Tanec - diskuse

upraveno 25. října 2012 v Tanec s draky
Prostor pro ty, kteří už knihu dočetli. Ostatní rychle pryč :)
1212224262767

Komentáře

• upraveno 4. června 2012
    Nebo místo Sama toho Jonova Drápka - ať už se jmenuje, jak chce :-p Aby se vidělo, že nežerou nadarmo :-p
    Po Tanci se nepřestávám ptát, jak všechny dějový linky chce Martin se svým stylem psaní nějakým způsobem ukončit během dvou knih. Bohužel mě napadá jedině to, že většinu z nich nemá v úmyslu ukončit. S autorským cynismem sobě vlastním nechá některé postavy vyhrát další bitvu, hlavy jiných nabodne na kůl, ale bude si počínat v intenci svojí inspirace Válkou růží... prostě ten boj neukončí, pojede se dál. Argh :(
    A nebo Paris začne za jeho zádama ukazovat osm prstů... *evil grin*
    Amaroun: To už bych radši ten Ragnarok :/
    Jo, a Cersei mašírujíci jako holokoznice , holoprdelnice a holo...., módně vyholená (proč to tak Martin asi napsal ?) po King´s Landing musel být pro občanstvo hodně silnej zážitek... :-D
    Jsem zvědavej, jestli to v desáté, či které řadě seriálu taky dají :-D ;-)
    Moje teorie tří hlav draků: Aegon, Rhaenys, Jon - děti Rhaegara. Z toho minimálně jedna hlava už je mrtvá. Možná. Martinovi už nevěřím jedinou smrt. :-)
    "Každý kapitola musí končit nějakým šokem" - s tím se plně ztotožňuji... Někdy je to jen balast a pak na konci šok. Někdy mne to už štvalo
    S Daenrys ne...
    Bouřliví lordi byli ale také dost porubaní - 70k bych neřekl ani náhodou... Dorne je malí..
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 4. června 2012
    Mě se víceméně v Tanci s draky potvrdilo všechno co jsem čekal, včetně Brienne. Hehe, jak se směju těm, kteří tvrdili, že ji oběsili. Ale co je nejlepší, že po skoro roce my co jsme už četli, konečně zase můžeme žít naplno :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 4. června 2012
    No, jak se to veme. Znáš tu pověst o sluhovi krále Midase (či Lávry v Havlíčkově podání)? :)
    v Havlíčkově asi ne... Ale je to s tím rákosím ne? :-)
    Dorne má 50 000, Žoldáci 10 000...
    Zase bych tak ještě nejásal, ono prokousat těch 1200 stránek není prča.
    Ty šoky jsou jako by to měla být telenovela. Člověk sice potom musí otočit dalších 200 stránek, než se tam ta postava objeví. 14 x si přečíst, co podávají v Meerenu, 84 x si mezitím člověk poslechne myšlenky Daenerys na Daaria :-/
    Princ připravený na dračím ohni říká, že v Dorne čeká 50 k kopí. A někdo mu odpovídá, že mu je to v té řiti Světa prd platné :-D
    Děkuji :)
    Aha tak to pak jo...
    Možná, že i jo, přece Seveřané tam před Zimohradem si dali člověka :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.