Poznámky k webu
Diskuze pro technické záležitosti kolem webu. Zahrnuje:
- informace o nových funkcích
- rady v případě potíží
- hlášení bugů
- příjem přání
- toleruji i lichotky :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Je pravda, že já si sem nechodím pro fakta, ale přečíst si příspěvky těchto uživatelů(a nebudu to řadit abecedně, prostě jen tak) Heavy_head, flanker, Ugla, Gepeto, Krisa, MIss Utahraptor, Ben Nevis, Hildegarda, brbr, Tyna - jejich příspěvky mi přijdou nejzajímavější, ale přečtu si s chutí i ostatní, kteří píšou jako Montezuma, Amaroun, Paul, Arianus, Everret.... a to včetně Chmura(teď se diví) protože jeho názory jsou pro mne zajímavé :-) Chybí mi tu Léto - jeho příspěvky byly obsažné a zajímavé a hlavně vtipné! A kde je doparoma Olorin? Poslední zpráva od něj byl odkaz na ebook Tance s draky....a teď tu není :(
Vsadím se, že jsem spoustu z Vás nechtěně opomněla, prostě vy, co píšete :-)
na druhú stranu tiež beriem Icefire svet AJ ako dobrú platformu na stretávanie sa s rôznymi ľuďmi a názormi na rôzne veci a popravde ma fascinuje rozhľad mnohých ľudí, ktorí sa vedia vyjadriť k množstvu rôznych vecí. nerád by som o to prišiel, ale rád by som to hľadal/nachádzal tam kde mi to nebude "zavadzať", ale naopak kde to budem vyhľadávať.
pri tom chate by bolo fajn, keby fungoval tak nejak otvorene, ako voľná diskusia o čomkoľvek, viditeľná všetkým, ktorí tam vstúpia....
či?
Napadlo mne, že by to možná šlo udělat formou čatboxu jako sloupku vedle topiku...jen nevím, jestli to dělat jako jeden společný pro všechno - což je právě mimo topiky a tak není vidět na co člověk reaguje...a nebo jestli je reálné udělat různé čatboxy zvlášť ? nebo jako paralelní diskuzní sloupek? opravdu nevím :(
-----------------------------------------
Je tu naozaj veľa ľudí, s ktorými sa dá dať do dobrej reči, často sa tu človek veľa nasmeje, prakticky ich Jarla vymenovala skoro všetkých (aj sarvena), ktorých tu vídam najšastejšie a neustále sem chodia aj noví, ktorí tiež vyzerajú tak, že by s nimi mohla byť rozumná reč...
Taký chatbox by bol dobrý na "čajovú" komunikáciu akurát keď je niekto ONLINE, len tak si pokecať, zasmiať sa, zdieľať nejaké zážitky.. :) Ale skôr ako nejaký box na hlavnej stránke nad novinkami..
"Pět rohlíků deset vajec
cigarety dvakrát Rajec...
...pak pár věcí které neznám
- pane Schindler spad' vám seznam"
(kastel)
Ovšem tak či onak budeme požadovat fotodokumentaci, že bylo tak činěno :-D
:-)
Nerad bych kazil představy a sny realitou :-)
Amanita: tak to se odpouští. gratulace ;-)
head: čéče, to je už dávno a hlavně já si nejsem schopnej svoje sny vybavit do podrobností. Ale byl tam i Léto ve své zablešené podobě. Myslím, že to bylo v dobách, kdy jsme strážili Zeď víceméně ve třech, kdežto já vždy odpadnul jako první. Tak jsem na vás na hlídce myslel :-)