Presne, Prašnoprst, v češtine Prašprst z trilógie Atrametový svet (Atramentové srdce, Atramentová krv, Atramentová smrť), ten film sa síce skončil úplne inak než v knihe takže ďalšie dva už asi nebudú (režisér to úplne doslova zabil ako sa hovorí a už to nejde rozviesť ako v knihách). Zaujímavá trilógia o úcte k Predčítačskému umeniu :)
:D Tak sa ponížene ospravedlňujem :D Budem sa snažiť redukovať počet citacií, na ktoré nemám plnohodnotný názor a nedal by som k nim len smajlík, poprípade redukovať veľkosť dlhých citácií a vyžuťi čo najmenší počet citácií na vlákno, prípadne radšej využiť viac správ :)
Gepeto: Nikdo po tobě nechce, abys nekomentoval...jen nekopíruj celé citace, stačí napsat jméno a dvojtečku a můžeš vesele komentovat a nebude to měřit kilometr jako obvykle...
No když člověk čte komplet všechny příspěvky, tak to jasné je. Lidi, kteří přeskakují v tom mají zmatek a často pak vznikají nedorozumění. To znám příliš dobře :(
Oč víc si mohl sám za tykadla to mi hlava nebere (pokud v tom není to klasické orwellovské podvojné myšlení), naopak tahle akce mi byla docela sympatická. BTW ty jsem přesně myslel, i když tu taky byli jistí Ztohoven, kteří byli souzení za šíření poplašné zprávy - to je případ hodně podobnej Pussy Riot, někdo udělal něco u čeho si nedokázal představit následky. JInak vzhledem k mému postoji k církvi a náboženství mám k trdlování v chrámu jisté sympatie, leč každej, kdo do něčeho takovýho jde, si má ujasnit to základní - jsem ochoten pro takovou akci riskovat vězení? Musím si spočítat, jestli mi to za to stojí. A pouze pokud si odpovím ano, měl bych něco takovýho provést, ne si zařádit a čekat, že mi budou tleskat jak že jsem to hezky rozvratnej živel.
Komentáře
(Ono je to tak v podstatě ve všech oborech. Demokracie neznamená dělat si co chci.)