Poznámky k webu

upraveno 24. března 2011 v Webové záležitosti
Diskuze pro technické záležitosti kolem webu. Zahrnuje:

• informace o nových funkcích

• rady v případě potíží

• hlášení bugů

• příjem přání

• toleruji i lichotky :-)

11315171819

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 19. července 2012
    Ani keď pridržíš ľavé tlačidlo myši na tej lište s nápisom Vložiť/Editovat? Tomje divné...
  • upraveno 19. července 2012
    No ono to zkrátka nejde...:-) nic nepohýbu....
    Udělala jsme dva print screeny a poslala je flankerovi, aby je sem hodil, protože já nemůžu. Ten první je, jak se mi to zobrazuje běžně. Udělala jsem snímek a myslela, že se to vrátilo "do normálu", jenže jakmile jsme obnovila stránku, tak se objevila nová beztlačítková verse.....
    Jasně, ještě to mohu dát takto - první verse
    http://ulozobrazek.cz/images/421print.jpg
    takto se mi to zobrazuje už rok....ale šlo to použít. Rozdíl je v tom, že se mi ten sloupek objevoval pod začátkem lišty a ne pod koncem - to je novum.
    http://ulozobrazek.cz/images/899scre.jpg
    a toto je současná verse, ve které obrázek neodešlu ani náhodou :(
    Prečo to máš oranžové? Nie je to nejaký modul do Firefoxu?
    Podľa shiftera napravo súdim, že máš nejaký modul... Skús ho nejako zakázať.. Ak to ide...
  • upraveno 19. července 2012
    Mám modul - používám vždycky nějaký zelenohnědý už deset let, prootže nenávidím modrobílou - bolí z toho oči. Oranžové pozadí je všeobecné nastavení pro celé widle, ze stejného důvodu. Písmo mám tmavohnědé. Černá na bílé se příšerně čte.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Za Jarlu pro ozřejmení problému:

obr1

obr2
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 21. července 2012
    Já prosím o nerušení zobrazování nepřečtených příspěvků - ráda si pročítám diskuse (teď zrovna mě čeká asi tak 1000 nepřečtených komentů po 2 týdnech nepřítomnosti) a když neuvidím, kolik mi toho kde uniklo, tak budu bezradná :)
  • upraveno 4. srpna 2012
    ostatný týždeň mi pri prvom príchode na IF stránky, totálne stuhne komp. asi na 5 sekúnd. (mozila aj chrome)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 5. srpna 2012
    Mám posledních pár týdnů podobný problém. Když mám v jednom z panelů otevřenou stránku s icefire, tak mi počítač na pár vteřin zamrzává opakovaně. Vyzkoušeno na dvou počítačích, prohlížeč v obou případech Mozilla (v. 13.0.1).
    upraveno 5. srpna 2012
    Mne to robí tiež, iba som to nejako neriešil, na chvíľu sekne... Ale len prvý raz :)
  • upraveno 5. srpna 2012
    hmm, no tohle hlásí někteří od počátku a i to je důvod, proč tedy bude během tohoto měsíce web překopán. Tak to pls ještě vydržte, než vyladím novou verzi.
  • upraveno 5. srpna 2012
    Mi se nic takového neděje (Chrome). Divná to věc :/
  • upraveno 5. srpna 2012
    U mě (Firefox) taky všechno OK.
    upraveno 5. srpna 2012
    Jo, já hlásím, že jsem za celou dobu fungování Icefire nikdy podobný problém neměl (firefox pravidelně aktualizovaný).
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 5. srpna 2012
    Já právě až donedávna taky ne. Je to otázka tak posledních cca tří týdnů.
  • upraveno 5. srpna 2012
    presne tak. z ničoho nič. robí to na mozile aj na chrome na dvoch rôznych pc.
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 5. srpna 2012
    Zrovna jsem to zkusil na pc s Windows7 a zamrzl celý tak na 5-10 sekund, přesně jak píše sarven. To je spíš problém např. nějakého appletu, když tím zamrzá celý pc. Na notebooku problém nemám. Každopádně se to vyřeší novou verzí...
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 5. srpna 2012
    Také se mi to stalo a to nejednou. Také mám (bohužel) vidle 7.
    upraveno 5. srpna 2012
    Sedem :D žeby? Flaker, nechceš byť veriaci? Možno tu máme zzrak od Otce alebo Matky :D
    upraveno 5. srpna 2012
    Gepeto: Jo, bylo by to od pánaboha pěkně hnusný doprávat někomu, kdo o něj nestojí co? :)
    upraveno 5. srpna 2012
    flanker.27 napsal(a):

Gepeto: Jo, bylo by to od pánaboha pěkně hnusný doprávat někomu, kdo o něj nestojí co? :)

Nie pánaboha, ale pánaotca alebo panímatku .P
    upraveno 5. srpna 2012
    Otce i matku už mám ty s počítačem neuměj :)
    upraveno 5. srpna 2012
    flanker.27 napsal(a):

Tak si zožeň nejakú tu pannu, cudzinca... Získať kováča a bojovníka už bude ťažšie :D
  • upraveno 5. srpna 2012
    paul-cz napsal(a):

Zrovna jsem to zkusil na pc s Windows7 a zamrzl celý tak na 5-10 sekund, přesně jak píše sarven. To je spíš problém např. nějakého appletu, když tím zamrzá celý pc. Na notebooku problém nemám. Každopádně se to vyřeší novou verzí...

No x týdnů jsem na střeva webu nasáhnul, takže to prostě muselo ono samo :-) K prohlížečům se raděj nebudu moc vyjadřovat, dneska bych na ně stejně svrhnul všechny nepravosti světa, páč mi ten debilní Chrome (v rámci vylepšení) připravil asi 2 hodiny nedělní práce ve stresu.
    upraveno 5. srpna 2012

flanker.27 napsal(a):

Tak si zožeň nejakú tu pannu, cudzinca... Získať kováča a bojovníka už bude ťažšie :D
    To bych radši staré bohy severu. I když jinak jsou moji favoriti dvojka Thor - Loki :)
    upraveno 5. srpna 2012
    Alek napsal(a):

No x týdnů jsem na střeva webu nasáhnul, takže to prostě muselo ono samo :-) K prohlížečům se raděj nebudu moc vyjadřovat, dneska bych na ně stejně svrhnul všechny nepravosti světa, páč mi ten debilní Chrome (v rámci vylepšení) připravil asi 2 hodiny nedělní práce ve stresu.

No Chrome mě poslední dobou začíná sr*t taky (pouze z uživatelskýho hlediska). Například často používám kombinaci pro vyhledávání na některých stránkách: ctrl+L -> napsat prvních pár písmen nějakého webu např. "csfd" -> TAB -> zadat např. jméno filmu -> ENTER. To je poslední dobou nějaké dodrbané. Taky se od Chromu 21 nezobrazují náhledy ikon v adresním řádku. I tak jsem za Chrome a za Google rád, protože kam posunuli webové technologie během těch 5ti let je úžasné. Microsoft jako vždy akorát zpomaluje vývoj. Taky už se těším až bude flash konečně nahrazen html5. Před cca 4 lety se odhadovalo, že html5 nebude připraven pro web asi do roku 2018, dnes se očekává rok 2014.
  • upraveno 5. srpna 2012
    www.blacknegative.com/
    upraveno 6. srpna 2012
    sarven napsal(a):

www.blacknegative.com/

Pěkná ukázka html5 :).
    Já dám naopak ukázku webu, který využívá jednu z featur css3, kdy se web sám přizpůsobuje velikosti okna (responsive design) -- monitoru, tabletu, mobilu. Lze si to vyzkoušet například zmenšením okna prohlížeče. smashingmagazine.com
  • upraveno 6. srpna 2012
    Mám XP (a Mozzilu) a problém se zamrzáním není. Ovšem zkusila jsem to na noťasu, kde jsou sedmy (nechci je - nelíbí se mi, ale osmy jsou ještě horší) a tam to skutečně zamrzá. Nevím jestli je souvislost - jen mne to napadlo zkusit, když tu lidi psali o sedmách a problému.
    upraveno 6. srpna 2012
    flanker.27 napsal(a):

flanker.27 napsal(a):

To bych radši staré bohy severu. I když jinak jsou moji favoriti dvojka Thor - Loki :)
    A ja som vždy obľuboval Murénu ako bohyňu smrti... :D Iba ja som ju poangličtil ako Mureane :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.