Bran Stark je Azor Ahai!?

upraveno 6. listopadu 2010 v Postavy a bytosti
1246

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 10. února 2012
    Aha :D Jopresen
  • upraveno 12. února 2012
    k Bronnovi - nevím, jestli je život s Lolys zrovna námět na happy end :-D
  • upraveno 12. února 2012
    Nebo tak. :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 12. února 2012
    No, určitě je to lepší než temné kobky.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 12. února 2012
    Navíc nepředpokládám, že jeho společný život s Lolys bude trvat nějak moc dlouho :)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 12. února 2012
    Dlouho pro lolys nebo pro Bronna?
    upraveno 12. února 2012
    Pro oba stejně, pro Lolys s méně šťastným zakončením.
  • upraveno 1. června 2012
    "Až bude rudá hvězda krvácet a na svět sestoupí temnota, Azor Ahai bude znovuzrozen uprostřed kouře a soli." (Bouře mečů)

Nesedí to proroctví i na Daenerys?
    "Ona přišla na svět v Dračím kameni devět měsíců po útěku, zatímco zuřící bouře hrozila roztrhnout pevnost na ostrově vpůli. Říkali, že ta bouře byla strašlivá. Targaryenské loďstvo kotvící v přístavu bylo rozmetáno a ze zdí se uvolňovaly obrovité kamenné kvádry, které byly silou vichru vrhány do divokých vod úzkého moře. Její matka při porodu zemřela ..." Nejsem si ani moc jistý, jestli známe okolnosti zrodu Jona Snowa (který by mi na Azora Ahaie seděl snad nejvíc) a Aegon VI se zdá být další možností. Všichni pak dle mě na to sedí víc než Bran.
    Azor je Hodor. To je známo. ;D
    Ano, Jon Snow se narodil na břehu moře pokud nekecal Godric Borrell, Lord of Sweetsister
    Třeba nebude Azor Ahai pouze jeden, ale klidně i tři, jako ty tři dračí hlavy z vidění v House of the Undying.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 1. června 2012
    Ooo! Tady už se vesele spoileruje z Tance. Mám to ale kliku, že už jsem první kapitolu Davose četl.
    upraveno 1. června 2012
    Já to nečetl v té knize, ale na internetu, proto jsem žel ani nevěděl, že to patří jen do poslední knihy. Každopádně to podle mě není něco, co by bylo tak okaté pro někoho kdo to ještě nečetl, či něco co by mu zkazilo příběh.
    to Neuro: To s tím "zrozením" se dá vykládat všelijak. Stejně jako "sůl" a "popel". Rytíř se "zrodí" teprve po složení přísahy, "popel" může být i metaforický (Popel jsem a popel budu - rodové hslo Popelů z Lobkovic) a slané jsou jakslzy tak pot a krev... Klidně se to může vztahovat na bitvu na Černovodě nebo třeba pohřeb khala Droga.
    Ale to je vždy jen ta či ona část, málokdy vše dohromady.
    upraveno 2. června 2012
    upraveno 2. června 2012
    Ale aj tak očakávam, že Azorom Ahaiom mal byť Will :D :D Pre tých, čo nepamätajú - Hra o tróny - Prológ
  • upraveno 2. června 2012
    upraveno 2. června 2012
    :D Čo my vieme, možno Will bol ten jazdec na jeleňovi, ak sa ešte v Tnaic neodhalilo o koho ide :D
    Myslím, že varianta, že Studenoruký je Will nenapadla ještě snad nikoho. :D
    upraveno 2. června 2012
    :D To ani teória o Starej chůve ako šedej eminencií a pozri sa ako dobre hrá mr´tvu... Ona je podľa mňa Malíčkova babička a učila ho ako hrať hru...
    upraveno 2. června 2012
    upraveno 2. června 2012
    upraveno 2. června 2012
    Úžasná teorie :) :O
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 2. června 2012
    Teď mě napadá. Jak je na tom asi Ser Vaymar Royce. Kdepak se toulá, poutník, proutník. Komupak asi právě páře pupek? Na koho pak asi teď hází nebesky modrý pohledy. Doufám že má Martin pro něho připravené nějaké pěkné cameo.
    upraveno 2. června 2012
    Napokon zistíme, že Vaymar bol Velký Jiný a že celá ta jeho kvázi vražda bola zahraná... :) A teraz vážne - podľa mňa GRRM vážne ešte tu zjavne obyčajnú born-to-die scénku obráti v čosi nadmieru podstatné :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.