Hra o trůny - obsazení

upraveno 5. listopadu 2012 v Seriál Hra o trůny
Aktualizované obsazení hereckého ansámblu Hry o trůny.
Číst celý článek zde
1535456585969

Komentáře

• upraveno 3. června 2012
    Lord Alek ji má moc rád, ale jednak bych ji nerad viděl někde v bordelu a pak s každou takovouhle hvězdou a jejím honorářem tam zůstanou už jen ty bordely :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 3. června 2012
    Třeba bude hrát Val, takže se tam mihne jen na chvilku a jako honorář dostane pár drobných.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 3. června 2012
    Akú Val?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 3. června 2012
    Sestra Manceho ženy, Val:
    valval
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 3. června 2012
    Ach tá, jasné :)
  • upraveno 24. června 2012
    kdyby radši peníze za slavný jména utráceli líp :-) stačí mi kvalitní herci nemusí být známí.. koneckoncůů.. viz LOTR tam taky nebyly hvězdy a jak to dopadlo :-) tady jsou známé tváře nicméně ne vyloženě "hvězdy" a doufám že u toho zůstanou..... Že jejich největší odvaz byl Sean Bean :-)
    V Lotrovi nebyly hvězdy? Já myslela, že minimálně Ian McKellen a Christopher Lee, možná i Cate Blanchet nebo Viggo Mortensen už byli v době PP dost známí, i Hugo Weaving už byl profláknutý z prvního Matrixu.
    Ale výběr (alespoň mě) neznámých herců jim v GOTu jde zatím velice dobře, tak jen tak dál.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 24. června 2012
    A co Elijah Wood? Ten hraje snad už od doby, co vylezl z plenek :)
    Oproti Leeovi je šušeň :D.
    Stejně bych uvítal v GOT nějakýho českýho herce, Rodena, Táborskýho nebo tak. Nebo i Vašuta :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 24. června 2012
    Jakoby nestačilo jak moc to pohnojili scénáristé...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 24. června 2012
    Kolikokoli napsal(a):

Oproti Leeovi je šušeň :D.

To jo, ale on má Lee oproti Woodovi pár století náskok :)))
    Pravda, Elijaha znám z několika filmů před LOTRem, jak mi to mohlo uniknout? :)
  • upraveno 25. června 2012
    ano někteří byli známí ale myslím tím že to nebyli vyloženě supr hvězdy... viggo? v kterém trhákuhrál? ničem jeho filmy dobré ale že by trhaly sledovanost... mckellen až na x mena to samé christopher... ano ale pro mě byl novinkou a to jsem tehdá filmy hltala.. elijah... hrát jako dítě a dospělý je trošku rozdíl :-) a cate taky žádné extrahollywoodské trháky nemá :-) a většina z nich (až na orlando blooma a mckellena v xmenovi a pokusy elijaha) se drží docela přizemia to je mi sympatické...
  • upraveno 26. června 2012
    JanaA. - tak pozor, Christopher Lee byl (a je) hodně veliká hvězda - Drákula, Hamlet, Frankelstein a spousta dalších + taky dělá do hudby. Chris Lee je ve světě filmů to samé, jako Boris Karloff nebo Bela Lugosi. Jsou to tři největší hororoví velikáni.
    Ian McKellen sice tak slavný nebyl, ale též hrál v mnoha důležitých filmech (a hlavně v divadle).
    A velkou hvězdou pro ně byla i Liv Tyler.
    A kvalita hvězd se neurčuje podle hollywoodských trhácích, ale podle kvality snímků.
    upraveno 26. června 2012
    To záleží na tom, co si představuješ pod pojmem kvalita hvězd :)
    Já osobně Maggie Smith
    To je přesný. Kvalitní herci, jejichž jména jsem moc neznal před LOTRem, Potterem, GoTem ad. - a ted zpětně si jich všímám ve starších věcech, kde byli skvělí. Donald Sumpter, Ian Holm, Peter Vaughan, Ianin Glen, Conleth Hill, Ian McElhinney, Charles Dance.
    upraveno 26. června 2012
    Akorát že jste tím pod jeden termín spletli dva pojmy. Kvalitní herecké hvězdy jsou dobří herci, kteří nemají až tak zvučné jméno, ale pravidelně odvedou práci, které si všimnete (Maggie Smith) a filmové superhvězdy, jejichž úspěch se neměří kvalitou herectví, ale komerčním úspěchem (herci jako Tom Cruise). Samozřejmě se jedno s druhým nevylučuje, ale nebývá to ani pravidlem.
    Jako Brynden Tully by mi seděl starý dobrý medvídek Brian Dennehy.
    skelet napsal(a):

Jako Brynden Tully by mi seděl starý dobrý medvídek Brian Dennehy.

Tak před dvaceti lety možná...
    Tak on by tam celkem věkově i pasoval.. přeci jen Michelle Fairley (Cat) je ročník 64, Sean Bean zase ročník 59. Takže Dennehy by strýčka klidně mohl hrát. Akorát kdo ví jak je na tom zdravotně :-)
    Jenom upozorňuju, že Brynden i Edmure budou v seriálu starší, stejně jako sestry Tullyovy. Proto jsem ostatně před časem na Edmura ze srandy navrhla Damiena Lewise :)
    upraveno 26. června 2012
    Dennehy je na Bryndena moc hřmotný až vypasený, řekla bych.
    skelet napsal(a):

Tak on by tam celkem věkově i pasoval.. přeci jen Michelle Fairley (Cat) je ročník 64, Sean Bean zase ročník 59. Takže Dennehy by strýčka klidně mohl hrát. Akorát kdo ví jak je na tom zdravotně :-)

Tak ale aby to bylo taky trochu uvěřitelné. Herce jsem sice viděla poprvé a jen na fotkách (tzn. ne hrajícího), ale v tom poslední filmu na mě působil dost DomovProDůchodcovsky. Přece jen- Brynden má být na svůj věk docela v kondici a je to mladší bratr Catina otce- nemusí tedy být postaršen hned o celou jednu dnešní generaci.
    Blackfish: A že to říkáš zrovna ty :D
    Souhlasím, Brynden je: "vysoký štíhlý muž, s šedivými vlasy, graciéznímy pohyby a čistě oholeným, větrem ošlehaným obličejem" Tenhle se na to nehodí.

Hmmm...
    Jeremy Irons.
    Ron Perlman.
    Blackfish napsal(a):

Souhlasím, Brynden je: "vysoký štíhlý muž, s šedivými vlasy, graciéznímy pohyby a čistě oholeným, větrem ošlehaným obličejem" Tenhle se na to nehodí.

Hmmm...
    Jeremy Irons.
    Ron Perlman.

JI: To by bylo drahé.
    RP: Ten má strašnou čelist!

Další? :D
    Má právě proto bych ho tam dal :D On se parádně ksichtí :D
    Vím jak vypadám ne ? :P :D No Tak dej mi + 30 let. Ošlehat obličej větrem a můžu to hrát. Momentálně vypadám spíš jako Malíček :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.