Poznámky k webu
Diskuze pro technické záležitosti kolem webu. Zahrnuje:
- informace o nových funkcích
- rady v případě potíží
- hlášení bugů
- příjem přání
- toleruji i lichotky :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ale obávám se, že rozdělení fóra Ti v přehlednosti a s OT stejně nepomůže.
Co se týče bodu dvě... Nevím jak ostatní, ale mě to vždycky po kliknutí na dané vlákno (kde je třeba 5 nových příspěvků) hodí na ten poslední, a musím si nahoru vyšplhat "ručně". Buď něco dělám špatně, nebo je tu někde mně skrytá funkce. :-) Takže pro mě by to žádná změna nebyla.
Jinak bych se taky přimlouval spíš k změně jak navrhuje Khadgar, nicméně i současná podoba mi vcelku vyhovuje.
A neřešit tady to budeš jen do vydání Vichrů, nebo pak tady budou mít neagličtináři prostě smůlu?
(A tak jako tak Ti to nijak nevyřeší kvanta OT a zapráskané diskuze.)
spoilery: jj, tam to budeme řešit dál, ale bude to aspoň striktně oddělený a daný, bez diskuzí okolo :-)
Myslím, že se tím zdejším diskuzím trochu uleví, ale samozřejmě to nevyřeší, proto uvažuji o té větší změně s dalšími funkcemi pro lepší filtrování sledovaných diskuzí. Pokud máte nápad, sem s ním, třeba mi něco uniká...
Stejně evoluční by měla být ta budoucí změna. A ted, na sklonku neděle, mám konečně pocit, že jsem našel vhodné řešení - budu to ještě hodně testovat a promýšlet - zájemci mohou zkoumat Vanilku se mnou. Umí to běhat s Wordpressem, což je systém, na kterej bych právě rád přešel - Drupal mám rád, ale musím nějak vyřešit to, že vám některým celý web zamrzá, hostingy ho moc nedávají, a taky bych rád nějaký přátelštější systém ke tvorbě obsahu - aby se na tom mohlo bez problému podílet třeba víc lidí - to je další změna oproti starým časům, našli se lidi, kteří mají chut obsah spoluvytvářet.
Diskusné fórum became legend and legend became myth… and those things which should not have been forgotten… were lost…
niekto musí byť nový Sam, čo nájde staré vedomosti.
Maybe there's a Alek above,
and all I ever learnt from this pages,
was how great saga really iiiiiiiisssssss....
It's not a end what hear here..
It's just new pages and new styla,
it's a web and it's changeable...
Halelúúújáááá
Pak došlo k nabídce, které jsem neodolal. Server http://www.d20.cz/, na kterém jsem trochu spolupracoval nabídl, že nám vytvoří vlastní prostor. Tehdy to bylo super, žádné starosti s technikáliemi, s hostingem, s doménou... a tak vznikl http://icefire.d20.cz/
No a pak jsem dostal chut se postavit úplně na vlastní nohy a vypláznout i nějaký prašule za hosting, doménu... taky jsem začal cítit, že spamovat d20.cz (určenou pro RPG hráče) věcmi kolem blížícího se seriálu by nebylo ono.
And the Icefire web has a will of its own...
Co se týče spamů, v tomto typu fora asi nepůjde nic vymyslet. Lepší je asi takový ten rozšířenější typ fora, kde má každé téma svůj topic. Třeba Living má články i forum.
Aleku, nemáš nějaké příklady webů, co používají ten SW, co chceš použít?
Od počátku, kdykolik dám vložit obrázek, tak se mi objeví lišta editovat/vložit obrázek a pod ní se mi rozvine jen první třetina rámečku - to jsem akceptovala, protože tam vycházelo tlačítko, ale teď se mi po lištou naopak rozvine poslední polovina a tam jaksi tlačítko není.
Dělá to ještě někomu ? Je to tou včerejší aktualizací fajrfoxu? Co dělám blbě ?
Skús to okno popresúvať.