Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
14142444647581

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 6. června 2012
    Nevada se pořád ještě nedostala za kapitoly, které už četla v prosinci :o))

gratulace ke zkoušce :)
  • upraveno 6. června 2012
    Díky :-)
    Amaroun napsal(a):

To je hrůza jak má člověk to zkouškový a všude 230 příspěvků, 87 příspěvků ... 330 :D Už to ani nestíhám jenom se zeptám vyjadřovali se už čeští čtenáři Nevada, Chmur, Montezuma k tanci?

To mi hovor, ja snáď ani nezoštátnicujem kvôli tomuto fóru. :)
    Za to může Alek!!!:-)
  • upraveno 10. června 2012
    Kniha ve třech obrázcích
    Docela zajímavý nápad, zkoušel jsem hádat, a přiznávám, že ne moc úspěšně, ale líbí se mi to.
    Zajímalo by mě jak by si autorka poradila s Písní. :-D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 10. června 2012
    Barristan: ,,Idem slúžiť pravému kráľovi"
    Kraster: ,,Iba Azor Ahai nás zachráni"
    Hodor: ,,Hodor?!"
    :)
    Hodor ?
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 10. června 2012
    sederik napsal(a):

Kniha ve třech obrázcích
    Docela zajímavý nápad, zkoušel jsem hádat, a přiznávám, že ne moc úspěšně, ale líbí se mi to.
    Zajímalo by mě jak by si autorka poradila s Písní. :-D

Proč má Sherlock v puse kladivo? :)
    dymka, zabijak kuraku? :)
  • upraveno 11. června 2012
    Chmur napsal(a):

Co mi je po vás, já mám v pátek státnici a ted jsem ztratil drahocenný čas na vašich 250 příspěvcích o filmech. Já to tady snad zavřu! To bude ta správná podpora vzdělanostní společnosti :-)
    upraveno 11. června 2012
    Alek napsal(a):

Chmur napsal(a):

Co mi je po vás, já mám v pátek státnici a ted jsem ztratil drahocenný čas na vašich 250 příspěvcích o filmech. Já to tady snad zavřu! To bude ta správná podpora vzdělanostní společnosti :-)
    To bys mi snad neudĕlal - to bych se taky musela začĺt učit! :)
  • upraveno 12. června 2012
    Mapa Světa

Tohle jsem konečně našel a spojil si části map dohromady, aspoň vím jak co na sebe navazuje a kde to asi leží. Tak pro dobrotu to budu sdílet :)
    ten juh- juh sú čo za krajiny?
    Ten jih je známej, jsou tam nějaké Baziliščí ostrovy, snad Bayasabad...? Na týhle mapě to teda dokreslili o hodně dál než jinde, šli i víc na východ - to nevim jestli je teda potvrzený. No uvidíme v té encyklopedii co má letos vyjít.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 12. června 2012
    Mám pocit, že s každou další mapou snažící se vyobrazit celý svět je Ibben čím dál víc na východ.
    Nefritové moře je vnitrozemské? Nakonec proč ne. A ty ostrovy na jihozápadě jsou Letní ostrovy. (hodně scvrklá Afrika)
    Sem, lidi, sem. Nezatěžujme Mel a Standu otázkami o evoluci.
    Arutho - ještě tady ňuchat prasečinky ? I ty zvrhlíku :-D
    Tak jako ideální by bylo vůbec, ale když už... :)
    upraveno 12. června 2012
    prase z lesa -> Z str. 44 na str. 125 za 5 minút.. to je výkon...
    upraveno 12. června 2012
    prasezlesa napsal(a):

esed: No, tvůj argument je, že ty studie nikdo neopravuje, protože ty tam vidíš nepravdy .. Nemyslím si, že jsi kompetentní k posuzování vědeckých studií :-)

Já taky uměl číst už před školou, ale to samo o sobě vůbec nic neznamená a s inteligencí to moc nesouvisí, ty magore, může tam hrát roli třeba "tlačili mě do toho rodiče, když jsem nepřečetl "máma mele maso", šel jsem spát bez večeře"" :-)

A je to vonku! Tak ona je to trauma z detstva.. mali by sme ho skôr ľutovať...
    Připomíná mi to vnitřní moře moře černé a Bospor. Valyrie trošku připomíná řecko ale to co je nad ní je zas turecko a to vedle ní by mohl být balkán. Západozemí se hodně tlačí k Anglii.
    Trochu mimo, ale pokaždý, když čtu kapitolu z Braavosu, mám pocit, jako bych byla v Amsterdamu. :D
    Krisa napsal(a):

Alek napsal(a):

Chmur napsal(a):

To bys mi snad neudĕlal - to bych se taky musela začĺt učit! :)
    Hlasuji toto je kvalitní příspěvek! :-D
  • upraveno 13. června 2012
    http://www.reflex.cz/clanek/nazory/46637/oficialne-jsme-dojizdeci-zbytku-z-evropy.html No sice moc reflex nemusím, ale tohle je docela pravdivé čtení...
    upraveno 22. června 2012
    Tak co? Máte rádi Nigela Farage?
    Je to takový rázný chlapík.
    Kdyby se teď hlasovalo o udržení v EU, byly by jste pro nebo proti?
    upraveno 22. června 2012
    Montezuma3: Nevím, jsem totiž líná si číst dokumenty týkající se EU, tudíž nejsem kvalifikovaná o tom rozhodovat :)))
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 22. června 2012
    Jo, znám ho. V NĚKTEREJCH věcech s ním souhlasim.

BýtEU nebýtEU. Nechal bych to co mělo smysl, tj. některý komodity by se mohly obchodovat bez cla, bezvízovej styk pro turisty, spolupráci v technologickym výzkumu apod. Zbytek odkopat dokud to jde.
    upraveno 22. června 2012
    Snažím sa nainštalovať si Visual Basic 2010 Express, ale furt to padá, keď sa snažím nainštalovať samotný program (.NET Framework 4 a podobné blboviny idú normálne, len ten program nejde nainštalovať)... :( Píše to toto:

foto...
    upraveno 22. června 2012
  • upraveno 22. června 2012
    Gepeto: prase? :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.