Sranda topič
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
"Německý šéf se perfektně naučil projev v češtině. na závěr zdvihl sklenku šampaňského a nonšalantně prohlásil: Nádraží"
Chlapec z Afriky vyrazil balit děvčata na diskotéku. První mu řekla "dej mi pokoj". Překvapilo ho, že to šlo tak rychle...
...
Nejoblíbenější pohádkou mongolské holčičky jsou "Tři veterináři".
Jedna Mongolka ráda chodí do skrytého bazénu a Polák vyjel na služební cestu do Valašského Meziřití :-)
Ruská lékařka vyvolala pozdvižení, když prohlásila, že jí "dnes pošly dvě české pacientky", Angličan se do telefonu omluvil, že nemůže zrovna mluvit, protože "je v kamarádce", v jedné automobilce na kraji devadesátých let mělo německé vedení prezentaci před českými manažery, jako první předstoupila překladatelka a řekla "Prosím vás, asi stokrát tady dnes zazní die Kurve (křivka) a der Kunde (zákazník), tak se tomu proboha snažte nesmát."
edit: Tak už dobrý, otevřela jsem to v jiném prohlížeči.
http://www.videacesky.cz/parodie-parody-youtube/hra-o-truny-rpg
Pokud to tu již bylo, tak se moc omlouvám.