Hra o trůny - obsazení

upraveno 5. listopadu 2012 v Seriál Hra o trůny
Aktualizované obsazení hereckého ansámblu Hry o trůny.
Číst celý článek zde
1565759616269

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 28. června 2012
    Nevada napsal(a):

Možno, že Selyse bude Velký Jiný :)))

Hele, vím že sem za každou cenu chceš sázet vtipné poznámky, ale mohlo by to mít aspoň trochu smysl ;)
    To nebola vtipná poznámka, tie značím smajlíkom ( :D )... Toto bola nadhodivá poznámka... A veď to má zmysel, všimni si môj príspevok vyššie :))) Všetko do seba zapadá.... A pri GRRM vážne nemôžeš naisto povedať nič...
  • upraveno 28. června 2012
    Nechytala bych se tolik toho, že Tara bude hrát Selyse. Z toho seznamu nových rolí pro třetí sérii mě sice nikdo jiný nenapadá, ale může to být nějaká další postava, která se v knížkách neobjevuje. Někdo z otrockých měst nebo divokých. V komentářích na WIC ale navrhujou i Val.
    Nebo někoho vymění :D Třeba Catelyn :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 28. června 2012
    OMG...

upraveno 28. června 2012
    svoa00 napsal(a):

Nechytala bych se tolik toho, že Tara bude hrát Selyse. Z toho seznamu nových rolí pro třetí sérii mě sice nikdo jiný nenapadá, ale může to být nějaká další postava, která se v knížkách neobjevuje. Někdo z otrockých měst nebo divokých. V komentářích na WIC ale navrhujou i Val.

Missandei žeby? Odstránením Doreah a Irri jej dali dobrú cestičku, asi nechceli mať naviac jednu slúžku zbytočne, tak tie dve dali preč, aby uvoľnili miesto pre Missandeti... Tá by mohla byť dôlezitá ako vykladateľka zvykov.. Síce to doteraz robil aj Danin Pedobearko...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 28. června 2012
    Blackfish napsal(a):

Že by UnCat vypadala jinak než živá Cat? :)
    upraveno 28. června 2012
    Krisa napsal(a):

Blackfish napsal(a):

Väčšina mŕtvol v IceFire vyzerá Jinak, keď zomrú.. Hlavne za Zdí...

Ale neočakával by som, že zmenia Cat, živú či mr´tvu

Skôr Selyse alebo Missandei
    Krisa napsal(a):

Blackfish napsal(a):

Tak jinak by vypadat měla, jinak jinak vypadat vážně nemusí a hlavně, aby nevypadala Jinak. ;)
    Miss Utahraptor napsal(a):

Krisa napsal(a):

Blackfish napsal(a):

Tak jinak by vypadat měla, jinak jinak vypadat vážně nemusí a hlavně, aby nevypadala Jinak. ;)
    Asi jsem se podelal kdyz jsem videl ten obrazek :D Ti Freyove museli umrit hruzou ne obesenim.
    upraveno 28. června 2012
    Grim Reaper is Coming :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 29. června 2012
    Hm, než jsem si přečetla text pod fotkou, tak jsem si říkala "Kdo je sakra Myranda?"
  • JayJay
    upraveno 29. června 2012
    Nevada napsal(a):

Hm, než jsem si přečetla text pod fotkou, tak jsem si říkala "Kdo je sakra Myranda?"

Ta má v knize popisek, že se jí říká Randa a že je to vdova, "but scarcely used" (stěží/sotva použitá), že?
  • upraveno 29. června 2012
    Nevím, přijde mi ta holka jako Meera.

Jinak je tam tahle, ale u té nevidím nějaký vyšší smysl proč ji obsadit.

http://awoiaf.westeros.org/index.php/Myranda_Royce

Na Randu Royce vypadá strašně štíhle. A na co by na začátku Bouře byla postava z konce Hostiny? I kdyby jí sprskli s Myou tak ještě nebude třeba. Napadá mne jen možnost, že pošlou Malíčka na Orlí hnízdo a ukážou, jak se na něj Lysa s nadšeným "Petyre!" vrhá...

Jasně a on uhne :D Všichni víme jak to dopadlo :D
    Blackfish napsal(a):

Na Randu Royce vypadá strašně štíhle. A na co by na začátku Bouře byla postava z konce Hostiny? I kdyby jí sprskli s Myou tak ještě nebude třeba. Napadá mne jen možnost, že pošlou Malíčka na Orlí hnízdo a ukážou, jak se na něj Lysa s nadšeným "Petyre!" vrhá...

Jasně a on uhne :D Všichni víme jak to dopadlo :D
    Ale to byl až konec Bouře. Lysa musí ještě jednu sérii vydržet, aby mohla vyhrožovat Alayne ještě Sanse a my se dozvěděli, že "Jen Cat.". Je to nějaké divné...
    Zase jednou uklidním rozbouřené teorie - děvčica bude IMHO mladá Reedová a bude to podobný hraní se jménama jako u Aši/Yary.
    svoa00: A s kým by si diváci Meeru "pletli", že musí být přejmenovaná? Nebo myslíš, že jí rovnou taky "upraví" charakterově?
    Miss Utahraptor: Mě se neptej, nepochopila jsem to ani u Aši/Yary, když by bylo snazší přejmenovat Ošu (její jméno v první sérii ani neřekli) - kromě toho, že (jak zmiňoval Alek) Yara je vlastně jiná postava než Aša vyjma toho příbuzenství. Možná že Bran potká dva sourozence, ale nebudou to Reedovi. Po tom, co za divadlo předvedli s Chaplinkou a "Jeyne", bych se tomu tolik nedivila. Každopádně holka je to pěkná a ve správným věku na příslušnou roli.
    upraveno 29. června 2012
    V tom článku písali, že bude Myranda Royce. Royce. Načo by menili ešte aj rod? žeby tam chceli dať lovestory príbeh Jojen a Meera a nechceli z toho spraviť divný incesťák?
    Lord Gepeto Illar: Zmiňujou jenom, že v předloze se objevuje jistá Myranda Royce. Silně ale pochybuju, že by se s někým takovým v seriálu obtěžovali a jestli je to de facto jiná postava, nedávali by ji jméno, které už existuje v předloze.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 29. června 2012
    Meera to nebude, protože tu bude (moc prosím, smutně koukám) hrát Dakota Blue Richards :)
    Jestli je to Meera, tak taky moc nechápu tu potřebu změnit jí jméno. Navíc Meera Reed tak hezky zní...

Hm, takže místo Jojena bude Joseph? :-D To snad né...

P.S. Ještě mě napadlo, jestli to nemůže být Missandei...
    Mně by se na Meeru líbila i Sarah Bolger, i když ta je na Meeru trošku "stará"...ale zase když postaršili i jiné postavy...
    Dakota :D bože proč dávají děckám jména podle států. U nás neznám žadnýho Neměcko Nováka. Slovensko Blažek. :D V Americe to asi frčí :D Viď Alaska Nebraska

Sveva: Missandei je 11 let. To mě nesedí
    Uff, to jsou mi spekulace. Předpokádám, že jsou všechny mimo :-)

Také nevidím důvod obsazovat takto výrazně Selyse. A ta Miranda mi zatím nejvíc sedí na nějakou tu sestřenku Margaery.
    Alek: No je pravda, že nikde nic není o tom, že Myranda má být důležitá role.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 29. června 2012
    Mě by se líbilo dyby si Ramsaye zahrál Jason Done, který hrál v Merlinovi (1998) Mordreda. Na roli takové svině, jako je Ramsay by se hodil výborně
    Everett Young: Ale nehodil, to už by se spíš na Lorase Tyrella ;)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.