Jon Sníh

upraveno 31. března 2011 v Postavy a bytosti
Teorie o původu Jona Sněha. Kdo byli jeho rodiče? Je to bastard, který dosáhl vrcholu, nebo mu v žilách koluje královská krev a může tak vystoupat ještě výš? Je jednou z tří dračích hlav, které spasí Západozemí?
GRRM v rozhovorech prozradil, že o původu Jona se dozvíme více v posledních třech dílech ságy. Je tedy pravděpodobné, že jeho původ bude hrát v příběhu svou roli.

Víme, že Jon se narodil osm až devět měsíců před Daenerys a ta se...

Číst celý článek zde
1242527293053

Komentáře

• upraveno 5. června 2012
    OK, rozumím tomu správně tak, že Alfie říká, že Jon není přímo incestní, ale má k tomu blízko? Huh :/
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 5. června 2012
    Že by byl jeho otcem Jon Arryn - Nedův "náhradní táta"? Třeba byla Lyanna opravdu na starší. Jen trochu víc, než kategorie "Rhaegar" :o))
    Zaujalo mě, že v tý souvislosti mluví o následnictví a Targaryenech, ale ten incest mě taky docela vyděsil. :D

Třeba si z něj George jenom vystřelil... :D
    Nebo si Alfie vystřelil z reportéra, ví a kecá. :)
    že by byla pravdivá teorie Lyanna+Ned? :-)
    brbr napsal(a):

že by byla pravdivá teorie Lyanna+Ned? :-)

No, aspoň to zůstalo v rodině... :D
    Ale Luke Skywalker nepochádza z incestu.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 5. června 2012
    Amanita: Ale kamarádil se svojí ségrou :)
    Blackfish napsal(a):

Jon se narodil z čisté síly a jeho matka je: Teď se podržte: ROS!

Martinovská verze PANNY Marie...
    Jon se narodil z čisté síly a jeho matka je: Teď se podržte: ROS! A jeho sestra byla Ygritte :P You know nothing ALFIE ALLEN!
    Krisa: A bol z rádu, ktorý sa nesmel ženiť. Viac paralel už asi nenájdem.
    Krisa napsal(a):

Amanita: Ale kamarádil se svojí ségrou :)

No, aby se Jon fakt nezačal kamarádit s Dany... :P
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 5. června 2012
    Tak co, kdo z vás tipoval, že Jonův otec je Darth Vader? :D
  • upraveno 6. června 2012
    Amanita napsal(a):

Krisa: A bol z rádu, ktorý sa nesmel ženiť. Viac paralel už asi nenájdem.

Takže Jonův otec byl z Noční hlídky? No beztak tam vždycky nějaký Stark oxidoval :-))
    myslím, si že je to zámerne zvedenie fanúšikov zo stopy. neverím, že by grrm povedal hercovi takú dôležitú info a už vôbec neverím, že by si herec dovolil dávať nejaké stopy a indície. to je výsostne GRRM právo a myslím, že sa na to teší.
    možno je to celé plán, aby trochu utíchli R+L teórie.
    Zvlaštní, jak si to každej vykládá jinak, mně to naopak docela utvrdilo v R+L teorii (pravda, ten incest do toho moc nezapadá :D)...
    A mad man sees what he sees. :)
    upraveno 6. června 2012
    Taky si myslím, že AA kecal, ledaže by to z GRRM vymlátil :)
    Krisa napsal(a):

Taky si myslím, že AA kecal, ledaže by to z GRRM vymlátil :)

Teď jsi mě na něco přivedla... Alfie Allen je Azor Ahai! :D
    upraveno 6. června 2012
    sveva: Taky jsem na to koukala, když jsem to psala :D:D:D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 6. června 2012
    Tak trochu mě napadlo, jestli otcem není šílený král? To neni až tak nemožný ne?
    flanker.27: Taky mi to blesklo hlavou, u Martina je to možný všechno, i když zrovna tohle by bylo fakt překombinovaný. Navíc v pěti knížkách zrovna k tomuhle není žádný vodítko. Takže si budu dál myslet, že Alfie prostě kecá ;)
    Tuší někdo, proč Lyanna po Harrenově zůstala v Králově přístavišti (odkud ji potom Rhaegar unesl) a neodjela zpátky na Zimohrad? ;-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 6. června 2012
    A unesl ji tamodtud? Nebylo to nějaký přepadení poc estě? Jen mě tak napadá. Varys chystal jakejsi komplot ke svržená Aeryse a nastolení Rhaegara. Co když únos Lyanny byl takovej protikomplot, jak zdiskreditovat syna a zbavit se ho?
    Jak tak studuji události 15 let před dějem Písně, přicházím na to, že Martin logistické problémy (jak se kam někdo dostal a proč) vůbec neřešil. A pište pak fan fiction. :-)
    No autor holt před 21 lety netušil, že to bude někdo číst a dumat nad tím a tak tam nafrtal zmínky o kde čem bez ladu a skladu a širšího ukotvení a teď mu tam ty události plápolají ve větru :-))
    upraveno 6. června 2012
    A nenapadlo vás, že koně/havrani/lidi jsou v Západozemí jednoduše rychlejší než tady u nás? :)))
    Benjen Lyanna ?
    ser heavy: a on jí unesl z Králova přístaviště? Já měla vždycky za to, že po turnaji zůstala v Harrenově..

Ten Aerys mě taky napadl, ale... tomu prostě nechci věřit. :D Pokud jde o to, že Jon se dozví, že jeho otcem je nějakej "padouch", tak proč ne ten Rhaegar? Starčata přece věří, že Lyannu unesl a znásilnil, a jejich otec bojoval proti Targaryenům ve válce...
    zaujímavé.... benjen... to je dobrá stopa, zaujímavo to znie... starkovia majú nakoniec bližšie k Lannisterom a Targaryenom ako si myslíme :)
    upraveno 6. června 2012
    A proto šoupli Benjena na Zeď. Je to jasný :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.