Na jadernou fyziku bych nešel ani za zlaté prase. To je obor, kde člověk musí spoustu věcí pochopit a spoustu věcí se taky nadrtit. Vlastně pochybuju o tom, že kdokoliv, kdo ten obor udělal, je vůbec člověk.
Negativní idiot = idiot na minus prvou? Tedy pokud je idiocie negativní, bylo by tožůžo vyrušení, stejně jako můj fail v testu na idiota. - et - equals + :)
Lord Gepeto Illar : Ne, ty nevíš, že to záleží akorát na tom, jak si já definuju "projít" a "neprojít", když je to test, co jsem vymyslel já a já ho vyhodnocuju.
No tedy... na to, že je Mistr Prase zdejším obyvatelem pouhých šest dní, proti sobě dokázal poštvat docela dost lidí :) Kdopak ze SOIAF se mu asi vyrovná v nasírání? Varys i Petyr by to asi dali, ale ti mají rádi, že je mají rádi... Možná Tyrion, jenže to je aspoň vzdělanec a sympaťák...
Komentáře
- et - equals + :)
No nič ja idem dúfam, že tu bude zajtra tisíc nových príspevkov :D
na to, že je Mistr Prase zdejším obyvatelem pouhých šest dní, proti sobě dokázal poštvat docela dost lidí :)
Kdopak ze SOIAF se mu asi vyrovná v nasírání? Varys i Petyr by to asi dali, ale ti mají rádi, že je mají rádi... Možná Tyrion, jenže to je aspoň vzdělanec a sympaťák...
Malíčka mám rád proto, že chce všechno pro sebe a jde přes mrtvoly.