Poznámky k webu

upraveno 24. března 2011 v Webové záležitosti
Diskuze pro technické záležitosti kolem webu. Zahrnuje:

• informace o nových funkcích

• rady v případě potíží

• hlášení bugů

• příjem přání

• toleruji i lichotky :-)

11314151719

Komentáře

• paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 11. srpna 2012
    Já to překládám jako "Zeptat se", bohužel není kontext, takže se to bude případně řešit až při zkužebním nasazení.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 11. srpna 2012
    V pohode... Ešte som sa chcel spýtať, ako to berie preklady... Teda akonáhle to niekto preloží a uloží, niekam sa to presunie ako preložené a už s tým nebude možné nič robiť (iba neskôr okontrolovať) alebo to tam zostane a môže to upraviť niekto ďalší? Ja len aby som náhodou neupravil to, čo už tam niekto preložil (aby som niekomu neničil prácu). Inak som preložil pár fráz. Snáď som nič nepokazil :/
    upraveno 11. srpna 2012
    Můžeš překlad později klidně upravit, klidně uprav i můj překlad pokud najdeš nějakou lepší formulaci nebo chybu (navrchu stránky můžeš zaškrtnout, co chceš zobrazit, jestli jen přeložené, nebo i nepřeložené ...). Asi se s tím budeš trošku víc prát, protože nejsi čech, kdyžtak to po tobě můžu upravit (pokud si všimnu nějaké chyby, stejně si to ještě budu procházet)...
    upraveno 11. srpna 2012
    Aha, tam sa to dá zaškrtnúť, díky :) Jasné, ak chceš pokojne si to moje kukni, môžem tam mať chyby, pretože niekedy som si nebol istý.. Napr. Musíš souhlasit s podmínkami alebo podmínkama? :D Ja som dal podmínkami...
    upraveno 11. srpna 2012
    Tak jsem si nainstaloval tu Vanillu na locale, abych měl aspoň přibližný přehled jak to vypadá :)
  • upraveno 11. srpna 2012
    Bude to opravdu asi otázka, protože Vanilla má v sobě modul, který je založen na principu Q&A.

Myslím, že tam je možnost připisovat návrhy překladů, takže jich tam klidně dejte víc a pak to rozseknem.

Instalaci na lokál jsem zatim nezkoušel, ale je tam nějaký zaškrtávátko v administraci, který by to mělo umožnit plně rozchodit. Přece jen ten balík má ještě malé mouchy, včera se mi podařilo kliknutím na tlačítko smazat u jednoho pluginu smazat kompletně celou složku pluginů :-) A taky jsem docela bojoval s rozchozením možnosti přispívat anonymně, ale zadařilo se snad.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 17. srpna 2012
    Na změnu se těšim, snad i najdu starší témata co hledám a citace (quote) budou přehlednější (gepeto grrrrrrrr)
    upraveno 17. srpna 2012
    Thorar napsal(a):

Na změnu se těšim, snad i najdu starší témata co hledám a citace (quote) budou přehlednější (gepeto grrrrrrrr)

čože? Prečo na mňa vrčíš?
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 17. srpna 2012
    Jsi mistr v quotování, číst tvé příspěvky je někdy makačka :-)
    upraveno 17. srpna 2012
    Thorar napsal(a):

Jsi mistr v quotování, číst tvé příspěvky je někdy makačka :-)

Nu, keby Alek privolil a bolo by tu červené pozadie, aj by som to mohol nazývať Červeným kobercom :D Keď ja mám nutkanie na všetko reagovať aj keď si to nikto nevšíma a to vytvára tie dlhosiahle príspevky.. Prídem ku kompu a zo včerajška sa v niektorých témach objaví aj vyše 100 nových komentov (raz dokonca mám pocit aj k 200)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 17. srpna 2012
    Gepeto: Ale tak je nemusíš celé "kopírovat". Ono se to v této podobě fakt nedá číst...
  • upraveno 17. srpna 2012
    A taky je dobrý si uvědomit - btw to bych mohl mít na erbu - „není třeba na vše reagovat“ :-D Akorát poslední dobou to palikuju až moc často - častokrát napíšu příspěvek, a pekelně dlouhej, a pak to smažu :-)
    Ale jen ať si každý reaguje tak, jak chce. Že, lorde Illare? :-)
    upraveno 17. srpna 2012
    :D Presne.. Sloboda prejavu :D
    Demokrácia. :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 17. srpna 2012
    Pfff...
    jasný, demogracije, ta hlavně :-)
    Njn ale u nás zatím běží akorát tak demo verze.
    Nechejme Gepetovi jeho citace, jeho Hodora a jeho humor! :-)
    Tak to mi dneska neřikej. Celý den jsem strávil online reportáží z Moskvy. A když jsem to k večeru zabalil, tak jsem byl schopnej si jen sednout, čumět do přírody a říkat si, v jak krásný zemi to žiju :-)))
    upraveno 17. srpna 2012
    Nu a my máme Ficokraciu :D
    Teda, nikoho neurážam, len to tak dobre znie :)
    heavy_head napsal(a):

samozřejmě, já ani nevím, že dělá něco špatně, ničho jsem si nevšim (ale tuším že to bude mít co dočinění s tou asi tisícovkou nepřečtených příspěvků :-) a jestli je někde chyba, tak je to v systému citací, který je nedokonalý.
    Rusko vždycky bylo (a asi i navždy bude) "speciální" země...:-)

Nu a my máme Ficokraciu :D
    Teda, nikoho neurážam, len to tak dobre znie :)

A předtím Dzurindoland? :-)
    Alek napsal(a):

Tak to mi dneska neřikej. Celý den jsem strávil online reportáží z Moskvy. A když jsem to k večeru zabalil, tak jsem byl schopnej si jen sednout, čumět do přírody a říkat si, v jak krásný zemi to žiju :-)))

A proč ti neudělají taky obrázek jako té Nadi? :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 17. srpna 2012
    heavy_head napsal(a):

Jen to NE (v případě Hodora)!
    Zatím jsem ho nechtěl, bych tam musel víc psát a na to su líné :-)
    Alek napsal(a):

Jo, já vím, už mi taky na FB vyrostly nějaký petice... soudruh premiéroprezident si chce asi pěstovat kult osobnosti pro jedenadvacáté století. Vsadím se že tam pořád mizí novináři za protivládní články. Jsme tu proti nim vrchol tolerance.
    Ale nás by to pobavilo! :-)
    heavy_head napsal(a):

Ale nás by to pobavilo! :-)

To je druhá věc, že se bojím, co by z toho vylezlo :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.