Jon Sníh
Teorie o původu Jona Sněha. Kdo byli jeho rodiče? Je to bastard, který dosáhl vrcholu, nebo mu v žilách koluje královská krev a může tak vystoupat ještě výš? Je jednou z tří dračích hlav, které spasí Západozemí?
GRRM v rozhovorech prozradil, že o původu Jona se dozvíme více v posledních třech dílech ságy. Je tedy pravděpodobné, že jeho původ bude hrát v příběhu svou roli.
Víme, že Jon se narodil osm až devět měsíců před Daenerys a ta se...
Číst celý článek zde
GRRM v rozhovorech prozradil, že o původu Jona se dozvíme více v posledních třech dílech ságy. Je tedy pravděpodobné, že jeho původ bude hrát v příběhu svou roli.
Víme, že Jon se narodil osm až devět měsíců před Daenerys a ta se...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Já mám svojí vlastní šílenou teorii, a sice že to Nedovi prozradil Reggie před bitvou na Trojzubci. :D
Safra, co by vlastně Robert během povstání bez Neda dělal? :o))
Pardon, někdy mám tendenci přejímat přezdívky westeros.org-fóra :D
Vážně nikdo nepodporuje mou teorii, že Jon je dítě Brandona a nějaké lady, s níž uzavřel tajný sńatek, tedy legitimní dědic Zimohradu a Ned ho prohlásil za svého bastarda proto, že už se Zimohradu a Severu nechtěl vzdát a chtěl ho pro sebe, Cat a Robba a Ned je tedy největším záporákem Písně? :-))) Představte si tu ironii "já blb se tady kvůli cti vzdávám Zimohradu a dělám trubku na Zdi, aby na mě byl můj otec hrdý a přitom tohle..."
A teď vážně, taky věřím teorii R+L = J
Nedovy e-maily
Lyanniny e-maily
a Brandonovy e-maily, kde Ašara žádá, aby jí Brandon zavolal.
A Ašařiny e-maily s další spoustou náznaků...
I když podle nich je Jon R+L... :)
Ale to by ned neudělal (grrm by fanoušci rozsápali), doopravdy věřím, že je jon L+R.