Poznámky k webu

upraveno 24. března 2011 v Webové záležitosti
Diskuze pro technické záležitosti kolem webu. Zahrnuje:

• informace o nových funkcích

• rady v případě potíží

• hlášení bugů

• příjem přání

• toleruji i lichotky :-)

11314151618

Komentáře

• upraveno 17. srpna 2012
    Horší než tvůj avatar to být přece nemůže. :-))
    Co máš proti Prachoprsťákovi, klekači? :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 17. srpna 2012
    Alek napsal(a):

jasný, demogracije, ta hlavně :-)

To mi připomnělo otce, který na stavbě svým podřízeným udal jasné pravidlo: "Já jsem pro demokracii, ale jen když budete dělat co vám říkám."
    Na stavbě to jinak ani nejde, ale já prvně čet na svatbě a to jsem si říkal, že muselo bejt veselý :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 17. srpna 2012
    :o))

(Ono je to tak v podstatě ve všech oborech. Demokracie neznamená dělat si co chci.)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 17. srpna 2012
    Alek napsal(a):

čože? to je prašnoprst z Atremetovej trilógie? :D
    upraveno 17. srpna 2012
    Alek napsal(a):

Na stavbě to jinak ani nejde, ale já prvně čet na svatbě a to jsem si říkal, že muselo bejt veselý :-)

Mnach díky, keby nepovieš, tak si to ani nevišmnem, tiež som čítal na svatbe .D

Alek napsal(a):

čože? to je prašnoprst z Atremetovej trilógie? :D
    Nevím odkud je, ale je to Dustfinger s nějaký knížy - snad z toho byl i film. Vybral jsem si ho asi před 6 lety, viz http://www.icefire.cz/avatar
    upraveno 17. srpna 2012
    Presne, Prašnoprst, v češtine Prašprst z trilógie Atrametový svet (Atramentové srdce, Atramentová krv, Atramentová smrť), ten film sa síce skončil úplne inak než v knihe takže ďalšie dva už asi nebudú (režisér to úplne doslova zabil ako sa hovorí a už to nejde rozviesť ako v knihách). Zaujímavá trilógia o úcte k Predčítačskému umeniu :)
    chystám se na to už asi těch 6 let :-)
    upraveno 17. srpna 2012
    :D :D Nu, knihy odporúčam, film trocha menej, ale furt bol v pohode... Mortimera tam hrá dokonca ten z Múmie, neviem ako sa volá...
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 17. srpna 2012

Nu, keby Alek privolil a bolo by tu červené pozadie, aj by som to mohol nazývať Červeným kobercom :D Keď ja mám nutkanie na všetko reagovať aj keď si to nikto nevšíma a to vytvára tie dlhosiahle príspevky.. Prídem ku kompu a zo včerajška sa v niektorých témach objaví aj vyše 100 nových komentov (raz dokonca mám pocit aj k 200)

Mě ani nenapadlo komentovat množství, ale je šílený že cituješ všechno, celej ten dlouhej výpis a prokládáš to a cituješ i když reaguješ na příspěvek hned nad tebou a tenhle druh fora k citacim moc vlidny neni , zlatý rámečky odlišený barvou:-)

Jsme rád za fora, kde je zakázáno citovat příspěvek nad tebou a vkládat víc než jedno vlákno citace :-)

Zvláště když okopíruješ komplet text a přidáš k tomu jen smajlík :-D
    upraveno 17. srpna 2012
    :D Tak sa ponížene ospravedlňujem :D Budem sa snažiť redukovať počet citacií, na ktoré nemám plnohodnotný názor a nedal by som k nim len smajlík, poprípade redukovať veľkosť dlhých citácií a vyžuťi čo najmenší počet citácií na vlákno, prípadne radšej využiť viac správ :)
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 17. srpna 2012
    Alek napsal(a):

Tak to mi dneska neřikej. Celý den jsem strávil online reportáží z Moskvy. A když jsem to k večeru zabalil, tak jsem byl schopnej si jen sednout, čumět do přírody a říkat si, v jak krásný zemi to žiju :-)))

Ano, jsem šťastný že mohu žít v zemi kde člověka zavřou na 3 roky za písničku, jaký to obrovský rozdíl od zlého Ruska :-D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 17. srpna 2012
    Gepeto: Nikdo po tobě nechce, abys nekomentoval...jen nekopíruj celé citace, stačí napsat jméno a dvojtečku a můžeš vesele komentovat a nebude to měřit kilometr jako obvykle...
    Pak ale nebude jasné, co vlastně komentuje. :-)
    upraveno 17. srpna 2012
    heavy_head: opravdu to není takhle jasné? :)
    V Gepetově případě, kdy někoho cituje i víckrát v jednom příspěvku, ne. :-)
    No když člověk čte komplet všechny příspěvky, tak to jasné je. Lidi, kteří přeskakují v tom mají zmatek a často pak vznikají nedorozumění. To znám příliš dobře :(
    upraveno 17. srpna 2012
    Krisa napsal(a):

Gepeto: Nikdo po tobě nechce, abys nekomentoval...jen nekopíruj celé citace, stačí napsat jméno a dvojtečku a můžeš vesele komentovat a nebude to měřit kilometr jako obvykle...

Neboj sa, Krisi, ja rozumiem, tak činiti budem, je to praktickejšie, iba niekedy reagujem spomalene tak len chcem pripomenúť o čom bola debata. :)
    upraveno 17. srpna 2012
    Branislav 'Gepeto': Já to chápu, ale prostě se to nedá číst :D
    upraveno 17. srpna 2012
    Krisa napsal(a):

Branislav 'Gepeto': Já to chápu, ale prostě se to nedá číst :D

:D Nu, dobre, som poučený
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 18. srpna 2012
    Alek napsal(a):

Tak to mi dneska neřikej. Celý den jsem strávil online reportáží z Moskvy. A když jsem to k večeru zabalil, tak jsem byl schopnej si jen sednout, čumět do přírody a říkat si, v jak krásný zemi to žiju :-)))

Celej ten soud je pitomost, ale řekněme, že nejsem přesvědčen, že bychom byli v pozici komukoli kázat o spravedlnosti (a říkám to z pozice člověka, co se právem živí).

Nemlujvě o tom, že zatímco těch pár nezodpovědnejch holek má za sebou světový mínění, takovej vojín Manning za sebou nemá nikoho...
  • upraveno 18. srpna 2012
    Checht - já si jen vzpomenu na přimalovaná tykadla.....a jsme na tom stejně, co?!
    Tak tykadla bych viděl jinak, za to si mohl sám. Jako vrchol toho za co u nás může být člověk potrestaný vidím tohlevedoucí. Jak můžou odsoudit někoho že chránil tábor dětí v půl jedný ráno před opilcema, to mě hlava nebere
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 18. srpna 2012
    Oč víc si mohl sám za tykadla to mi hlava nebere (pokud v tom není to klasické orwellovské podvojné myšlení), naopak tahle akce mi byla docela sympatická. BTW ty jsem přesně myslel, i když tu taky byli jistí Ztohoven, kteří byli souzení za šíření poplašné zprávy - to je případ hodně podobnej Pussy Riot, někdo udělal něco u čeho si nedokázal představit následky. JInak vzhledem k mému postoji k církvi a náboženství mám k trdlování v chrámu jisté sympatie, leč každej, kdo do něčeho takovýho jde, si má ujasnit to základní - jsem ochoten pro takovou akci riskovat vězení? Musím si spočítat, jestli mi to za to stojí. A pouze pokud si odpovím ano, měl bych něco takovýho provést, ne si zařádit a čekat, že mi budou tleskat jak že jsem to hezky rozvratnej živel.
    A odsoudit někoho za tohle
    image
    Osobně mi to přijde jako velmi dobře vyvedené umělecké pojetí vystihující situaci a pomník de facto vylepšující.
    V žádném případě nevidím poškozený pomník. A za tohle se u nás fasuje vězení.
    Jenže tam nejde o populární a tendenční znevažování Putina, ale o znevažování skutečných nešvarů a proto je třeba to potírat a ještě lépe - štvát veřejné mínění proti jakémukoliv takovému projevu svobody názoru. Neboť toto je přece špatný názor....
    jetli to chcete dál rozvíjet, prosím jinde. Tenhle topic bych rád trochu udržel.
  • upraveno 29. srpna 2012
    chce to chatovacie okno asi, tie stovky prispevkov ktore pribudaju su trochu strasidelne... ci?
  • upraveno 29. srpna 2012
    Přidávám se k Sarvenovi.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.