospělácké knihovny půjčila "nějakou Pratchettovou". :-) To už mi zůstalo, ale poslední léta jsem se přiklonila spíše ke sci-fi. Miluji také detektivky Dicka Francise (už je mám skoro všechny) a ca. poslední dva roky komiksy. Svůj nick Vlcacka používám léta všude možně, jsem konzerva, takže neměním. Je to přezdívka podle plemene naší nejstarší fenky, je to československý vlčák, dále máme belgickou ovčandu a německou vlkošedou špicku střední. K tomu ještě jednoho kocoura, nějaká ta morčata, křečky... na 3+1 celkem prima zvěřinec. Krom čtení je mým obrovským koníčkem (když je čas) lepení papírových modelů, hlavně strojů formule 1. Jsem typický "sysel" - mám toho nakoupeno víc než kdy v životě slepím, ale přiznejme si, kdo nemá nějakou úchylku, že... Kdyby mne náhodou chtěl někdo do přátel na FB, tak jsem tam pod civilním jménem. Jako správný rak mám absolutní prioritu ve své rodině, ale vdaná nejsem a děti nemám. Zajímavost číslo dvě v mém životě je že jsem se narodila ve stejný den jako můj otec. Zajímavost číslo jedna, tak tu většinou říkám svým velmi dobrým kamarádům. Nesnáším pomluvy, lidi co se starají o druhé víc než o sebe a jsem zbaběle defenzivní typ. Mám v životě tři sny - psát o knížkách, mít řidičák a jet do Skotska. První dva se mi už splnily, věřím že se mi časem splní i ten třetí. :-)
    Vlcacka napsal(a):

Jmenuji se Vendula Brunhoferová, je mi třicet let, ...

hurá, každá 30 mi robí veľkú radosť :)
    sarven napsal(a):

Vlcacka napsal(a):

Jmenuji se Vendula Brunhoferová, je mi třicet let, ...

hurá, každá 30 mi robí veľkú radosť :)
    Mám radost když dělám radost. :-D
    sarven: Bohužel se tady přidávám do klubu čerstvých třicet... :-)

Hm, a sbírám chrliče.
    Hm taky bych chtěla, aby mi bylo čerstvých třicet :-D
    Tyna, gratulujem, ja som mala pred 2 mesiacmi :)
    Husakove deti tak skoro nevymru :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.