Poznámky k webu

upraveno 24. března 2011 v Webové záležitosti
Diskuze pro technické záležitosti kolem webu. Zahrnuje:

• informace o nových funkcích

• rady v případě potíží

• hlášení bugů

• příjem přání

• toleruji i lichotky :-)

18911131419

Komentáře

• upraveno 11. května 2012
    Aleku - nezbývá než nahodit anketku, kde bude čestné prvenství přiděleno Tobě kontzumačně a skutečná anketka proběhne o hezké druhé místo :-D

Je pravda, že já si sem nechodím pro fakta, ale přečíst si příspěvky těchto uživatelů(a nebudu to řadit abecedně, prostě jen tak) Heavy_head, flanker, Ugla, Gepeto, Krisa, MIss Utahraptor, Ben Nevis, Hildegarda, brbr, Tyna - jejich příspěvky mi přijdou nejzajímavější, ale přečtu si s chutí i ostatní, kteří píšou jako Montezuma, Amaroun, Paul, Arianus, Everret.... a to včetně Chmura(teď se diví) protože jeho názory jsou pro mne zajímavé :-) Chybí mi tu Léto - jeho příspěvky byly obsažné a zajímavé a hlavně vtipné! A kde je doparoma Olorin? Poslední zpráva od něj byl odkaz na ebook Tance s draky....a teď tu není :(

Vsadím se, že jsem spoustu z Vás nechtěně opomněla, prostě vy, co píšete :-)
    Odeslalo mi to 2x :(
    nielen preto, že ma Jarla nespomenula :p by som bol veľmi rád, keby sa to trochu rozdelilo. chápem, že tie topicy mutujú a posúvajú sa, ale predsa len občas je to fakt haluz - najmä pri konkrétnych témach.
    na druhú stranu tiež beriem Icefire svet AJ ako dobrú platformu na stretávanie sa s rôznymi ľuďmi a názormi na rôzne veci a popravde ma fascinuje rozhľad mnohých ľudí, ktorí sa vedia vyjadriť k množstvu rôznych vecí. nerád by som o to prišiel, ale rád by som to hľadal/nachádzal tam kde mi to nebude "zavadzať", ale naopak kde to budem vyhľadávať.

pri tom chate by bolo fajn, keby fungoval tak nejak otvorene, ako voľná diskusia o čomkoľvek, viditeľná všetkým, ktorí tam vstúpia....

či?
    sarven - těžko tě jmenovat, když ty se právě vůbec nezapojuješ :-) Ano napíšeš, že se ti líbí nová obálka nebo jsi našel chybu tam a tam, ale na sociální interakci a poznání člověka je to málo :-) a přitom rozhovor s tebou by mohl být přínosný a zábavný...jen to nikdy nezjistím :-)

Napadlo mne, že by to možná šlo udělat formou čatboxu jako sloupku vedle topiku...jen nevím, jestli to dělat jako jeden společný pro všechno - což je právě mimo topiky a tak není vidět na co člověk reaguje...a nebo jestli je reálné udělat různé čatboxy zvlášť ? nebo jako paralelní diskuzní sloupek? opravdu nevím :(
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 11. května 2012
    Jarla napsal(a):

Aleku - nezbývá než nahodit anketku, kde bude čestné prvenství přiděleno Tobě kontzumačně a skutečná anketka proběhne o hezké druhé místo :-D

Je pravda, že já si sem nechodím pro fakta, ale přečíst si příspěvky těchto uživatelů(a nebudu to řadit abecedně, prostě jen tak) Heavy_head, flanker, Ugla, Gepeto, Krisa, MIss Utahraptor, Ben Nevis, Hildegarda, brbr, Tyna - jejich příspěvky mi přijdou nejzajímavější, ale přečtu si s chutí i ostatní, kteří píšou jako Montezuma, Amaroun, Paul, Arianus, Everret.... a to včetně Chmura(teď se diví) protože jeho názory jsou pro mne zajímavé :-) Chybí mi tu Léto - jeho příspěvky byly obsažné a zajímavé a hlavně vtipné! A kde je doparoma Olorin? Poslední zpráva od něj byl odkaz na ebook Tance s draky....a teď tu není :(

Vsadím se, že jsem spoustu z Vás nechtěně opomněla, prostě vy, co píšete :-)

Som na tvojom zozname - neviem, či mám byť na seba hrdý alebo sa začať báť o svoj život :D každopádne vďaka

-----------------------------------------
    Je tu naozaj veľa ľudí, s ktorými sa dá dať do dobrej reči, často sa tu človek veľa nasmeje, prakticky ich Jarla vymenovala skoro všetkých (aj sarvena), ktorých tu vídam najšastejšie a neustále sem chodia aj noví, ktorí tiež vyzerajú tak, že by s nimi mohla byť rozumná reč...

Taký chatbox by bol dobrý na "čajovú" komunikáciu akurát keď je niekto ONLINE, len tak si pokecať, zasmiať sa, zdieľať nejaké zážitky.. :) Ale skôr ako nejaký box na hlavnej stránke nad novinkami..
    upraveno 11. května 2012
    :D SPAMerov? áno, to mi hovoria bývalí spolužiaci - máme takú stránku súkromnú na FB "IX.D" ako pre našu bývalú triedu zo základky a furt tam píšem len ja.. sú absolútne pasívni .D Ešte dvaja spolužiaci niečo odpíšu, ale to väčšinou len na nejaký ten vtípek o GoT :D
    (Gepeto - on je to spíš seznam spamerů, což :-) tak aby to nebyl spíše "Šindlerův" seznam :-p )

"Pět rohlíků deset vajec
    cigarety dvakrát Rajec...
    ...pak pár věcí které neznám
    - pane Schindler spad' vám seznam"
    (kastel)
    Jarla napsal(a):

sarven - těžko tě jmenovat, když ty se právě vůbec nezapojuješ :-) Ano napíšeš, že se ti líbí nová obálka nebo jsi našel chybu tam a tam, ale na sociální interakci a poznání člověka je to málo :-)

ani len tu chybu som veru nenašiel, na to čítam príliš hltavo a "emotívne" :)
    upraveno 12. května 2012
    Jarla napsal(a):

(Gepeto - on je to spíš seznam spamerů, což :-) tak aby to nebyl spíše "Šindlerův" seznam :-p )

"Pět rohlíků deset vajec
    cigarety dvakrát Rajec...
    ...pak pár věcí které neznám
    - pane Schindler spad' vám seznam"
    (kastel)

:D :D pak pár věcí, ktoré neznám... To je dobré
  • upraveno 5. června 2012
    Menší technický dotaz. Ve Firefoxu mám na záložce na ikoně stránky takový malý černý obdélník. Je to chyba, nebo je to tam schválně?
    error
  • upraveno 5. června 2012
    Záměr to rozhodně není :-)
  • upraveno 6. června 2012
    Omlouvám se za to včerejší remcání, očividně je chyba u mě, dneska mi to dělá i na jiných záložkách. :-/
    v poho, já to nijak neřešil. Ale samozřejmě vaše poznámky jinak beru nesmírně vážně! ;-)
    KRYTON: My tomu věříme.
    OSTATNÍ: (S nulovým nadšením) Věříme.
    KRYTON: (Skandovaně) My - tomu - věříme!!!
    OSTATNÍ: (Rozmrzele) Věříme.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 6. června 2012
    Je nad slunce jasné, že toto ujištění je k ničemu. :)
    A sborově: In Alek we trust.
    Leda by sis tu stoupl v prostěradle se ságou v jedné a HBO mečem v druhé :-p
    nemám po ruce prostěradlo, lze bez něj? :-D
    No jestli chceš pózovat "na ostro" - my Ti nemůžeme bránit :-))
    Ovšem tak či onak budeme požadovat fotodokumentaci, že bylo tak činěno :-D
    Foto, foto!
    (zatímco heavymu se zdává o nejmenované uživatelce fóra, tak Amanitě se zjevně zdává o Alekovi :-)) )

:-)
    Mně se kdysi zdálo o headovi, tak se nám to pěkně cyklí... :-)

Nerad bych kazil představy a sny realitou :-)
    A co se ti o mně zdálo? :-)
    Jednou se mi zdálo o psovi, ale to neznamená, že s ním chci spát.
    :-D :-D :-D
    Som v eufórii z úspešnej skúšky, tak mám dnes nejakú rozmarnú náladu. Ospravedlňujem sa lordovi veliteľovi za trúfalosť. :D
    Troufale si budeme představovat před spaním nahulatého Aleka se ságou a umělohmotným mečem....:-)
    pche, prej umělohmotnej!

Amanita: tak to se odpouští. gratulace ;-)

head: čéče, to je už dávno a hlavně já si nejsem schopnej svoje sny vybavit do podrobností. Ale byl tam i Léto ve své zablešené podobě. Myslím, že to bylo v dobách, kdy jsme strážili Zeď víceméně ve třech, kdežto já vždy odpadnul jako první. Tak jsem na vás na hlídce myslel :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 17. června 2012
    Aleku, Ty jsi nastavil zobrazování většího množství diskuzí na stránce (vpravo nahoře), že? Nechci vypadat nevděčně, ale nešlo by to dát třeba jako volitelnou funkci, prosím? Nebo to o něco zase zmenšit? Na notebooku to mám totiž moc roztáhlé a musím tudíž rolovat dolů, abych se dostala ke stránkování.
  • upraveno 17. června 2012
    jj, nastavil - očekávám množství diskuzí k jednotlivým povídkám a hlavně to stránkování pořád nefachá, tak jsem to chtěl trochu prodloužit, když tam ten prostor je. Tak ted je tam nějaký kompromis...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.