Tanec - diskuse

upraveno 25. října 2012 v Tanec s draky
Prostor pro ty, kteří už knihu dočetli. Ostatní rychle pryč :)
1242527293067

Komentáře

• upraveno 18. června 2012
    Stark z hor: Účel její existence? Martin si vytvoří romantický páreček trpaslíků a budou žít šťastně až do smrti... :(
    Mně se linka s Penny/Grešlí líbila. Tyrion konečně dostal příležitost srovnání a přestal se trochu dojímat nad svým osudem.

Ostatně on je taky dobrej, pět knih je děsně ukřivděnej, že se na něj nevrhají krasavice dokud nezachřestí měšcem, a když ho chce políbit a pomuchlovat trpaslice, čistě kvůli jeho osobě, tak dělá fůůůůj :-)

Penny je taková laskavá naivní dívenka. Grrm ji sežere a vyplive kostičky.
    Miss Utahraptor: A budou spolu mít sedm trpaslíků... :D Penny/Grešle mě nebavila, ale já nemám slabost pro žádnou novou postavu v Tyrionových kapitolách.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 18. června 2012
    Baltim: Přečti si znovu kapitolu z Hostiny kdy Brienne přijde na ostrov Tichých mnichů. Možná najdeš odpověď na to kdo bude bojovat proti znovuoživenému Gregorovi
    Že by domněle mrtvá postava bojovala proti postavě vytažený z hrobu? Jej, dvě věci, co mě u Martina nejvíc iritujou, najednou. Nemoh by radši pana Silného někdo zamknout do železný rakve, kterou pak svrhne z lodi do moře? :D
    Raptorko - polorozložená kostra bez hlavy by ovšem byla krásným přínosem pro sedmý díl :-D
    Pokud vím tak takový mrtvý jde nejlíp spálit a to bylo u druhýho rádobymrtvýho celkem oříšek vzít do ruky pochodeň. Pokud půjde Lancel tak ho ser Strong rozžvejká a vyplivne. Ale mám dojem že to se stane tak i tak. Cersei se zachrání a církvy se nepovede nejlíp.
    upraveno 18. června 2012
    Tak jsem právě vyřešil záhadu dopsání ságy. Nikomu z nás nedošlo že i kdyby George náhodou umřel, může se vždycky vrátit jako Ungeorge nebo jako George-modroočko.
    No tos mne uklidnil :-D
    "Rád bych Vás ujistil, že ságu rozhodně dopíšu. ... Mimochodem, tohle jsou mí přátelé Frank&Stein Buqyrnovi..." :D
    A sluha Ighor, dhámy a bhánové :-D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 18. června 2012
    upraveno 18. června 2012
    It is known... Because This is not day of my death and What is dead may never die... And because of Hodor!!!
    Hody Hody doprovody, dejte vejce Hodorovi :-D
    upraveno 18. června 2012
    :D :D Skoro som spadol zo stoličky.. Musím nájsť vhodnejšiu polohu, inak sa zabijem...
    upraveno 18. června 2012
  • upraveno 19. června 2012
    RadekK: na to jsem také zvědavej, ale obávám se,že se z něj už nic nevyklube :(
    Ale tak známe George - on z toho Cersei vyseká a blbka se v klidu dožije sedmýho dílu. I ten možná přežije, i když omlácená a zfackovaná ze všech stran.
    A znovušílená a bezdětná...
    Vždycky, když se k moci dostane církev, smrdí to velkým malérem...
    Martin píše o bozích jako o hajzlech (o starých bozích to nevíme asi jenom proto, že o nich zatím skoro nic nenapsal), natožpak o církvi. Jsem trochu na rozpacích, jestli mám fandit zastáncům Sedmi nebo Pána světla... asi radši zůstanu seveřanka :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.